Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarrrrr selam ben kontrolden çıktım normalde 12+1 bekliyordum meğer 11+4 müş bizimkisi. Doktor büyük ihtimalle kız dedi. Sizden de güzel haberler bekliyorum
Ayy kötü olmuş canim bazen böyle karışıklıklar olabiliyo maalesef okullarda tekrar uyar sen yine iyice birazda sert çıkmak gerekiyor bazen alerjik çocuk çok zor ALLAH yardımcın olsun
Randevum haftaya cumaydi aslinda ama sırf merakimdan bir saniyecik olsa göreyim diye bahane bulup gittim sen de göreceksin inşallah Rabbim meleklerimizi korusun
Günaydıınn kızlar. Nasılsınız bugün?
Ay benim dün moralim bozuldu biraz. Ablamlar kendi hamile pantolonlarını göndermişler deneyim dedim tam oldu bana Ablamın 70 küsür kiloyla doğuma giderken giydiği pantolon bile ben şuan 62yim çok az bol oldu bir iki kilo anca idare eder. Kendimi hayal edemedim şimdiden böyleyim ilerledikçe nasıl olacağım acaba diye
Zaten bacaklar çok degismiyo canım 4 aylıkken giydiğin hamile pantolonunu doğuma giderken de giyiyorsun 2 doğumumda da öyle olmuştu merak etme giyersin