- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Yaa öyle mi hadi hayırlısı inşallah önümüzdeki ay haber edersiniz inşallahCanım merhaba benim bu ay kaldı başlayamadım çatlamamış bir tane yumurta varmış tedavi ortasında çatlarsan iyi olmaz dedi Dr um bakalım öbür ay nasip Kıbrısı düşünüyoruz nasipse testler fln yapıldı bekliyoruz seninde hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Hayırlı olsuuun. İnşallsh güzellce tutunur bebişinizbenim de salı günü transferim var 3. tüp bebek denememiz olacak
hayırlısıyla sağlıcakla inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin içinde bize de inşallah aminHayırlı olsuuun. İnşallsh güzellce tutunur bebişiniz
Kızlar benim de Benim de salı günü ve benim de 3. Denemebenim de salı günü transferim var 3. tüp bebek denememiz olacak
Hayırlı olsuuun inşallah hayırlısıyla tutunsun size bebişinizKızlar benim de Benim de salı günü ve benim de 3. DenemeDualarınızı eksik etmeyin
Ben de dün dr a gittim inşallah haftaya cuma transfer olcak bir aksilik olmazsa. 2 embriyo transfer edilecek. 2 tüp embriyom vardı biri 5aa tek diğerinden tam emin değilim sanırım 4ab ve 3ba 2 embriyo vardı. Doktor 2 li embriyoyu transfer edelim dedi. Kaliteler hakkında bilginiz var mı bilmiyorum bunların kalitesi nasıl@lotus456 @Niceroselor-kurabiyesi @Beyazmelek11 @kumsaldnz204 tekrar merhabalaaarr Görebildiklerimi etiketledim de sanırım aranızda transfer olmayı bekleyen yada yeniden başlayacaklar vardı neler yaptınız merak ettim.
Bende yarın başlıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsaa
Şişli Memorial de yeniden başlıyorsun değil mi , hayırlısı olur inşallah@lotus456 @Niceroselor-kurabiyesi @Beyazmelek11 @kumsaldnz204 tekrar merhabalaaarr Görebildiklerimi etiketledim de sanırım aranızda transfer olmayı bekleyen yada yeniden başlayacaklar vardı neler yaptınız merak ettim.
Bende yarın başlıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsaa
Kaliteye takılmayın hiç, genetiği iyiyse rahimde sorun yoksa tutunur inşallahBen de dün dr a gittim inşallah haftaya cuma transfer olcak bir aksilik olmazsa. 2 embriyo transfer edilecek. 2 tüp embriyom vardı biri 5aa tek diğerinden tam emin değilim sanırım 4ab ve 3ba 2 embriyo vardı. Doktor 2 li embriyoyu transfer edelim dedi. Kaliteler hakkında bilginiz var mı bilmiyorum bunların kalitesi nasıl
hangi hastanede hangi hocayı tavsiye ediyorsunuz ben ve eşim akdeniz anemisi taşıyıcısıyız ve gen ayrıştırmalı bi tüp bebek tedavisi önerdi doktorlar ama nerede nasıl başlamalıyım kafam çok karışık yardım istesemMerhabaaa hepinize kasım 2022 de opu işlemim oldu Ocak 2023 de transfer oldum ancak maalesef negatifle sonuçlandı. Tek embriyom vardı oda tutmadı. Tabi bu arada bilmediğim çok şeyi öğrendim ve tecrübem oldu.
Mart ayında tekrar en baştan başlayacağım umarım güzel geçer.
