2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da iyi geldi bunu duymak

Allah senden razı olsun.. Eylülde 2 adet 3bc embriyo transferim olacak kalite beni tedirgin etmişti ama şimdi görüyorum ki Rabbim yeter ki "ol" Desin.. Hem de transfer günüm doğum günüm. İlk transferim daha stresliydi ama bu sefer çok umutluyum. Rabbimin bizim içim yazdığı çok güzel şeyler var inanıyorum Siz de sağlıkla yavrunyzu kucağınıza alın inşallah

Pozitif olmak ve kafayı takmadan normal hayata devam etmek çok önemli..burada ne transferler gördük pozitif olan ve devam eden..inşallah sizinki de onlardan biri olur

Pozitif olmak ve kafayı takmadan normal hayata devam etmek çok önemli..burada ne transferler gördük pozitif olan ve devam eden..inşallah sizinki de onlardan biri olur
Yaaaa Allah razı olsun innnnşallah Yarın transferim var ve doğum günüm böyle de bir denk geliş oldu, bu sefer çok pozitifim. Kendime ve bebişlerime güvenim tam

Yaaa benimde 2BC-2CC Embriyo transferi oldum çok umutsuzdum umut oldunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…