Gerçekten hep söylüyorum çok stresli ve yaşayan anlar sadeceAmin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızçok stresli bir süreçmiş gerçekten. Beta çıkınca bir keseyi görseydik keseyi görünce bir kalp atışlarını duysaydık diye diye 9 ay herhalde böyle tetikte olacağız.
Bende geçen transferimde yumurta kırıyodum bozuk cıkıyodu yumurta eşime sa aşk olsun bozuk almıssın diyordumBende test vermeden önce doktorumun pozitif haberi verdiği bir rüya görmüştüm canım bide 2 tane yumurtadan çıkan minik civcivlergülmüştüm uyanınca seninde rüyan gerçek olur inşallah pozitif haberlerini alırız
Doktorun şehir disinda ondan konuşamadım sadece hemşire 2 gün sonra test ver yine dedi , bugün kan vericembüyük ihtimalle doktorunuz ile konuşmadınız mı ? ben iki kere kan verdim ikinci kan sonucu sonrası randevu verdiler. aslında biraz daha durup kalp atışı zamanı mı çağırsalar daha iyi. şimdi gideceğiz kese var mı diye sonra da kalp atışı için ayrı çağırıyorlar her bekleyiş insanı yoruyor . oğlumda sanki keseye diye gidip kalp atışını da duymuştuk öyle olsa ikisi birden çıksa
Evet şimdi hastanedeyim sıra bekliyorumCanım sen de yarın gidecek misin beta için?
Bepantol kullanabilirsin, bebek kremi çok yaglandırır ama eline sür ilk önce sonra yüzüne sadece dokun çok güzel nemlendirir ve bebeklere de kullanıldığı için zararsızKızlar gebelikte kullanabilecegimiz temiz içerikli nemlendirici krem kullanan varmı öneriniz varmı benin cilt kuruluğum başladı kızımda da olmuştu kızarıklık ve kuruluk hissi yanma var şuan yüzümde
Medical parkta 32.000 tl tüp bebek ücreti ilaçlarda ortalama 15.000 flan kişden kişiye değişir tabi oDoktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için
Amin amin inşallah güzel haber veririmAyy hadi inşaallah canım benim hep dua ediyorum size güzel haberler alalım
Amin canım inşallahNe kadar güzel bir rüya canım rüyan gerçek olsun inşallah sağlıkla duy miniğinin kalp atışlarını
Çok iyi yaa inş eşim rüyam da çıkarBende test vermeden önce doktorumun pozitif haberi verdiği bir rüya görmüştüm canım bide 2 tane yumurtadan çıkan minik civcivlergülmüştüm uyanınca seninde rüyan gerçek olur inşallah pozitif haberlerini alırız
Ben başta sıkıyordum ama baktım sıkmayınca hiç acı olmuyor rahatladımGünaydın canım. Benim de geçen gün kalçam bacaklarım çok ağrıdı ama benimkisi vajinal muayeneyi hiç sevmiyorum istemsiz kasıyorum kendimi düşündüm de ondan olmuştu.
Olsun kuzum üzülme bunun için, rabbimin bir olanı vardır belki bu adette başlasaydın az yumurta olacaktı, pozitif düşün canım Allah en hayırlısını verir bunu unutma nitekim ilahi planın bir parçasıyız..inşallah ilk denemende bebişini kucağına alırsınDoktorum banada o fiyatı dedi 60bini bulur dedi bende acaba fazla mı dedi diye üzülüyordum kimi 40bin 50 bin demişti buarada benim gelecek adetime kaldı malesef tüp bebek için
Aminn inşallah canım inşallahHadi inşallah canımgüzel güzel betaların gelsin
Okulun bitmesine az kaldı canım sabret azcıkAy okulda çok geliyor benim insanlara belli etmeyim diyorumm ama anlıyorlar gece uyumadin mi falan diyorlar
Amin canım inşallah.. ben rahim filminden sonra gebe kaldım, düştü ama ihtimal var canım değerlendirin..inşallah herseyiniz normal gelirMerhabalar bizde yeni bi surece girdik .genetik için test verdik dün.3hafta kadar snra cikiyormus sanırım.haftaya rahim filmi cekilcem inşallah güzel sonuçlarla ilerleriz
Kuzumbeta düzenli arttıysa olmayacak inşallah öyle birşeyGünaydın kızlar
Bende kese ve kalp için 15 inde gideceğim.
Yalnız şöyle bir durum var bende bir kaç gün öncesine kadar sık idrara çıkma vardı bu kesildi ve son 3 gündür hep regli olacakmışım gibi hissediyorum. Kasiklarim hep ağrıyor. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama boş gebelik kimyasal vs olabilir mi sizce ?
Guzel bir beta yükselişi olsun inşallahDoktorun şehir disinda ondan konuşamadım sadece hemşire 2 gün sonra test ver yine dedi , bugün kan vericem
BetaKuzumbeta düzenli arttıysa olmayacak inşallah öyle birşeyağrılar normal canım endişelenme
Canım uykuyu progesteron yapıyor ve herkesin vücudunun buna verdiği tepki farklı oluyor..sende olmaması olmadığı anlamına gelmez, inşallah tutunmuştur bebişin sanaBu arada kızlar bende de ne sık idrara çıkma ne uyku hiçbişe yok herkesin farklı süreci olacağının bilincindeyim ama yine de insan hep bir tedirgin oluyor acaba olmuyor mu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?