2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Durumunuza bi üzüldüm bı güldüm ya 😅🙈
Ben duygu değişimlerini ilk başlarda olur sonra hemen geçer sanıyordum. Konu ne olursa olsun hamile olan sizsiniz her konuda haklı olan da siz olacaksınız eşiniz ona göre davransn 🤣 eğer birini alma imkanınız varsa hiç evi düzene sokmadan çağırın berebar halledin işleri kendinizi yormayın derim.
Az önce sordum kendisine “gebelikte bazen sinirlilik gerginlik olabiliyomuş bende de oluyo mu sence” diye “yooo, yook sen pamuk gibisin yoo asla” diyo 😂😂😂 bence dersini almış 🙊
Bu ben yaaa! Yapılması gereken şeyi zamanında yapmayınca eşime kızıp kendim yapıyorum, ona da sakın elini sürme kavga çıkar diyorum. Yaptıktan sonra da yorulduğum için iyice sinirlenip kavga ediyorum 😂😂 yatak düzeltmek bile zûl geliyor artık, arada robot süpürge çalıştırıp lavabo yıkıyorum, ya da ayaklı süpürgeyle sağı solu banyoyu çekiyorum. E bi de yemek yapıyorum, daha napiyim 😂
O sırada elini sürse daha da cinlenirim zaten 😂 ben yemek de yapmıyorum annemler yakın Allah razı olsun onlara uğruyoruz hafta içi hep.

Girmiyor zaten düzene bi tarafı düzenlesem öbür tarafı yapana kadar orası da batıyor😂 cam sildirmem zaten bizim burda camları cok büyük tutmuslar cam temizliği için gelenler anca tüm gün cam siliyor. Haftada yarım gün gelse yeter sanki öyle alan komşular var. Ben kimseye şunu şöyle yap da diyemem bakalım öğreniriz artık heralde.
Evi düzene sokmayı beklemeden yardımcı almak en iyisi. Ben evlendiğimden beri temizliğe abla geliyor. Bir gelişinde camları sildirmeyip buzdolabı temizletiyorum, mutfak dolap içlerini yaptırıyorum, banyo duvarlarını sildiriyorum falan. Camları silmeyince vakti kalıyor; bazanın içini temizleyeyim diyor mesela. Uzun zaman olunca da kendi karar veriyor artık, illa benim söylememe gerek kalmıyor.

Böyle bir şansınız varsa mutlaka birisi yardıma gelsin; o zaten düzene sokacaktır bir süre sonra 😇

Durulanabildin mi? Saçın ıslak kalmıştır şimdi, dikkat et üşütme.
Canım benim 💕 bi 20 dk bornozla oturmak zorunda kaldım ama pencere önüne güneş vuruyodu orda oturdum bi ara rahatsızım zaten korkuttu ama sıcaktı Allahtan. Teşekkür ederim düşüncen için. 🌸

Stres olsanız da elektrik gelmeyecek nasılsa 😇 tepki vermeyerek en güzelini yapmışsınız. Selam ben Pollyanna 😂
Heheh aynen . Artık bazı şeylere sinirlenecek olsam bile bebeğim için sakin kalmalıyım onu da strese sokmayım diyorum. Ben de hamilelikte daha sakin olanlardanım sanırım 🤗

Hareketleri hissetmediğim için kaç defa nöbetçi kadın doğum polikliniği aradım acaba 😂
Bazısının tatlıya tepkisi oluyor. Benim kız akşam uzanıp da yoğurt falan yediğimde başlıyor harekete mesela. Böyle fark ettiğiniz bir rutini var mı acaba? Tatlıda bir genelleme mevcut sanırım. Dilerseniz tatlı yiyip bi yarım saat falan bekleyin. Uyuyordur miniş 😇😇
Tatlı yediğim halde tepki vermedi, uyuyordu sanırım. Gece 1 gibi bir hareketler bir hareketler 😃

Kızlar ikea dan bebek karyolası alan var mı? Memnum musunuz? Çekmeceli olmayanlar 3k civarı. Çekmeceliler 5-6 arası. Aslında anne yanı park yatak düşünüyordum, hatta sipariş ettim geldi ama bebeğe uyku seti aldım böyle dantelli işlemeli, kenarlık koruması olan :) park beşiğe güzel durmaz onlar. O yüzden heveslendim karyola beşik istiyorum :KK70: park olanı da iade ettim.

