• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ya benim doktorum vermiş 100 mg demir intten baktim 30 mg yeter diyor ne gerek var 100 e, kan flnda iyiydi en son valla cok içime sinmedi o yüzden çünkü demir biriken birsey vücutta
Cnm multivitamin kullaniyorsan demir hapi fazlalık oliyor bende ocean mummy kullanıyorum günlük 16 mg almak gerekiyor içinde de var zaten

Cnm multivitamin kullaniyorsan demir hapi fazlalık oliyor bende ocean mummy kullanıyorum günlük 16 mg almak gerekiyor içinde de var zaten
Multivitamin vermişti canim düzenli onuda kullanmıyorum, benim biraz ilaç fobim varda vitamin bile sevmiyorum, ama çok az vardi içinde demir, bu ocean a da bakayim

Çalışmayı isini çok seven biri olarak kızım doğduktan sonra çok zorlandım, resmen soğudum işten çocuğu bırakıp gitmek aşırı psikolojikmen etkiledi beni sizlerde durum nasıl. Tam kızım büyüdü normale döndüm dedim bu sürpriz yumurta geldi. Büyük büyük konuşuyordum, ikinci olursa asla çalışmam falan😇 ama çalışmasan ne yapicaksin alışılmış bir düzen var. Her türlüsü zor Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲♥️

Bana arkadaşlarım doğumdan sonra biraz zaman geçsin işe koşa koşa geleceksin diyorlar😄
Evde oturmak bana hiç iyi gelmiyor zaten normalde de. Ama bebekle nasıl olur bilmiyorum. Annem bakacağı için rahat çalışırım herhalde. Bir de İngilizce öğretmeniyim ve sabahçı olacağım. O açıdan düşününce ücretsiz izne ayrılmam herhalde. Allah annemin sağlığını iyiliğini daim etsin de. O bana destek olur. öğlene evde olacağım için çok yük bindirmemiş olurum ona diye düşündüm.

Benim de 18 e girdikten sonra midem ekşime yanma vs yapmaya başladı, ayrıca midede gaz başladı tekrardan. Hele kızartma ya da acı yersem çok fena oluyorum. Sanırım bu dönemlerin özelliği bu🤔

Midem çok fena oldu 1 gün önce benim de. Napıcam böyle bilmiyorum. Normalde her şeyi yer içerim hiç sorun yoktu ama midem hassastır bazı şeylere. Sanırım hamilelik o hassasiyeti tetikledi. Acı biber turşusu da yemiştim normalde asla dokunmazdı ama mahvetti geçen gün. 😞
rennie çiğneme tableti aldım bu gece. Çünkü uyutmuyor yoksa. Çok öksürük yapıyor. Boğazıma asit geliyor. Boğazım tahriş olsa çalışamam zaten. Onu önlemek için de tablet şart oldu. Dozajını aşmadığınız sürece hamilelikte kullanmanızda hiçbir sakınca yok diyor içeriğinde zaten.
Tesekkur ederim kizlar destekleriniz icin hepimiz istekliyiz heves ediyoruz bazi seylere paylasmak istiyoruz en yakinindanda boyle tepki gorunce butun modu dusuyor insanin. Bende hamileyim hormonlardanmi acaba diye dusundum ama esim ve annemin bile dikkatini cekmis bu durum onlarda bana soruyor ablan neden boyle davraniyor diye garip yani bisey diyemiyorum. En iyisi son gune kadar kimseye birsey anlatmamak gostermemek boyle istedim boyle yaptim demek. Bi arkadas video gondermis cok guldum gercekten oyle olmak gerekiyor canim istedi yaptim 🙈 bazilarida yanlis anlamis sanirim beni eski kiyafet giydirmek istememek degil benim olayim bircok seyi ablamdan kuzenimden aldim zaten sorun sadece onlarin istediklerini almam onlarin begendiklerini giydirmem gerekiyor gibi davraniyorlar oysaki hepimizin hayalleri var herseyi imkanlar dogrultusunda yapmaya calisiyoruz. Bundan sonra annem ve esim disinda hic kimseyle birsey paylasmama karari aldim birde boyle deneyecegim bakalim neler olacak

