- Konu Sahibi Papatya0593
- #18.041
Olmazmi gunde 3 kez ic camasiri kesin degistiriyorum belki 4 bile oluyor gunluk ped kullanma dedi doktorum akknti icinde normal dediGün içinde akintiniz olutor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazmi gunde 3 kez ic camasiri kesin degistiriyorum belki 4 bile oluyor gunluk ped kullanma dedi doktorum akknti icinde normal dediGün içinde akintiniz olutor mu
Biraz krem rengi açık sarı olunca tedirgin oldumOlmazmi gunde 3 kez ic camasiri kesin degistiriyorum belki 4 bile oluyor gunluk ped kullanma dedi doktorum akknti icinde normal dedi
Benim de var normalde tarif ettiğin şekil. Kaşıntı vs olmadığı sürece sıkıntı etmedim ama şimdi antibiyotik kullandıktan sonra kaşıntı ve pamuklanma başladı. Perşembe doktora gidicem artık, çünkü tahriş de oldum![]()
Ya ben çok da su içerim mesela ama durumu kurtarmaya yetmedi. Hani dedim içtikçe seyreltir de bu etkiyi yapmaz ama olmadıBen de antibiyotik olarak augmentine kullanıyorum. Farenjit olunca mecbur.Daha bitmedi. Şimdilik bi sıkıntı yapmadı.
Çok su içersem kaşıntıya sebep olmaz belki diye düşünüyorum. Normalde beni de mahvederdi çünkü.
Sen çok su içmiyor musun? Acaba ondan mı oldu? Yani belki benim de bitmesine yakın olur ama su ile engelleyebilmeyi umuyorum bu kez.![]()
Su ile alakası yok 4.5 litre içiyorum güyaYa ben çok da su içerim mesela ama durumu kurtarmaya yetmedi. Hani dedim içtikçe seyreltir de bu etkiyi yapmaz ama olmadı
Canim ben daha dogudayim 32 . Haftadan sonra gelince sanırım Ankara şehir hastanesi yeliz colakoglunu duydum ona gideceğim, o zamana kadar gene özel mi acaba demezsem tabi, kararlı gibiyimAmin canım o hastaneye mi devam ediceksin
Canim doktor bana sordu akintin var mi, dedim normalde olduğundan fazla akıntı var, koku yesil renk kaşıntı var mi dedi yok dedim , hiç bi sıkıntı yok o zaman dedi, sarımsı bazen daha koyu kıvamlı akıntı normal bence sıvı akıntıda sürekli var yani asla bu kadar olmazdı bende gebelikten önce, bence korkma enfeksiyon olsa bilirsin.Bende artık bunu normal olarak kabul etsem iyi olcak sanırım çünkü baş edemiyorum artık
Cok sukur yeşil değil hafif açık sarı oluyor kasik ağrısı olunca da korkuyorum cnm ama daha perşembe idrar kültürü ve testi verdim perşembe perinatolog gorusu alacağım benim gebelik öncesi de bu derdim vardı enfeksiyon oluyordum cok sık sonra probiyotiklerle filan toplamistim vajinal progestan kullandım 2 hafta geri nuksetti maalesefCanim doktor bana sordu akintin var mi, dedim normalde olduğundan fazla akıntı var, koku yesil renk kaşıntı var mi dedi yok dedim , hiç bi sıkıntı yok o zaman dedi, sarımsı bazen daha koyu kıvamlı akıntı normal bence sıvı akıntıda sürekli var yani asla bu kadar olmazdı bende gebelikten önce, bence korkma enfeksiyon olsa bilirsin.
Canım merhaba. Benim tüp bebek değil ama başlarda lekelenme yaşadım progestanı fitil olarak kullandım ve geçti. Şimdi de 10 günlük bir kanama gördüm plasenta aşağıda olduğu için doktor normal olduğunu söyledi. Ama ne olursa olsun insan kan görünce bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyor. İğne ve yine fitil kullanıyorum. Sen de doktorun önerdiği ilaçları kullan ve kendini yorma bolca dinlen. Geçecek inşAllahAllah razı olsun canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam yatıyorum sadece şimdi banyo yapıcam banyo ya bile girmeye korkuyorum Allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim![]()
Kuzum mantarim nuksetmis yine fitil öncesi gibi akinti geldi artık ne yapacağımı şaşırdım şekeri kestim çamaşırları 90 derecede yıkıyorum kurutmada kurutuyorum ama kurtuluş yok belli ki bundanCanim doktor bana sordu akintin var mi, dedim normalde olduğundan fazla akıntı var, koku yesil renk kaşıntı var mi dedi yok dedim , hiç bi sıkıntı yok o zaman dedi, sarımsı bazen daha koyu kıvamlı akıntı normal bence sıvı akıntıda sürekli var yani asla bu kadar olmazdı bende gebelikten önce, bence korkma enfeksiyon olsa bilirsin.
