2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bu kece bebekli kapı süslerini beğeniyor musun? Bir kaç sayfa var alışveriş yapmadım ama bi bakıp görüşsen? İsmine karar verdin o zaman sen😍😍😍

Bilmiyordum. Sen diyince baktım şimdi.
Şöyle şeyler herhalde. Çok tatlı duruyor.
İşte böyle öneriler iyi oluyor bana çünkü genel aratınca bulamadım. Bu trendyoldaydı ama bitmiş.
Ben sadece instagramdan baktım. O yüzden bulamıyorum herhalde. 😕
42A2A7D6-99C9-4845-81DE-316D401BECDF.webp

kapı süsü yaptırabileceğim bir yer önerisine ihtiyacım var.
öneri varsa beklerim.🙃
birkaç tanesine sordum ama içime sinmedi tam.
farklı şeyler bulamadım. makrome yapan çok yer var ama kimisi çok kalitesiz ve basit duruyor. kimisi iyi. başka ne olabilir diye araştırıyorum.

ayrıca çoğu şubatın ortasından sonrasına gün veriyor. dolular genelde.
böyle şeyleri son zamanlara bırakmamak gerekiyormuş onu anladım. 😕
Ben bundan yaptiriyorum oglusuma canim bi bak istersen

Eklentiler

• F16A6BAF-30F0-4D87-8564-ECC7A8D8559B.webp
    F16A6BAF-30F0-4D87-8564-ECC7A8D8559B.webp
    34 KB · Görüntüleme: 60
Bir doktor demiş ki bu aşının içine ağır metal karışmış bu yüzden toplatiyor. Ama o doktoru aradım bulamadım bunu forumdaki kişi yazmis doktor videoda söylüyor diye. Bebekleriniz doğunca iyi takip edin gelişim gerilimleri zeka gerilikleri var mı gibisinden bir şeyler demiş. Twitter'da konuşulmuş doktorlar falan da demiş neydi bu niye toplattiniz aşıyı vurulanlar ne olacak diye.
Aşıların içine ağır metal kullanılıyor, otizme sebep oluyor vs aşı karşıtlarının uzun zamandır söylemi bu yeni değil. Aşıların üretildiği serilerde vs sıkıntı olabilir ama bunlar çok ciddi suçlamalar çoğunun altı boş ama malesef böyle belirsizlikler güvensizlik oluşturuyor ister istemez. Aşı küsülecek, sırt dönülecek bişey değil.

Covid aşıları kısırlık yapıyor dediler vurulmaktan çekindiler ama sırf benim doktoruma bile gelen bi sürü doğal ikiz gebesi var su an 🤷🏼‍♀️😂

Müslin örtü/battaniye/bez alıp kalitesinden memnun kaldığınız satıcılar var mı? Özellikle bez ve örtü için su emebilecek yumuşak bir şeyler arıyorum ama internette baktıklarımın desenleri çok güzel olsa da kalitelerinden emin olamıyorum. Aldığınız ve memnun kaldığınız satıcıları paylaşabilirsiniz çok sevinirim ☺️🌸
Milly&molly diye bi marka var instagramda ben ordan aldim iki tame hemde cok komik fiyatlara 44 tl mi neydi indirimdeki hali inanilmaz kaliteli ciktilar isterseniz bi bakin yine indirim yakalayabilirsiniz

kapı süsü yaptırabileceğim bir yer önerisine ihtiyacım var.
öneri varsa beklerim.🙃
birkaç tanesine sordum ama içime sinmedi tam.
farklı şeyler bulamadım. makrome yapan çok yer var ama kimisi çok kalitesiz ve basit duruyor. kimisi iyi. başka ne olabilir diye araştırıyorum.

ayrıca çoğu şubatın ortasından sonrasına gün veriyor. dolular genelde.
böyle şeyleri son zamanlara bırakmamak gerekiyormuş onu anladım. 😕
Screenshot_20221228_143341_trendyol.com_edit_4115810132149561.webp
Screenshot_20221228_143434_com.instagram.android_edit_4115802399173520.webp

Screenshot_20221228_143607_com.instagram.android_edit_4115780780686544.webp

Eklentiler

• Screenshot_20221228_143601_com.instagram.android_edit_4115789947338626.webp
    Screenshot_20221228_143601_com.instagram.android_edit_4115789947338626.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu da güzelmiş.😍 bakıcam.

