- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
- #5.621
Bu sefer cinsiyeti belli olunca söyleyeyim diyordum ama malesef herkes duyduAlakasız bir konu olacak ama, ailelerinize söylediniz mi bebişi?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer cinsiyeti belli olunca söyleyeyim diyordum ama malesef herkes duyduAlakasız bir konu olacak ama, ailelerinize söylediniz mi bebişi?![]()
Kızımda kalp atışını 8+4 te görmüştüm geç dollenmeymisbenim beta 176 çıktı birdaha vermedim kan. 6+2 yada 6+ 3 bebeği ve kalp atışını dinlemiştim. bir gün öncesinde devlet bebeği göremedi gel kürtaja dedi![]()
3 gündür bendeKeske bende biraz iştahsız olsam durduramıyorum kendimi![]()
Benim de 6 hafta bitmeden 9 gün önce sadece kese vardı bugün kalp atışı için gideceğim, yani bence sorun yok canım. Erken daha içini ferah tutİnşallah canım![]()
Alakasız bir konu olacak ama, ailelerinize söylediniz mi bebişi?![]()
İşte bu yüzden beklemek lazım sabırla, iyiki kürtaj olmamissinizKızımda kalp atışını 8+4 te görmüştüm geç dollenmeymis
Özele gittigim halde 7. Haftada doktor sürekli kürtaj deyip durmuştu.
Hadi inşallah darısı başımabugün 6+0 olduk bebişi gördük kalp atışını dinledik şükürler olsun :)
Evet çok şükür ama bana aşırı stres yüklemisti; yazıklar olsunİşte bu yüzden beklemek lazım sabırla, iyiki kürtaj olmamissiniz
İnşallah canım çok cok tesekkur ederimne kadar rahat olursan o kadar güzel geçer hiç panik stres yapma. Karından görülecek ve buraya yazıcaksın çok güzel geçti diye![]()
Bebeğin 0.64 cmEki Görüntüle 3118881
Bu rakamlar yazılar falan ne ben hiç bir şey bilmiyorum ya anlamadım hiç bir şey
Benımkı oyle cıkıyor ıste o yuzden saskınımBu mümkün değil ne çabuk 8+1 olsun
Anladım çok teşekkür ederimBebeğin 0.64 cm
6+3 gün ile uyumlu canım
At canım bakalımKızlar hastaneden geldim bebeğimin kalp atışını duydumdoktor gayet sağlıklı 1 ay sonra tekrar gel dedi hiç bir şey söylemedi başka. Siz ultrason fotoğrafından anlar mısınız?
Yükledim canım o mesajın hemen altına ama göremedin mi tekrar yükleyebilirimAt canım bakalım
Daha erken olabilir canım. Bi de ultrasonda kaç haftalık çıktı, beklediğinden küçük olabilirKızlar benim 17 temmuzdu. 5+4’üm. Karından kese gördü ama içi boş henüz dedi doktor. Beta 25 bin çıktı. Bu normal mi sizce ya? Boş gebelik mi yaşıyorum acaba
0.27 cm 5+6 ile uyumlu mu peki canım yoksa çok küçük müBebeğin 0.64 cm
6+3 gün ile uyumlu canım