2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ay bide duygusallikta eklendi ustune gecen gun aksam trafiginde kaldim hic biyere gidemiyorum sinirlendim bi taraftanda oturdum agladim nolacak boyle eve nasil gidecem diye 😂😂
ahahahahhaha yaaa ben ilk başlarda azıcık vardı duygusallık uzuuun zamandır o da yok. sinir öfke bastırıyorum arada iştekilere çok sinirlenip çok bağırıyorum hıncımı onlardan çıkarıyorum da o ağlama evrelerine gelemedim ben daha birde balık burcuyum yükselenimde akrep düşün aslında en sulugöz ben ollmalıydım 😂😂

İnsanlık ölmediyse bazen benim öldüresim geliyor 😂 ben de eşime kızdım sabah sabah yine bebek kararı alırken “herşeyi bin yipicim siz viriyirim hiyitim” dedi anca kahvaltı hazırlayıp onu topluyor evde düzen temizlik namına en küçük bişey kalmadı. Söve söve ortalığı temizleyip toparladım biraz bırak ben yapayım dediyse de yaptırmadım inadına, oturdum ağlıyorum şimdi çok yoruldum yapamıyorum kaldı baya bişey. az düzene soksam evi düzenli yardımcı çağırcam o da ağırıma gidiyor huyum kurusun hiçbir konuda yardım isteyemeyen biriyim. Önce acizliğime ağlayım, sonra bi de bu huyuma kızcam sıra onda
Herkes ne gergin öyle kazasız belasız kimseye bulaşmadan bitiririz inşallah hamileliği :bicak::skandal:.
Bense tam tersi çok mülayim biri oldum 🤣🤣 hiç kbaul etmeyeceğim şeyler oluyor amann insanlık öldü mü birşey olmaz diyip konuyu kapatıyorum 😀🤷

Ay bide duygusallikta eklendi ustune gecen gun aksam trafiginde kaldim hic biyere gidemiyorum sinirlendim bi taraftanda oturdum agladim nolacak boyle eve nasil gidecem diye 😂😂

İnsanlık ölmediyse bazen benim öldüresim geliyor 😂 ben de eşime kızdım sabah sabah yine bebek kararı alırken “herşeyi bin yipicim siz viriyirim hiyitim” dedi anca kahvaltı hazırlayıp onu topluyor evde düzen temizlik namına en küçük bişey kalmadı. Söve söve ortalığı temizleyip toparladım biraz bırak ben yapayım dediyse de yaptırmadım inadına, oturdum ağlıyorum şimdi çok yoruldum yapamıyorum kaldı baya bişey. az düzene soksam evi düzenli yardımcı çağırcam o da ağırıma gidiyor huyum kurusun hiçbir konuda yardım isteyemeyen biriyim. Önce acizliğime ağlayım, sonra bi de bu huyuma kızcam sıra onda
Durumunuza bi üzüldüm bı güldüm ya 😅🙈
Ben duygu değişimlerini ilk başlarda olur sonra hemen geçer sanıyordum. Konu ne olursa olsun hamile olan sizsiniz her konuda haklı olan da siz olacaksınız eşiniz ona göre davransn 🤣 eğer birini alma imkanınız varsa hiç evi düzene sokmadan çağırın berebar halledin işleri kendinizi yormayın derim.

Bu ben yaaa! Yapılması gereken şeyi zamanında yapmayınca eşime kızıp kendim yapıyorum, ona da sakın elini sürme kavga çıkar diyorum. Yaptıktan sonra da yorulduğum için iyice sinirlenip kavga ediyorum 😂😂 yatak düzeltmek bile zûl geliyor artık, arada robot süpürge çalıştırıp lavabo yıkıyorum, ya da ayaklı süpürgeyle sağı solu banyoyu çekiyorum. E bi de yemek yapıyorum, daha napiyim 😂

Sabahtan beri temizlik yapıyorum yoruldum acıktım duşa girip çıkayım atıştırayım dedim duşa girdim köpüklenince elektriğin gideceği tuttu. Normalde çıldırmam gerekir ama şuan ben atıştırmalığımı aldım tepkisiz bi şekilde onu yiyorum alttan alttan sinirim bozuluyor ama tepki verecek halim mi kalmadı anlamadım 😟

Sabahtan beri temizlik yapıyorum yoruldum acıktım duşa girip çıkayım atıştırayım dedim duşa girdim köpüklenince elektriğin gideceği tuttu. Normalde çıldırmam gerekir ama şuan ben atıştırmalığımı aldım tepkisiz bi şekilde onu yiyorum alttan alttan sinirim bozuluyor ama tepki verecek halim mi kalmadı anlamadım 😟
Durulanabildin mi? Saçın ıslak kalmıştır şimdi, dikkat et üşütme.

