2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Taze transfer de toplanan ayın bir sonraki adet döneminin 17 -21 arası mı oluyor, siz güzel açıklamışsınız benim kafam karıştı biraz zor bir süreç sanırım , Allah yardımcımız olsun

Merhaba çok güzel sayıda embriyolarınız olmuş inşallah sağlıkla sıhhatle geçirirsiniz ilk deneme de tutar inşallah herkes için olumlu olur

Merhabaaa Tedaviye sizin durumunuza göre başlarlar yani herhangi bir sıkıntı yoksa başta belli tahlilleri istiyorlar rahim filmi vs istedikleri oluyor onları tamamlarsanız. Adetin 2. Günü başlıyorlar ilaçlar ile yumurta büyütme opu sonra size göre ya dondurulmuş ya da taze transfer olur o şekilde hayırlısı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte

Taze transfer de toplanan ayın bir sonraki adet döneminin 17 -21 arası mı oluyor, siz güzel açıklamışsınız benim kafam karıştı biraz zor bir süreç sanırım , Allah yardımcımız olsun
Evet Taze transfer toplamadan sonra embriyonun 3 veya 5güne gitmesine göre hemen transfer ediliyor gene aynı tarihlere denk geliyor. Aslında doktorunuz rutini oluşturunca kafa karışıklığı gidiyor. Benim 4.denemem artık öğrendim durumları

Çok teşekkür ederim amin inşallah

Heyecanlı bi süreç hepimizin kolay olur inşallah çok sağolun

Evet aynı zamanlara denk geliyor. Taze hemen veriliyor dondurulmuş bekletiliyor sadece. Aslında doktorunuz bir rutine oturttuğu zaman tedavinizi kafa karışıklığında kalmaz aklınızda. Tabiki zor bir süreç hem maddi hem manevi benim 4.denemem ama Rabbim dayanma gücü veriyor şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…