- 8 Aralık 2022
- 1.481
- 1.439
- 63
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
İnşallah 3 tane gönderdim.4 tane blast embriyom oluştu aslında ama birinin kalitesi düşükmüş gönderip göndermemek arasında kararsız kaldık öyle maalesef çok masraflı onu göndermedikya bu işinde en zor yani
O hem beklemek hemde içten içe kötü bişet duyabiliriz belki diye kendimizi hazırlamak. Millet sanıyor ki gidiyoruz yaptırıp bitiyor her iş.
Gerçekten çok sabır işi Allah kolaylık versin hepimize.
Sizde kötü düşünmeyin inşallah hayırlısıyla gğzel gelir sonuçlarınız 2 tane mi göndermiştiniz Genetiğe
Muhtemelen genetiği bozuktu ilkinin, benimde 5aa kalitede embriyom genetikten sağlıksız gelmişti.Bu embriyolarıniz da kalitesi kötü değil, iyi gayet .En kalitesiz embriyolar sağlıklı bebek olurken o en kaliteli embriyolar sağlıklı olmayabilir.O yüzden kalitenin önemi çok Yok, içinizi rahat tutun
Bakalım inşallahBen de tam bilgi sahibi değilim de inşallah tutar bu sefer
İnşallah 3 ü de güzel gelirİnşallah 3 tane gönderdim.4 tane blast embriyom oluştu aslında ama birinin kalitesi düşükmüş gönderip göndermemek arasında kararsız kaldık öyle maalesef çok masraflı onu göndermedik
Ama şunu buldum galerimde bi arkadaş atmıştı burda ama kim bilmiyorm. Anlaşılabilirse bi bakin isterseniz.Bakalım inşallah
İnşallah tedaviniz başarılı olue umarım baştan mı başladınız var mıydı dondurulmuş embriyonuz.Benim ki ikinci denemem bu sefer tutunur bebişler insallah
Selam benim toplama oldu ikinci adeti bekliyorum transfer için@lotus456 @Niceroselor-kurabiyesi Beyazmelek11 @kumsaldnz204 tekrar merhabalaaarr Görebildiklerimi etiketledim de sanırım aranızda transfer olmayı bekleyen yada yeniden başlayacaklar vardı neler yaptınız merak ettim.
Bende yarın başlıyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsaa
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzelce sağlıkla tutunurlarSelam benim toplama oldu ikinci adeti bekliyorum transfer için
İnş cnmHayırlı uğurlu olsun inşallah güzelce sağlıkla tutunurlar
Amin inşallahİnşallah tedaviniz başarılı olue umarım baştan mı başladınız var mıydı dondurulmuş embriyonuz.
İnşallah başarılı olur bu seferAmin inşallah
Baştan başladık yumurta toplama işlemi hepsi yani
Perşembe test günüm insallah dua edin tutunsun bebişlerİnşallah başarılı olur bu sefer
Aynı gün transfer olmuşuz. Benimde 2.günüm. 4.denemem 5.gün ngsli embriyo transferi oldum. Bugün kasık ağrılarım oldu biraz. Uzanıyorum çoğunlukla. İstanbul’da transfer oldum dün Fethiye’ye evime geldim uçak ve otobüsle biraz sarsıldım gibi ama inşallah bir sıkıntı olmazMerhaba kızlar 10 martta transfer oldum 2. Tup bebek denemen dondurulmus denedik busefer.Trnsferden sonra nasil yaptiniz yattiniz mi günlük hayatınıza devam mi ettiniz?
Ben ilk denemede com yatmistim ama bu sefer biraz daha rahat takılıyorum yatiyorum kalkiyorum hafif isler yapiyorum nasil olucak bakalim hayirlisi
Aynı gün transfer olmuşuz. Benimde 2.günüm. 4.denemem 5.gün ngsli embriyo transferi oldum. Bugün kasık ağrılarım oldu biraz. Uzanıyorum çoğunlukla. İstanbul’da transfer oldum dün Fethiye’ye evime geldim uçak ve otobüsle biraz sarsıldım gibi ama inşallah bir sıkıntı olmaz
Amin inşallah Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursunİnsallah güzel sonuclar alırız
Opudan sonra adet oldunuz mu opudan sınra ki adet erken geliyor odur muhtemelen normal yaniKızlar merhaba, tüp bebek sürecindeyim. Opudan sonra çok ağrım olduğu için transfer yapılamadı. Adetime bir hafta vardı ama az önce kanamam olmuş sizce normal mi yaşayan var mı ?
Hayırlı olsun, inşallah bebeğinize kavuşursunuz.Kızlar embriyo transferi için tüp bebek merkezi aradı yarın 17 00 de burada olun dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?