2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Bahçecide ilaçlar hariç sadece tüp bebek paket fiyatı 40 bin diğer işlemler ekstra. Rahim dinlendirme , embriyo dondurma ,ilaçlar ekstra hep.

Benim şimdilik doktorum yok randevu aldım Mehmet doktora..yani ben çok kızla konuştum ama bir tek işlem için demedi 40 bin TL .37 dediler bana .ilaçla birlikte 40 42 eder sanırdım
Bende orda tedavi görüyorum remzi beyde. 37,900 paket fiyatı yanlış hatırlamıyorsam. 10.000 yakın ilaçlarım tuttu benim. Ekstra dondurma ve rahim dinlendirme ücretleri ödedim. Ngs ye 4 embriyo gönderdim. Eşim ve benim genetik testlerimi de orda yaptırdım ben.

Ohaaa ben bir araştırayım yinede çok yüksek fiyatlar

Ohaaa ben bir araştırayım yinede çok yüksek fiyatlar
Paket fiyatını biliyormuşsunuz zaten 37 diye. Herkesin ilaçları aynı tutmuyor tabi. Doktor muayenesinden sonra detaylı fiyat açıklaması yaparlar size zaten. Ben lens genetiklerimizi orda yaptırdığım için epey tuttu. Bide 4 embriyo gönderince ngs ye fiyat iyice arttı. 2 tanesi sağlıklı geldi şükür önümüzdeki ay transfer olacak

Anladım canım iyice düşünüb haraket edicez.Allah bu yolda bize yardım etsin.

Bende ilk görüşmeye adet li gittim ama boşuna gittim diğer adetle tedavi başlatmıştı

Bende ilk kez deniycem ve tek şansım var yaştan dolayı.Tutmama nedenini doktor soyledimi

Bende ilk kez deniycem ve tek şansım var yaştan dolayı.Tutmama nedenini doktor soyledimi

Merhaba, biraz destek almak ve heyecanımı paylaşmak için buraya üye oldum. 6 şubat pztesi günü opu yapıldı. Bende pcos ve hafif kalp şeklinde rahmim. Ama doktorum sorun olmadığını söyledi. 25 tane topladı 17si döllendi 5. Gün embriyosu olarak 7 tanesi donduruldu. 16 şubatta adet oldum 17sinde doktora gittim pcos olduğum için çok fazla yumurtam vardı ve hepsi çok büyümüşlerdi hatta baya karın ağrısı ve şişlik yaşadım. Bu yüzden bu adetimde transfer yapılmayacak. Doktor doğum kontrol hapı verdi 4. Gün onu kullanmaya başlayacağım. Mart ortası yada nisan başı gibi transferini yaparız dedi. Eşim görevde ben ailemin yanındayım transfere de eşim olmadan gideceğim bu yüzden içim çok buruk. ilk denemem ve bi o kadar da heyecanlıyım. İnşallah isteyen herkes bebeğini kucağına alır

Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Bahçeçiyi de çok araştırmıştım ama maddi olarak bana pek uymadı o yüzden burayı tercih ettim.
Kızlar İstanbul’da olanlar hangi merkezde tedavi oluyor. Benim 4.denemem. Fethiyede oturuyorum ama İstanbul bahçeci Fulya’da tedavi oluyorum ( burda ilk denemem)
Merhabaa bende istanbuldanım, yeni başlayacağım ilk önce görüşmeye gideceğim Selçuk Selçuk’a gitmeyi planlıyorum ve hiç bilgim yok tüp bebekle ilgili hiç hamile kalamadım görünürde birşey yok sadece amh 1,12.. tedaviye nezaman başlanıyor arkadaşlar ?

Önce adetsizken muayene eder doktorunuz. Eksik testleriniz varsa onları temin edip adetin 2 veya 3 günü ilaçlara başlayıp 13 14 gün kullanırsınız ara ara kontrole çağıracak doktorunuz. Sonrasında toplama işlemi yapılacak. Taze transfer olacaksa embriyolarınız 3veya5 güne gitmesi beklenip transfer edilecek. Eğer dondurulmuş önerirse doktorunuz gene embriyolar aynı şekilde beklenip o günlerde dondurulacak. Toplama sonrası adetinizde değil bir sonraki adetinizin 2 günü gene ilaçlara başlayıp 17. -21. Günleri arası transfer yapılıp 12 gün bekleme süresi başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…