2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Dondurulmuş transfer için adet olunup ilaca başlanıp öyle gidiliyor transfere bu benim 4.cü oldu artık alıştım sayılır büyük ihtimal önce testlerinize basıp eksik varsa onları tamamlayıp tedavi sürecine başlayacaklardır. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Amin Allah.4 transfer canım yoksa yeniden başlıyorsun her defasında?

Kimki doktorun canım?bana 40 çok diyorlar çıkıcak
Nasıl anlayamadım siz ne zaman görüştünüz sizin ki daha günceldir. 40 mı olmuş şuanda. Memorial da doktora göre bi fiyatlandırma olmuyor hastane paket şeklinde fiyat veriyor doktor farketmiyor orda Bahçeçi gibi değil yani bahçeci de doktora göre muayene ücreti felan var

Ben görüşmedim hala..doktorun yanına gidenler var kızlar 40 geçer bile dediler..

Ben görüşmedim hala..doktorun yanına gidenler var kızlar 40 geçer bile dediler..
İlaçlarla hesap ediyorsanız tabiki de geçer.
İlaçlar şuan bi dünya para olmuş ben başladığıma göre 2 kat artmış nerdeyse.
Bahçeci de daha mı uygun size göre ? Benim araştırdığıma göre bahçeci daha fiyatlı gelmişti o zaman ben o yüzden tercih
Etmemiştim şimdi değişmiş olabilir tabi kurumlar sürekli piyasa yüzünden fiyat arttırıyorlar.

Tabi ilaçlarla birlikte..sizde ilaçla ne kadar çıkıyorki?yok ya ne uyğunu mecburum sadece...aşılamayı parayı düşünerek orta bir doktora gitdim tutmadı..şimdi araştırdım en güzel yorumlar sanki bahceciden geldi..yani doktorlardan..ama fiyatlar kızların dediğine göre 40 geçer

Yani bahçeci şuan kaç bilmiyorm muayene ücretleri haricinde ama sanki 40 dan fazla bile olabilir
kasımda 21.5 a başlamıştım ilaçlarla 30 a felan hallolmuştu.
Şimdide işte ilaçların bazısını önden aldım. En fazla tahminim 35 felan tutar hepsi birlikte.
Gittikçe de fiyat artıyor maalesef.

Seninki daha uyğun tabi..fiyatlar artıyor evet malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…