- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Dondurulmuş transfer için adet olunup ilaca başlanıp öyle gidiliyor transfere bu benim 4.cü oldu artık alıştım sayılırBazı kızlara hiç adeti beklemiyorlar..bakalım marta randevu aldım görüşmek için..ilk adetsiz gidicem..benim bir kürtajım var acaba bana ne söyler çok heyacanlıyım.İn şa Allah sonuç pozitif olur sizdede
Amin Allah.4 transfer canım yoksa yeniden başlıyorsun her defasında?Dondurulmuş transfer için adet olunup ilaca başlanıp öyle gidiliyor transfere bu benim 4.cü oldu artık alıştım sayılırbüyük ihtimal önce testlerinize basıp eksik varsa onları tamamlayıp tedavi sürecine başlayacaklardır. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Siz nerde yaptırıyordunuz ?Bazı kızlara hiç adeti beklemiyorlar..bakalım marta randevu aldım görüşmek için..ilk adetsiz gidicem..benim bir kürtajım var acaba bana ne söyler çok heyacanlıyım.İn şa Allah sonuç pozitif olur sizdede
Bahcecide Fulya Tüp bebek Merkezi..siz?Siz nerde yaptırıyordunuz ?
Şişli memorial da.Bahcecide Fulya Tüp bebek Merkezi..siz?
Tamam canımŞişli memorial da.
Ben ocakta 2. Tedavi için görüşmeye gitmiştim bize 2. Kez olunca ona göre fiyat verdiler o ay 26ydı ama o ay sonu 37.5 gibi bi fiyata çıkacağını söylemişlerdi.Merhaba kızlar, memorialın fiyatını nedır şu anda?
Kimki doktorun canım?bana 40 çok diyorlar çıkıcakBen ocakta 2. Tedavi için görüşmeye gitmiştim bize 2. Kez olunca ona göre fiyat verdiler o ay 26ydı ama o ay sonu 37.5 gibi bi fiyata çıkacağını söylemişlerdi.
Nasıl anlayamadım siz ne zaman görüştünüz sizin ki daha günceldir. 40 mı olmuş şuanda. Memorial da doktora göre bi fiyatlandırma olmuyor hastane paket şeklinde fiyat veriyor doktor farketmiyor orda Bahçeçi gibi değil yani bahçeci de doktora göre muayene ücreti felan varKimki doktorun canım?bana 40 çok diyorlar çıkıcak
Ben görüşmedim hala..doktorun yanına gidenler var kızlar 40 geçer bile dediler..Nasıl anlayamadım siz ne zaman görüştünüz sizin ki daha günceldir. 40 mı olmuş şuanda. Memorial da doktora göre bi fiyatlandırma olmuyor hastane paket şeklinde fiyat veriyor doktor farketmiyor orda Bahçeçi gibi değil yani bahçeci de doktora göre muayene ücreti felan var
İlaçlarla hesap ediyorsanız tabiki de geçer.Ben görüşmedim hala..doktorun yanına gidenler var kızlar 40 geçer bile dediler..
Tabi ilaçlarla birlikte..sizde ilaçla ne kadar çıkıyorki?yok ya ne uyğunu mecburum sadece...aşılamayı parayı düşünerek orta bir doktora gitdim tutmadı..şimdi araştırdım en güzel yorumlar sanki bahceciden geldi..yani doktorlardan..ama fiyatlar kızların dediğine göre 40 geçerİlaçlarla hesap ediyorsanız tabiki de geçer.
İlaçlar şuan bi dünya para olmuş ben başladığıma göre 2 kat artmış nerdeyse.
Bahçeci de daha mı uygun size göre ? Benim araştırdığıma göre bahçeci daha fiyatlı gelmişti o zaman ben o yüzden tercih
Etmemiştim şimdi değişmiş olabilir tabi kurumlar sürekli piyasa yüzünden fiyat arttırıyorlar.
Yani bahçeci şuan kaç bilmiyorm muayene ücretleri haricinde ama sanki 40 dan fazla bile olabilirTabi ilaçlarla birlikte..sizde ilaçla ne kadar çıkıyorki?yok ya ne uyğunu mecburum sadece...aşılamayı parayı düşünerek orta bir doktora gitdim tutmadı..şimdi araştırdım en güzel yorumlar sanki bahceciden geldi..yani doktorlardan..ama fiyatlar kızların dediğine göre 40 geçer
Seninki daha uyğun tabi..fiyatlar artıyor evet malesef..Yani bahçeci şuan kaç bilmiyorm muayene ücretleri haricinde ama sanki 40 dan fazla bile olabilir
kasımda 21.5 a başlamıştım ilaçlarla 30 a felan hallolmuştu.
Şimdide işte ilaçların bazısını önden aldım. En fazla tahminim 35 felan tutar hepsi birlikte.
Gittikçe de fiyat artıyor maalesef.
Ben 2. Yaptırdığım için de öyle. Şuan ilk kez başlasam mümkün değil bu fiyatlarla yaptıramam.Seninki daha uyğun tabi..fiyatlar artıyor evet malesef..
Ola bilir evet..valla insanları düşünmüyorlar malesefBen 2. Yaptırdığım için de öyle. Şuan ilk kez başlasam mümkün değil bu fiyatlarla yaptıramam.
Maalesef. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalahOla bilir evet..valla insanları düşünmüyorlar malesef
4 Ü de sıfırdan oldu. 2 taze 2 dondurulmuş olacak bununla beraber. İlk defa ngs li denenecek bu sefer zaten başlasa yapılmayan birşey kalmadı.Amin Allah.4 transfer canım yoksa yeniden başlıyorsun her defasında?
İn şa Allah bu defa tutunur canım..sorun neki sende?4 Ü de sıfırdan oldu. 2 taze 2 dondurulmuş olacak bununla beraber. İlk defa ngs li denenecek bu sefer zaten başlasa yapılmayan birşey kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?