Benim oluyor. Doktorum koku var mı kaşıntı var mı ne renk diye sordu. Diğer türlü olduğu için normal dedi. Benim bir de lekelenme oluyordu öyle düşün. Sanırım akıntı olması normalGün içinde akintiniz olutor mu
Sanırım ameliyatları falan da yoğunGecen sene 2 defa kontrole gittim zaten hastaneyi hic sevmedim ama hoca için çekeceğim neden o kadar geç tarihe veriyolar ya çok mu yoğunlaştı hoca ağlarımbende bu kasik ağrısı ve akinti sebebi ile detaylimi perşembeye çektim
Dişimi sıksam geçer mi bilemediğim için randevu aldım artık. Artık can yakıcı olmaya başladı benim deYa valla doktora danışıp bişey kullanmadım açıkçası baya çektim. Ama o tahriş olan dış kısımlara hindistan cevizi yağı sürdüm arada rahatlatıyordu, çünkü diğer türlü yürürken de an yakıyor. Antibiyotik kullanımı bittikten bi kaç gün sonra geçti işte ufak ufak.
Su içerim aslında. Günde 2 lt oluyor ortalama. Gebelikten önce de sık mantar enfeksiyonu olurdum ben. Her antibiyotikten sonra da garanti oluyorum. Kronikleşti artıkBen de antibiyotik olarak augmentine kullanıyorum. Farenjit olunca mecbur.Daha bitmedi. Şimdilik bi sıkıntı yapmadı.
Çok su içersem kaşıntıya sebep olmaz belki diye düşünüyorum. Normalde beni de mahvederdi çünkü.
Sen çok su içmiyor musun? Acaba ondan mı oldu? Yani belki benim de bitmesine yakın olur ama su ile engelleyebilmeyi umuyorum bu kez.![]()
İnşallah canımSanırım ameliyatları falan da yoğunHatta geçen randevuya gitmeden arayıp randevu saatini değiştirdiler ameliyat dolayısıyla. Bende de kasık ağrısı zaman zaman oluyordu, şu an yok. Geçer inşallah seninki de
![]()
Benimde mantar gelmis geri cnm cunku su gibi ortasında kalıntıli bir skinti geldi şimdi bu mantardan kurtulan bir Allahin kulu var mi acabaSu içerim aslında. Günde 2 lt oluyor ortalama. Gebelikten önce de sık mantar enfeksiyonu olurdum ben. Her antibiyotikten sonra da garanti oluyorum. Kronikleşti artık![]()
maleseff deliricem günlük ped takıyorum. tek sıkıntım kafama taktığım şey bu deli olucamGün içinde akintiniz olutor mu
Benim 12.haftadan sonra kesildiGün içinde akintiniz olutor mu
aynııı benimde kızlar aynısı ve çıldırıcama artık doktorum inatla ilaç veremem ilaçlık bişey değil kafana takma lütfen hailesin sen içinde canlı var budan daha doğal ne olabilir diyor ama gel bide kabullen çıldırıyorumya artık hamileliğin normaliymiş gibi görmeye başladım ben durumu ama can sıkıcı tabi insanı rahatsız ediyor çok. Aynı şekilde bu arada.
Ben de travazol krem var ya günde iki kez falan onu sürdüm dış kısma o beni baya toparladi kesildi akıntım gerci ben çok su içip yogurt yiyorum bir de şu activia probiyotik yogurttan aldım bi kac kez gecti. Benim tahlillerim temizdi enfeksiyon mantar yoktu ama süt beyazı akıntım vardi ben rahatsiz oluyordum o yüzden kendim hallettim zaten 12.haftadan sonra durdu.Ya valla doktora danışıp bişey kullanmadım açıkçası baya çektim. Ama o tahriş olan dış kısımlara hindistan cevizi yağı sürdüm arada rahatlatıyordu, çünkü diğer türlü yürürken de an yakıyor. Antibiyotik kullanımı bittikten bi kaç gün sonra geçti işte ufak ufak.