Doğrusu da bu. Seninle sevincini paylaşamayacak insanlara asla anlatmamalısın bir şeyini. Hevesini kırarlar. Mutluluğuna gölge düşürürler. Hele ki karşındaki insan bazı şeylerden yoksunsa. Kuzene hiç güvenmemek lazım. Abla yine bi nebze. Ama akrabaya ben güvenmem. Mutluluğumu paylaşırken çok dikkat ederim.
Detay asla vermem. Aldıklarımı sadece mutlu annelerle, anne adaylarıyla ve kendi annemle kardeşimle babamla paylaşırım. Bir de eşim tabii.

canımmm hiç canını sıkma ve bıl bol dinlen 🌺 bende 5. gün embryosu transferiö oldu 5 ay önce 7 haftalıkken kanamam başladı 13 haftaya kadar sürdü hatta ciddi bir kanamam vardı ilk zamanlarda parçalı şekilde , çok şükür dinlendim geçti 5 aydayız litfen morelini bozma daha fazla kendni zorlama bolca dinlen
Allah razı olsun canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam yatıyorum sadece şimdi banyo yapıcam banyo ya bile girmeye korkuyorum Allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim 🙏

Benimde bitmiyor ya krem rengi açık sarı beni baya tedirgin ediyor
Benim de var normalde tarif ettiğin şekil. Kaşıntı vs olmadığı sürece sıkıntı etmedim ama şimdi antibiyotik kullandıktan sonra kaşıntı ve pamuklanma başladı. Perşembe doktora gidicem artık, çünkü tahriş de oldum :(

Bana arkadaşlarım doğumdan sonra biraz zaman geçsin işe koşa koşa geleceksin diyorlar😄
Evde oturmak bana hiç iyi gelmiyor zaten normalde de. Ama bebekle nasıl olur bilmiyorum. Annem bakacağı için rahat çalışırım herhalde. Bir de İngilizce öğretmeniyim ve sabahçı olacağım. O açıdan düşününce ücretsiz izne ayrılmam herhalde. Allah annemin sağlığını iyiliğini daim etsin de. O bana destek olur. öğlene evde olacağım için çok yük bindirmemiş olurum ona diye düşündüm.

Midem çok fena oldu 1 gün önce benim de. Napıcam böyle bilmiyorum. Normalde her şeyi yer içerim hiç sorun yoktu ama midem hassastır bazı şeylere. Sanırım hamilelik o hassasiyeti tetikledi. Acı biber turşusu da yemiştim normalde asla dokunmazdı ama mahvetti geçen gün. 😞
rennie çiğneme tableti aldım bu gece. Çünkü uyutmuyor yoksa. Çok öksürük yapıyor. Boğazıma asit geliyor. Boğazım tahriş olsa çalışamam zaten. Onu önlemek için de tablet şart oldu. Dozajını aşmadığınız sürece hamilelikte kullanmanızda hiçbir sakınca yok diyor içeriğinde zaten.

Doğrusu da bu. Seninle sevincini paylaşamayacak insanlara asla anlatmamalısın bir şeyini. Hevesini kırarlar. Mutluluğuna gölge düşürürler. Hele ki karşındaki insan bazı şeylerden yoksunsa. Kuzene hiç güvenmemek lazım. Abla yine bi nebze. Ama akrabaya ben güvenmem. Mutluluğumu paylaşırken çok dikkat ederim.
Detay asla vermem. Aldıklarımı sadece mutlu annelerle, anne adaylarıyla ve kendi annemle kardeşimle babamla paylaşırım. Bir de eşim tabii.
Ben de öğretmenim, seneye sabahçı olucam. Aynı şekilde düşünüyorum bazen, kayınvalidem sabah baksa diye, bazen de çok zor olur ücretsiz izin alayım diyorum. Zaman gösterecek 🫠