Ahahaha yemin ederim butun erkekler ayni benimkide gecen gun kanepeye uzanmis telefonla ugrasiyo geldim elimde kovayla toz alinmasi lazim diye baktim orali olmadi egildim sehpanin tozunu aldim canim neden egiliyosun yoruyosun kendini diyo bak gelde sinirlenme goruyosun egildigimi gelip sen silebilirsin mesela ama gelmedigin icin egilmek zorundayim dedim hepsini sildim bitirdim sonra belim agridi dalga gecer gibi gelmis ben sana egilme demistim ama bak belin agridi diyo 😂😂 tobeee ben nasi sinirlenmeyim simdi

Benim baktığım firma samsori adındaydı. Samsunla montessoriyi birleştirmişler ondan sadece samsunda şu anda sanırım😊Genişliği çok güzel. Yanlarına koruyucu minderle çocuk istediği gibi yatsın döne döne😬 korkulukları da çıkabiliyor bebeği koyarken kolaylık. Biz kesin alacağız sanırım. Gardroplarına da bayıldım çok şık ama bi tık pahalıydı. Beşik yatak fiyatı da pahalı gibi geldi bana ama eşim de mobilya işinde kendimiz de yapsak o fiyata hemen hemen anca çıkar dedi o yüzden hazır alacağız bakalım.
Benim eşim de mobilya toptancısı. Biz de beşikle hiç uğraşmayalım dedik. Görüntüsünü de beğendik çünkü. Benim baktığım firma da sarte mobilya galiba. Onu takibe aldığım için mka mobilya falan diye aynı beşiği yapan başka samsun firmaları da çıkıyor instagramda 😂😂

Şifonyer ve dolabı ben çizip vereceğim, eşim yaptıracak. Fazla rafı sevmiyorum dolapta. Raf kullanımı çok anlamlı olmuyor. Askı ve çekmece çok olsun istiyorum. Ona göre bir iç dolap çizimi yapacağım. Fiyatını hiç sormadım ama sonuçta tam istediğim ölçüde olması için zaten özel yaptırmam gerekecek; gözümün önünde bildiğim kişiler yapsın dedim 😇 şifonyer de keza aynı şekilde. Onların modelini kendi evime uyarlayacağım inşallah 😇😇

Size de şimdiden hayırlı olsun 😊 sağlıkla kullanılsın inşallah

Benim eşim de mobilya toptancısı. Biz de beşikle hiç uğraşmayalım dedik. Görüntüsünü de beğendik çünkü. Benim baktığım firma da sarte mobilya galiba. Onu takibe aldığım için mka mobilya falan diye aynı beşiği yapan başka samsun firmaları da çıkıyor instagramda 😂😂

Şifonyer ve dolabı ben çizip vereceğim, eşim yaptıracak. Fazla rafı sevmiyorum dolapta. Raf kullanımı çok anlamlı olmuyor. Askı ve çekmece çok olsun istiyorum. Ona göre bir iç dolap çizimi yapacağım. Fiyatını hiç sormadım ama sonuçta tam istediğim ölçüde olması için zaten özel yaptırmam gerekecek; gözümün önünde bildiğim kişiler yapsın dedim 😇 şifonyer de keza aynı şekilde. Onların modelini kendi evime uyarlayacağım inşallah 😇😇

Size de şimdiden hayırlı olsun 😊 sağlıkla kullanılsın inşallah
Teşekkür ederim siz de inşallah 🤗 ben gardrop kullanmayacağım bol çekmeceli şifonyer kullanmak daha mantıklı geldi. Bebek eşyası ne asacağım ki diye düşündüm bi de erkek bebek olunca😬 ikea hemnes şifonyerini beğeniyorum eşim onu yapacak. Orda çok şık bi gardrop gördüm ama ekleyim resmini çok beğendim ilerde yaptırırım belki diye fotosunu çekmiştim size de fikir olur hem😊
EEC5CC52-5CA0-4039-8194-92237A5FFFEF.webp

Evi düzene sokmayı beklemeden yardımcı almak en iyisi. Ben evlendiğimden beri temizliğe abla geliyor. Bir gelişinde camları sildirmeyip buzdolabı temizletiyorum, mutfak dolap içlerini yaptırıyorum, banyo duvarlarını sildiriyorum falan. Camları silmeyince vakti kalıyor; bazanın içini temizleyeyim diyor mesela. Uzun zaman olunca da kendi karar veriyor artık, illa benim söylememe gerek kalmıyor.

Böyle bir şansınız varsa mutlaka birisi yardıma gelsin; o zaten düzene sokacaktır bir süre sonra 😇

Bu ben yaaa! Yapılması gereken şeyi zamanında yapmayınca eşime kızıp kendim yapıyorum, ona da sakın elini sürme kavga çıkar diyorum. Yaptıktan sonra da yorulduğum için iyice sinirlenip kavga ediyorum 😂😂 yatak düzeltmek bile zûl geliyor artık, arada robot süpürge çalıştırıp lavabo yıkıyorum, ya da ayaklı süpürgeyle sağı solu banyoyu çekiyorum. E bi de yemek yapıyorum, daha napiyim 😂
Bunu bütün yönetici eğitimlerinde bile söylüyorlar; bir işi birisine atadıysanız o yapana kadar bekleyin diye. Ama biz sabırsızlar işte 😅 sadece yemek yapabilmek demişsiniz ama bu büyük lüks. Dışarıdan söylemeyip temiz yemek yiyoruz işte daha ne olsun dimi?

