2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Gerçekten hep söylüyorum çok stresli ve yaşayan anlar sadeceAllah hepimizin yardımcısı olsundediğin gibi kese için gün verdiler geçmek bilmedi keseyi gördük şimdi kalp atışı için gün verdiler günler geçmiyor sankisağlıkla kavuşalım Aminnn

Bende geçen transferimde yumurta kırıyodum bozuk cıkıyodu yumurta eşime sa aşk olsun bozuk almıssın diyordum anlamkna baktım sonra da kürtaj oldum rüyalar bazen gerçekten haberci oluyor

Doktorun şehir disinda ondan konuşamadım sadece hemşire 2 gün sonra test ver yine dedi , bugün kan vericem

Kızlar gebelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli nemlendirici krem kullanan varmı öneriniz varmı benin cilt kuruluğum başladı kızımda da olmuştu kızarıklık ve kuruluk hissi yanma var şuan yüzümde
Bepantol kullanabilirsin, bebek kremi çok yaglandırır ama eline sür ilk önce sonra yüzüne sadece dokun çok güzel nemlendirir ve bebeklere de kullanıldığı için zararsız

Doktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için
Medical parkta 32.000 tl tüp bebek ücreti ilaçlarda ortalama 15.000 flan kişden kişiye değişir tabi o

Bu arada kızlar bende de ne sık idrara çıkma ne uyku hiçbişe yok herkesin farklı süreci olacağının bilincindeyim ama yine de insan hep bir tedirgin oluyor acaba olmuyor mu diyor

Çok iyi yaa inş eşim rüyam da çıkar

Doktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için
Olsun kuzum üzülme bunun için, rabbimin bir olanı vardır belki bu adette başlasaydın az yumurta olacaktı, pozitif düşün canım Allah en hayırlısını verir bunu unutma nitekim ilahi planın bir parçasıyız..inşallah ilk denemende bebişini kucağına alırsın

Günaydın,2gündür tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 9/4 ve 9/5 cikiyor.tuzlu ayran cubuk kraker vs ile 10/5 oluyor.
yükselmiyor.zaten haftasonu kanama yaşadım diye yatıyorum ama bu şekilde yatmak fenaymış.kafam hiç yerinde değildi. Bugün de alt karın ağrısı,sol kasık ağrısı ve bel ağrısı ile uyandım.Adet olursun sanki karnının için yara gibi acır ya o şekilde ağrım var.kasikta da zonklama gibi.stres yapmak istemiyorum normal midir bunlar kalkip yine hastaneye gitmicem kendi doktorum devamlı gitme demişti.rahim mi genişliyor bebekten mi neden oluyor bilen var mı?bu arada çok okuyamadım buraları pozitif olanlar varsa tebrik ederim degerleriniz güzel yükselsin .

Merhabalar bizde yeni bi surece girdik .genetik için test verdik dün.3hafta kadar snra cikiyormus sanırım.haftaya rahim filmi cekilcem inşallah güzel sonuçlarla ilerleriz
Amin canım inşallah.. ben rahim filminden sonra gebe kaldım, düştü ama ihtimal var canım değerlendirin..inşallah herseyiniz normal gelir

Kuzumbeta düzenli arttıysa olmayacak inşallah öyle birşey ağrılar normal canım endişelenme

Bu arada kızlar bende de ne sık idrara çıkma ne uyku hiçbişe yok herkesin farklı süreci olacağının bilincindeyim ama yine de insan hep bir tedirgin oluyor acaba olmuyor mu diyor
Canım uykuyu progesteron yapıyor ve herkesin vücudunun buna verdiği tepki farklı oluyor..sende olmaması olmadığı anlamına gelmez, inşallah tutunmuştur bebişin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…