Benim de var normalde tarif ettiğin şekil. Kaşıntı vs olmadığı sürece sıkıntı etmedim ama şimdi antibiyotik kullandıktan sonra kaşıntı ve pamuklanma başladı. Perşembe doktora gidicem artık, çünkü tahriş de oldum :KK43:
Yani en can sıkıcı konu bu su an benim için gerçekten kasiklarimda agriyinca korkuyorum ama idrar tahlili kültürü temiz geldi perşembe günü perinatolog ile konuşup vajinal muayene isticem bir enfeksiyon var mi baksin diye ins yoksa probiyotik vajinal tablet isticem ins eşimle anlaştık kuzum bende ahmet hocama geleceğim inşallah 😊😊😘

Yani en can sıkıcı konu bu su an benim için gerçekten kasiklarimda agriyinca korkuyorum ama idrar tahlili kültürü temiz geldi perşembe günü perinatolog ile konuşup vajinal muayene isticem bir enfeksiyon var mi baksin diye ins yoksa probiyotik vajinal tablet isticem ins eşimle anlaştık kuzum bende ahmet hocama geleceğim inşallah 😊😊😘
Çok sevindim senin için, en hayırlısı olsun 🙏 yalnız bu sabah aradım randevuyu en erken 5 Aralık verebilirim dediler. Durum biraz acil diyince perşembe sabah gel dediler ancak. Daha önce de bir hafta sonrasına alabilmiştim. Gideceğin zaman aklında olsun önceden al randevunu ☺️ bir de hastane biraz ağır işliyor, şaşırma 😂

Benim de var normalde tarif ettiğin şekil. Kaşıntı vs olmadığı sürece sıkıntı etmedim ama şimdi antibiyotik kullandıktan sonra kaşıntı ve pamuklanma başladı. Perşembe doktora gidicem artık, çünkü tahriş de oldum :KK43:
Antibiyotikten sonra çok çok kötü olmuştu benim de ya hatta ilk başta aklıma da gelmedi sonradan dedim acaba bununla mı ilgili diye. Yara oldu resmen çok can dayakıyordu tuvalete gitmek falan da işkence olmuştu değince acıyor diye. Bişey de kullanmadım ama tabi varsa çözümü çözülmeli kötü bi durum çok

Antibiyotikten sonra çok çok kötü olmuştu benim de ya hatta ilk başta aklıma da gelmedi sonradan dedim acaba bununla mı ilgili diye. Yara oldu resmen çok can dayakıyordu tuvalete gitmek falan da işkence olmuştu değince acıyor diye. Bişey de kullanmadım ama tabi varsa çözümü çözülmeli kötü bi durum çok
Nasıl geçti peki sizinki?

Çok sevindim senin için, en hayırlısı olsun 🙏 yalnız bu sabah aradım randevuyu en erken 5 Aralık verebilirim dediler. Durum biraz acil diyince perşembe sabah gel dediler ancak. Daha önce de bir hafta sonrasına alabilmiştim. Gideceğin zaman aklında olsun önceden al randevunu ☺️ bir de hastane biraz ağır işliyor, şaşırma 😂
Gecen sene 2 defa kontrole gittim zaten hastaneyi hic sevmedim ama hoca için çekeceğim neden o kadar geç tarihe veriyolar ya çok mu yoğunlaştı hoca ağlarım 😬😬 bende bu kasik ağrısı ve akinti sebebi ile detaylimi perşembeye çektim

Nasıl geçti peki sizinki?
Ya valla doktora danışıp bişey kullanmadım açıkçası baya çektim. Ama o tahriş olan dış kısımlara hindistan cevizi yağı sürdüm arada rahatlatıyordu, çünkü diğer türlü yürürken de an yakıyor. Antibiyotik kullanımı bittikten bi kaç gün sonra geçti işte ufak ufak.

Back
X