- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Gene de dursun ilaçlarınız ne olacağı belli olmuyor. Yani inşallah bidaha gerek kalmaz da hemen vermeyin ben vermiştim sınra bidaha bulmaya uğraştım felan. Zor oldu.İlk canımevet çok yüksek bencede birde kullanamadığım ilaçlar kaldı , fazladan almışım bir ilaç dörtbin tl
İnşallah hayırlısıyla güzel ve sağlıklı embriyolarınız oluşur.Yarın yumurtalarım toplanacak..inşallah sağlıklı, olgun çok yumurtam çıkar ve bir sürü sağlıklı embriyo gelişir..dualarınızı esirgemeyin
canım ngs ucretı embrıyo basıan kac dolar ya da tl ?Doktorunuz kim?
Embriyo başına 325 Euro ödedik. 4 tane gönderdim ben 2 tanesi sağlıklı geldi. Şuanda hastane yolundayım ngsli bir embriyo transferim olacak diğerini donduracak hayırlısıyla.canım ngs ucretı embrıyo basıan kac dolar ya da tl ?
Bugün mü transferinizEmbriyo başına 325 Euro ödedik. 4 tane gönderdim ben 2 tanesi sağlıklı geldi. Şuanda hastane yolundayım ngsli bir embriyo transferim olacak diğerini donduracak hayırlısıyla.
ay cok mutlu olduuummmm,Embriyo başına 325 Euro ödedik. 4 tane gönderdim ben 2 tanesi sağlıklı geldi. Şuanda hastane yolundayım ngsli bir embriyo transferim olacak diğerini donduracak hayırlısıyla.
Evet saat 2 de yatışım olacak 3 gibi alacaklarBugün mü transferiniz
Amin inşallah canım hepimize nasip olsun inşallahay cok mutlu olduuummmm,
maşallah canım saglıkla sımsıkı tutunsun ınsallahhh,amınnn..
bende dondurulmuslara ngs dusunuyorum ya ondan sordum.
ngslı geldı dondurulmadan transfer mı edılecek? kac gunde cıktı sonuç canım?
Hadi hayırlısıyla güzelce tutunurlar inşallah size bebişlerEvet saat 2 de yatışım olacak 3 gibi alacaklar
Amin inşallah Rabbim cümlemizin kucağını doldursun hayırlısıylaHadi hayırlısıyla güzelce tutunurlar inşallah size bebişler
anladım canım, saglıkla gelsınler ınsallaahhAmin inşallah canım hepimize nasip olsun inşallahben Ocak 11 de toplama yaptırdım. 2 tanesinden 5.gün 2 tanesinden 6.gün biyopsi alınıp donduruldu. 15 güne çıktı sonuçlar bahçecide yaptırıyorum ben.
Amin inşallahanladım canım, saglıkla gelsınler ınsallaahh
Merhaba benimde sürecim devam ediyor , bu sayfayı unutup benzer sayfa açmışım bu Arada arkadaşım zor süreçmiş ya ben zorlanıyorumL lotus456 N Niceroselor-kurabiyesi Beyazmelek11 D Denizyelken tekrar merhabalaaarr Görebildiklerimi etiketledim de sanırım aranızda transfer olmayı bekleyen yada yeniden başlayacaklar vardı neler yaptınız merak ettim.
Bende yarın başlıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsaa
MerhabaMerhaba benimde sürecim devam ediyor , bu sayfayı unutup benzer sayfa açmışım bu Arada arkadaşım zor süreçmiş ya ben zorlanıyorumsiz en baştan mı başlayacaksınız tedaviye , nerede başlıyorsunuz
benim ilk denemem işlemlerin acıbadem Kozyatağı nda gerçekleşiyor doktorum Selçuk bey ile , iki embriyom ilerliyor bakalım beşinci güne gelecek mi bilmiyorum,birde ngs ye göndereceğiz inşallah , siz daha önce nerede yaptırmıştınız, sizin tutmayan 5. Gün müydü ngs yaptırmışmıydınız ?Merhabaevet Ben en baştan başlıyorum öncekinde tek embriyo oluşmuştu tutmadı. Şişli memorialdayım. Sizin de ilk sanırım siz nerde devam ediyorsunuz
Aynı yerde yaptırmıştım 4. Gün son 5. Gün başıydı ama blastokist evresi değildibenim ilk denemem işlemlerin acıbadem Kozyatağı nda gerçekleşiyor doktorum Selçuk bey ile , iki embriyom ilerliyor bakalım beşinci güne gelecek mi bilmiyorum,birde ngs ye göndereceğiz inşallah , siz daha önce nerede yaptırmıştınız, sizin tutmayan 5. Gün müydü ngs yaptırmışmıydınız ?
İnşallah canım ilerler inşallahAynı yerde yaptırmıştım 4. Gün son 5. Gün başıydı ama blastokist evresi değildi
Maalesef.
Ngs yaptırmadım genetik test yaptırmıştım ben kendime eşime yaptırmamıştık ama doktorlar da gerek görmediler açıkçası ilk deneme olup yaşımız da genç olduğu ya da kalıtsal bi durum olmadığı için. İnşallah sizinkiler güzel ilerler
Canım merhaba benim bu ay kaldı başlayamadım çatlamamış bir tane yumurta varmış tedavi ortasında çatlarsan iyi olmaz dedi Dr um bakalım öbür ay nasip Kıbrısı düşünüyoruz nasipse testler fln yapıldı bekliyoruz seninde hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorumL lotus456 N Niceroselor-kurabiyesi Beyazmelek11 D Denizyelken tekrar merhabalaaarr Görebildiklerimi etiketledim de sanırım aranızda transfer olmayı bekleyen yada yeniden başlayacaklar vardı neler yaptınız merak ettim.
Bende yarın başlıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?