2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

İlk canım evet çok yüksek bencede birde kullanamadığım ilaçlar kaldı , fazladan almışım bir ilaç dörtbin tl
Gene de dursun ilaçlarınız ne olacağı belli olmuyor. Yani inşallah bidaha gerek kalmaz da hemen vermeyin ben vermiştim sınra bidaha bulmaya uğraştım felan. Zor oldu.

Embriyo başına 325 Euro ödedik. 4 tane gönderdim ben 2 tanesi sağlıklı geldi. Şuanda hastane yolundayım ngsli bir embriyo transferim olacak diğerini donduracak hayırlısıyla.
ay cok mutlu olduuummmm,
maşallah canım saglıkla sımsıkı tutunsun ınsallahhh,amınnn..
bende dondurulmuslara ngs dusunuyorum ya ondan sordum.
ngslı geldı dondurulmadan transfer mı edılecek? kac gunde cıktı sonuç canım?

Amin inşallah canım hepimize nasip olsun inşallah ben Ocak 11 de toplama yaptırdım. 2 tanesinden 5.gün 2 tanesinden 6.gün biyopsi alınıp donduruldu. 15 güne çıktı sonuçlar bahçecide yaptırıyorum ben.

anladım canım, saglıkla gelsınler ınsallaahh

Merhaba benimde sürecim devam ediyor , bu sayfayı unutup benzer sayfa açmışım bu Arada arkadaşım zor süreçmiş ya ben zorlanıyorum siz en baştan mı başlayacaksınız tedaviye , nerede başlıyorsunuz

Merhaba evet Ben en baştan başlıyorum öncekinde tek embriyo oluşmuştu tutmadı. Şişli memorialdayım. Sizin de ilk sanırım siz nerde devam ediyorsunuz

Merhaba evet Ben en baştan başlıyorum öncekinde tek embriyo oluşmuştu tutmadı. Şişli memorialdayım. Sizin de ilk sanırım siz nerde devam ediyorsunuz
benim ilk denemem işlemlerin acıbadem Kozyatağı nda gerçekleşiyor doktorum Selçuk bey ile , iki embriyom ilerliyor bakalım beşinci güne gelecek mi bilmiyorum,birde ngs ye göndereceğiz inşallah , siz daha önce nerede yaptırmıştınız, sizin tutmayan 5. Gün müydü ngs yaptırmışmıydınız ?

Aynı yerde yaptırmıştım 4. Gün son 5. Gün başıydı ama blastokist evresi değildi
Maalesef.
Ngs yaptırmadım genetik test yaptırmıştım ben kendime eşime yaptırmamıştık ama doktorlar da gerek görmediler açıkçası ilk deneme olup yaşımız da genç olduğu ya da kalıtsal bi durum olmadığı için. İnşallah sizinkiler güzel ilerler

İnşallah canım ilerler inşallah sizinde sağlıklı yumurtalarınız olsun

Canım merhaba benim bu ay kaldı başlayamadım çatlamamış bir tane yumurta varmış tedavi ortasında çatlarsan iyi olmaz dedi Dr um bakalım öbür ay nasip Kıbrısı düşünüyoruz nasipse testler fln yapıldı bekliyoruz seninde hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…