Bana arkadaşlarım doğumdan sonra biraz zaman geçsin işe koşa koşa geleceksin diyorlar

Evde oturmak bana hiç iyi gelmiyor zaten normalde de. Ama bebekle nasıl olur bilmiyorum. Annem bakacağı için rahat çalışırım herhalde. Bir de İngilizce öğretmeniyim ve sabahçı olacağım. O açıdan düşününce ücretsiz izne ayrılmam herhalde. Allah annemin sağlığını iyiliğini daim etsin de. O bana destek olur. öğlene evde olacağım için çok yük bindirmemiş olurum ona diye düşündüm.
Midem çok fena oldu 1 gün önce benim de. Napıcam böyle bilmiyorum. Normalde her şeyi yer içerim hiç sorun yoktu ama midem hassastır bazı şeylere. Sanırım hamilelik o hassasiyeti tetikledi. Acı biber turşusu da yemiştim normalde asla dokunmazdı ama mahvetti geçen gün.

rennie çiğneme tableti aldım bu gece. Çünkü uyutmuyor yoksa. Çok öksürük yapıyor. Boğazıma asit geliyor. Boğazım tahriş olsa çalışamam zaten. Onu önlemek için de tablet şart oldu. Dozajını aşmadığınız sürece hamilelikte kullanmanızda hiçbir sakınca yok diyor içeriğinde zaten.
Doğrusu da bu. Seninle sevincini paylaşamayacak insanlara asla anlatmamalısın bir şeyini. Hevesini kırarlar. Mutluluğuna gölge düşürürler. Hele ki karşındaki insan bazı şeylerden yoksunsa. Kuzene hiç güvenmemek lazım. Abla yine bi nebze. Ama akrabaya ben güvenmem. Mutluluğumu paylaşırken çok dikkat ederim.
Detay asla vermem. Aldıklarımı sadece mutlu annelerle, anne adaylarıyla ve kendi annemle kardeşimle babamla paylaşırım. Bir de eşim tabii.