- 1 Nisan 2022
- 14.245
- 16.539
- 248
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Sanırım adet olamıyorsun..adet söktürücü masajı yap hemen söküleceksin..kaç defa yaptım bende olduAmin amin inşallah. 2 gün daha bekliycem olmazsa kiraz sapı çayı içicem o güzel söküyor
Youtubde yaz çıkıcakSanırım adet olamıyorsun..adet söktürücü masajı yap hemen söküleceksin..kaç defa yaptım bende oldu
Bakarım teşekkür ederimYoutubde yaz çıkıcak
Merhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar alın inşallahMerhaba ben de dün ilk iğnemi olarak bu sürece başlamış oldum.. Rabbim isteyen herkese hayırlı güzel haberler aldırsın. Hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba canım martta ilk transferm yapılıcak ilk denemem tek dondurulmuş 4 gün embriyosuEvet canım bende seni hatırlıyorum bu ay ikimizde negatif olduk hayır ben İzmir canım nasip artık Rabbim neyi taktir ederse onu yaşıcaz
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba canım martta ilk transferm yapılıcak ilk denemem tek dondurulmuş 4 gün embriyosu
Merhaba bende mart adetimde nasipse başlıcaz 3 negatifim varMerhabaaa hepinize kasım 2022 de opu işlemim oldu Ocak 2023 de transfer oldum ancak maalesef negatifle sonuçlandı. Tek embriyom vardı oda tutmadı. Tabi bu arada bilmediğim çok şeyi öğrendim ve tecrübem oldu.
Mart ayında tekrar en baştan başlayacağım umarım güzel geçer.
Bu konuyu da yeni başlayacak olanlara yardım etmek istediğim için ve yaşadıklarımızı paylaşalım diye açıyorum. Kendim çok tecrübesiz olduğum için başta çoğu şeyi gözümden kaçırdığımı farkettim ve muhtemelen daha da öğreneceğim çok şey vardır o yüzden bu konunun yararlı olmasını umut ediyorum…
Hepimize şimdiden uğurlu gelsin inşallah mart ayı
Merhaba bende martta ki adetimle başlayacağım inşallahMerhaba bende mart adetimde nasipse başlıcaz 3 negatifim var
İstanbul siz.İnşallah inşallah hangi şehirdesiniz
İzmir hakkımızda hayırlısıİstanbul siz.
Hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer sağlıkla ulaşırsınızKızlar dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. 4.denemem ayın 4 de kontrolüm var. 10 Mart da inşallah transfer olucam. 2 tane ngs den sağlıklı gelen embriyom var birini transfer edecekler inşallah. İlk defa ngs li olacak çok heyecanlıyım Allahım hepimize nasip etsin. Şuanlık sadece Estrofem ve coraspin başladık.
Niye iptal ettin görüşmeye gidecektin?Kızlar ben Fulya tüp bebek merkezine randevumu iptal etdim..şimdi 2 günden bir arıyorlarsaçma sapan sorular veriyorlar..
Fiyatlar çok yüksek.Ali Osmana gidicem ben Allah izin verirse adetimi bekliyorum..Niye iptal ettin görüşmeye gidecektin?
Bi süre sonra aramayı bırakıyorlar açmayın telefonları. Bende araştırma aşamasındayken öyle olmuştu açmadım her aramalarını kesildi. Ya da bi süre daha yapmayacağız diyebilirsiniz.Kızlar ben Fulya tüp bebek merkezine randevumu iptal etdim..şimdi 2 günden bir arıyorlarsaçma sapan sorular veriyorlar..
Görüşmeye gittiniz mi Ali Osman hocayla. Bende onu bi ara düşündüm de sonra aynı merkezle devam etmeye karar verdim.Fiyatlar çok yüksek.Ali Osmana gidicem ben Allah izin verirse adetimi bekliyorum..
Medikalparkta mıydı Bahçelievler’de?Fiyatlar çok yüksek.Ali Osmana gidicem ben Allah izin verirse adetimi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?