Stres olsanız da elektrik gelmeyecek nasılsa 😇 tepki vermeyerek en güzelini yapmışsınız. Selam ben Pollyanna 😂

Teşekkür ederim siz de inşallah 🤗 ben gardrop kullanmayacağım bol çekmeceli şifonyer kullanmak daha mantıklı geldi. Bebek eşyası ne asacağım ki diye düşündüm bi de erkek bebek olunca😬 ikea hemnes şifonyerini beğeniyorum eşim onu yapacak. Orda çok şık bi gardrop gördüm ama ekleyim resmini çok beğendim ilerde yaptırırım belki diye fotosunu çekmiştim size de fikir olur hem😊Eki Görüntüle 3183086
Bende dolap almadim ikea 6 cekmeceli malm sifonyer aldim sanirim ilk zamanlar beni idare eder diye dusunuyorum

Teşekkür ederim siz de inşallah 🤗 ben gardrop kullanmayacağım bol çekmeceli şifonyer kullanmak daha mantıklı geldi. Bebek eşyası ne asacağım ki diye düşündüm bi de erkek bebek olunca😬 ikea hemnes şifonyerini beğeniyorum eşim onu yapacak. Orda çok şık bi gardrop gördüm ama ekleyim resmini çok beğendim ilerde yaptırırım belki diye fotosunu çekmiştim size de fikir olur hem😊Eki Görüntüle 3183086
Ben dolap ve şifonyeri uzun süre kullanır amacıyla yaptırıyorum açıkçası. İnşallah yanıltmaz 😅
Kardeşimin bebeği de erkek; askılardaydı hep tulumlar. Askı da fena değil yani. Ama şart mı? Yooooo. Şifonyer büyükse dolap olmasa da olur gerçekten. Benim oda gayet büyük. Çizimini yaptım sweet home diye bir programda. Dolap da şifonyer de çok rahat sığınca ikisini de tek seferde yaptırayım dedim 😇
Bu gönderdiğiniz model çok güzelmiş 👏🏻 ben de panjur kapak düşünüyordum zaten. Zevklerimiz de yakınmış 😊

Bunu bütün yönetici eğitimlerinde bile söylüyorlar; bir işi birisine atadıysanız o yapana kadar bekleyin diye. Ama biz sabırsızlar işte 😅 sadece yemek yapabilmek demişsiniz ama bu büyük lüks. Dışarıdan söylemeyip temiz yemek yiyoruz işte daha ne olsun dimi?
Yiyoruz ve onlara da yediriyoruz 😂

Ben dolap ve şifonyeri uzun süre kullanır amacıyla yaptırıyorum açıkçası. İnşallah yanıltmaz 😅
Kardeşimin bebeği de erkek; askılardaydı hep tulumlar. Askı da fena değil yani. Ama şart mı? Yooooo. Şifonyer büyükse dolap olmasa da olur gerçekten. Benim oda gayet büyük. Çizimini yaptım sweet home diye bir programda. Dolap da şifonyer de çok rahat sığınca ikisini de tek seferde yaptırayım dedim 😇
Bu gönderdiğiniz model çok güzelmiş 👏🏻 ben de panjur kapak düşünüyordum zaten. Zevklerimiz de yakınmış 😊
Ben de çok beğendim bu dolabı.🥰 Benim oda küçük işte o yüzden ikisinden birini tercih etmem gerekti. İnşallah ilerde orayı atlama rampası olarak kullanmazda şifonyer tercih ettiğime pişman etmez çocuğum😀

Herkes ne gergin öyle kazasız belasız kimseye bulaşmadan bitiririz inşallah hamileliği :bicak::skandal:.
Bense tam tersi çok mülayim biri oldum 🤣🤣 hiç kbaul etmeyeceğim şeyler oluyor amann insanlık öldü mü birşey olmaz diyip konuyu kapatıyorum 😀🤷
Bende de stres ya da duygusallık namına hiçbir şey yok 😅 Hiç hamile tribi atamadım üzülüyorum 😅
Bende de kendi düzenimi kurma takıntısı var ne yazık ki. Yardımcı alsam yine ayakta kalıp her şeyi tek tek söylemen lazım en iyisi kendin yap dedim. Epeyce kolayladım. Bugün gardıropda kendime ait kısmı düzenledim yarın eşime ait kısmı düzenleyeceğim.
Hakkını yiyemem ama eşim de çok yardımcı oluyor, sen de çağır şurda yapılacak iş var de başında bekle napalım keyfimizden böyle yapmıyoruz 😅

Back
X