Bu konuyu da yeni başlayacak olanlara yardım etmek istediğim için ve yaşadıklarımızı paylaşalım diye açıyorum. Kendim çok tecrübesiz olduğum için başta çoğu şeyi gözümden kaçırdığımı farkettim ve muhtemelen daha da öğreneceğim çok şey vardır o yüzden bu konunun yararlı olmasını umut ediyorum…
Hepimize şimdiden uğurlu gelsin inşallah mart ayı
Bu konuda en iyi tüp bebek merkezlerinden birisi Şişli Memorial.Ön görüşme ücretsiz zaten, uzun uzun muayene ediyorlar 1 saat sürüyor yaklaşık.Bir randevu alıp gitmenizi öneririmhangi hastanede hangi hocayı tavsiye ediyorsunuz ben ve eşim akdeniz anemisi taşıyıcısıyız ve gen ayrıştırmalı bi tüp bebek tedavisi önerdi doktorlar ama nerede nasıl başlamalıyım kafam çok karışık yardım istesem
Bilmiyorum ilk transferim 5aa kaliteydi ama tutmadı zatenKaliteye takılmayın hiç, genetiği iyiyse rahimde sorun yoksa tutunur inşallah
Muhtemelen genetiği bozuktu ilkinin, benimde 5aa kalitede embriyom genetikten sağlıksız gelmişti.Bu embriyolarıniz da kalitesi kötü değil, iyi gayet .En kalitesiz embriyolar sağlıklı bebek olurken o en kaliteli embriyolar sağlıklı olmayabilir.O yüzden kalitenin önemi çok Yok, içinizi rahat tutunBilmiyorum ilk transferim 5aa kaliteydi ama tutmadı zatenbakalım ben de dr a bıraktım çiftli olanı tercih etti. Biz genetiğine baktırmadık
Ben de tam bilgi sahibi değilim de inşallah tutar bu seferBen de dün dr a gittim inşallah haftaya cuma transfer olcak bir aksilik olmazsa. 2 embriyo transfer edilecek. 2 tüp embriyom vardı biri 5aa tek diğerinden tam emin değilim sanırım 4ab ve 3ba 2 embriyo vardı. Doktor 2 li embriyoyu transfer edelim dedi. Kaliteler hakkında bilginiz var mı bilmiyorum bunların kalitesi nasıl
Ben bu ay başlayamadım maalesef bugün görüştüm sağ tarafta içi sıvı biriken bi kist oluşmuş 1 ay onu bekleyeceğiz kendini yok etmiş mi diye önümüzdeki aya kaldı maalesef eğer tok olmasa doğum kontrol ilacı başlayacağız. belki de daha sonraya kalacak önümüzdeki ay belli olacakŞişli Memorial de yeniden başlıyorsun değil mi , hayırlısı olur inşallahbenimde 3 embriyom genetiğe gitti, bu hafta içi belli olur Muhtemelen bakalım sağlıklı gelirse transfer olacağım inşallah Nisan sonu gibi
Ben Şişli memorialdauom yani oradaki embriloglar da Türkiye’de ki iyilerden biri ama tabi gidip görüşmenizde fayda var taşıyıcı gen ile ilgili bi fikrim yok çünkühangi hastanede hangi hocayı tavsiye ediyorsunuz ben ve eşim akdeniz anemisi taşıyıcısıyız ve gen ayrıştırmalı bi tüp bebek tedavisi önerdi doktorlar ama nerede nasıl başlamalıyım kafam çok karışık yardım istesem
Olsun canım geç Olsun güç olmasın.Emin adımlarla ilerlemek her zaman daha iyidir.Bende eşitsizlik var diye bant kullanmıştım bir ay gecikmişti inşallah sonucu güzel Olsun.Doktorun kimdi?Ben bu ay başlayamadım maalesef bugün görüştüm sağ tarafta içi sıvı biriken bi kist oluşmuş 1 ay onu bekleyeceğiz kendini yok etmiş mi diye önümüzdeki aya kaldı maalesef eğer tok olmasa doğum kontrol ilacı başlayacağız. belki de daha sonraya kalacak önümüzdeki ay belli olacak
aynen öyle düşünüyorum bende gec olsun güç olmasın gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallahOlsun canım geç Olsun güç olmasın.Emin adımlarla ilerlemek her zaman daha iyidir.Bende eşitsizlik var diye bant kullanmıştım bir ay gecikmişti inşallah sonucu güzel Olsun.Doktorun kimdi?
Benimde ipek hoca.İnşallah güzel sonuçlar alırız canım.Beklemek çok zor oluyor biliyorum, ben genetik sonucu beklerken ölüp ölüp diliyorum, kötü sonuç duysam ne olacak bilmiyorumaynen öyle düşünüyorum bende gec olsun güç olmasın gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallahbide muayene sırasında zate öncekine göre daha küçük boyutta olduğunu görmüştü yumurtaların içime pek sinmemişti beklesem mi diye düşünüyordum sebep oldu sanki biraz
Bu sefer Türkan hoca ve ipek hoca ile başlamıştım önce gönül hoca Aysu hocayla devam etmiştik bu sefer farklılık olsun istedim.
ya bu işinde en zor yaniBenimde ipek hoca.İnşallah güzel sonuçlar alırız canım.Beklemek çok zor oluyor biliyorum, ben genetik sonucu beklerken ölüp ölüp diliyorum, kötü sonuç duysam ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?