Ahahaha yemin ederim butun erkekler ayni benimkide gecen gun kanepeye uzanmis telefonla ugrasiyo geldim elimde kovayla toz alinmasi lazim diye baktim orali olmadi egildim sehpanin tozunu aldim canim neden egiliyosun yoruyosun kendini diyo bak gelde sinirlenme goruyosun egildigimi gelip sen silebilirsin mesela ama gelmedigin icin egilmek zorundayim dedim hepsini sildim bitirdim sonra belim agridi dalga gecer gibi gelmis ben sana egilme demistim ama bak belin agridi diyo 😂😂 tobeee ben nasi sinirlenmeyim simdi
Kızlar benimki de aynı. biyerim ağrıyor diyorum mesela hemen başlıyor hamilesin normal ne saniyordun o zaman hamile kalmasaydin diye. Kardeşim çocuk isteyen sen hayal kuran sen yaa aşkım çok güzel olcak diyen her gördüğü bebeyi seven sen noldu şimdi ne laf sokuyosun 😅

Kızlar herkese günaydın.
Gece uyandım şöyle bir telefona bakayım dedim. Happymom forumda denk geldigim bir şey iki saattir uykumu kaçırdı. Tetanoz aşılarını sağlık bakanlığı acil toplatmis. Haberlerde falan da çıkmış. Bir doktor bir şeyler söylemiş bunun hakkında. Twitter'da da konuşulmuş. Ben de iki dozu da vuruldum doktorumun önerisiyle. Evham yapmak istemiyorum ama neden bir açıklama yok bununla ilgili o kadar konuşulan şey hakkında anlayamadım. 😕

Kızlar herkese günaydın.
Gece uyandım şöyle bir telefona bakayım dedim. Happymom forumda denk geldigim bir şey iki saattir uykumu kaçırdı. Tetanoz aşılarını sağlık bakanlığı acil toplatmis. Haberlerde falan da çıkmış. Bir doktor bir şeyler söylemiş bunun hakkında. Twitter'da da konuşulmuş. Ben de iki dozu da vuruldum doktorumun önerisiyle. Evham yapmak istemiyorum ama neden bir açıklama yok bununla ilgili o kadar konuşulan şey hakkında anlayamadım. 😕
Canım söylenti ne ,ne olmuş, bende merak ediyorum, gene biz iyiyiz benim bi arkadaş ömür boyu vurulmayayım diye 4 doz mu ne vuruldu bide öyle demişler, bizim elimizde değil ki canım biz iyiliği için yaptık bebeklerin artık bebeklerin koruyucusu Allah yapabileceğimiz bişe yok vurulduk bitti

Kızlar herkese günaydın.
F2A77411-D9B5-49F9-BB8E-95047CC05CD7.webp

Kızlar herkese günaydın.

Canım söylenti ne ,ne olmuş, bende merak ediyorum, gene biz iyiyiz benim bi arkadaş ömür boyu vurulmayayım diye 4 doz mu ne vuruldu bide öyle demişler, bizim elimizde değil ki canım biz iyiliği için yaptık bebeklerin artık bebeklerin koruyucusu Allah yapabileceğimiz bişe yok vurulduk bitti
Nerden bilecektiniz ki 🤷🏼‍♀️ Kendi kafanıza göre vurulmadınız sonuçta doktor önerisi, içinizi ferah tutun kötüyü düşünmeyin. İnşAllah hiçbir şey olmayacak 🤲🏻

Kalite hatası ve/veya advers etkiler diyor. Yazının konusuna bakınca toplatılan tek aşının tetanoz olmadığını hepatit b aşısı da olduğunu görüyoruz
Pediatrik hepatit bir de. Bebeği daha kucağımıza almadan doğar doğmaz vurulan aşı. Kızımda hep muayeneye gittiğim hastanede yaptırmıştık aşıları bu sefer sağlık ocağında yaptıralım sirkülasyon daha fazla aşılar daha tazedir, daha güvenilir demiştik ama yanılmışız malesef. Bakalım daha net bir açıklama yapılacak mı.

Kızlar günaydın 😇 bugün oğlumla tam 24 haftalık olduk ama dun geceden beri hareket etmiyor cok evham yapıyorum. Yani dün akşama doğru hareket ediyordu ama geceden bu yana hareket yok

Kızlar herkese günaydın.
Vurulanların kiminde ciddi yan etkiler görülmüş, toplatılan partiden olsa sende de görülürdü için ferah olsun. Ortada böyle bi toplatmanın olup da daha net bir açıklamanın olmaması çok rahatsız edici. Ben doktorların gerekli gördüğü tüm aşıları kendime de çocuklarıma da yaptırmak istiyorum ama gönül rahatlığıyla.

Vurulanların kiminde ciddi yan etkiler görülmüş, toplatılan partiden olsa sende de görülürdü için ferah olsun. Ortada böyle bi toplatmanın olup da daha net bir açıklamanın olmaması çok rahatsız edici. Ben doktorların gerekli gördüğü tüm aşıları kendime de çocuklarıma da yaptırmak istiyorum ama gönül rahatlığıyla.
Ne gibi yan etkiler görülmüş acaba? 😟

Back
X