Şunu beğenmiştim ben. Altında aksesuarları da var ama 790 tl dedi. Çok fazla bence. Talya tasarım
Eki Görüntüle 3183495
790 cidden çok 😟 Bilmiyorum hiç yapılışını izledin mi ama bu gökkuşağı yapımı inanılmaz kolay. Tabi çalışıyorsun buna vaktin var mı orası da tartışılır

Bence korkalim ben buralarda ilk doz olduğumda herkese sordum oyle korkmustum ki ateş kusma kasılma ağrı bebekte hareketsizlik karin sertlesmesi eklem agrisi gunlerce ateşim çıktı aşı vurundugum yer 1 ay boyunca beze seklinde şişti. O yüzden 2.yi vurunmayi asla düşünmüyorum hatta dün aradilar saglik ocagindan. O kadar pismanim ki ya cocugumda zekasinda ya da sonradan kalıtsal bisey ciksa nolacak. Allah ayni şekilde sınasın hepsini.
Tedavi edilemez bir yan etki yok diyorlar canım gebelikte yüksek oranda alkol falan almadıkça tek seferde öyle şeyler olmaz bebeğe insallah sen merak etme öyle güzel korunaklı büyüyorlar ki içerde. İnsan esen yelden çekiniyor haklı olarak en ufak pürüz istemiyor Allah esirgesin hepsini içerde sapasağlam merak etme. Ha tetanoz da vurulma tabi çoğu kadın doğumcu sallamıyor bile aile hekimleri aramasa bu kadar insan vurulmaz. Bununla geçmiş olsun.

Fiyat bilgisi aldin mi cnm
Evet canım en büyük boy 300 TL ikinci isme +20 tl
İndirimde olan tasarımlar var, ben çok beğeniyorum bunları, sıradan değil açıkçası pek kimsede görmedim.
Kendim punch işleyeceğim yoksa bunlardan yaptırmayı düşünüyordum.
Tabii henüz ismimiz belli değil o da cabası 🙄

Evet canım en büyük boy 300 TL ikinci isme +20 tl
İndirimde olan tasarımlar var, ben çok beğeniyorum bunları, sıradan değil açıkçası pek kimsede görmedim.
Kendim punch işleyeceğim yoksa bunlardan yaptırmayı düşünüyordum.
Tabii henüz ismimiz belli değil o da cabası 🙄
Bende makrome ile bunlar arasında gidiyorum makromeyi kendim yapmak istiyorum ama yüzüme gözüme bulasir mi bilmiyorum 😄

Bende makrome ile bunlar arasında gidiyorum makromeyi kendim yapmak istiyorum ama yüzüme gözüme bulasir mi bilmiyorum 😄
Yaparsın canım, arkadaşım yapıyor inan çok kolay 😍 hem bir sürü yapım videosu var içinde kalmasın geç olmadan dene en azından. Baktın olmuyor sipariş verirsin 🤭 benim sıfır yetenek başka bir arkadaşım videolardan bakarak yaptı valla gayet de güzel yaptı ☺️
İsme karar versek ben de punch işlemeye başlayacağım ama kasnak, kumaş, ipler öylece duruyor 😄

Yaparsın canım, arkadaşım yapıyor inan çok kolay 😍 hem bir sürü yapım videosu var içinde kalmasın geç olmadan dene en azından. Baktın olmuyor sipariş verirsin 🤭 benim sıfır yetenek başka bir arkadaşım videolardan bakarak yaptı valla gayet de güzel yaptı ☺️
İsme karar versek ben de punch işlemeye başlayacağım ama kasnak, kumaş, ipler öylece duruyor 😄
Valla isim işini çok düşündükçe işin içinden çıkamazsın 😄😄

790 cidden çok 😟 Bilmiyorum hiç yapılışını izledin mi ama bu gökkuşağı yapımı inanılmaz kolay. Tabi çalışıyorsun buna vaktin var mı orası da tartışılır
Vaktim olsa da kesinlikle uğraşmam. Sevmiyorum böyle şeyleri.
Zaten bu sayfa daha çok yurt dışına satış yapıyor. Çok fazla buldum ben de. 😕 bakmaya devam.
Böyle bir şey de olabilir diye düşündüm ama ona da annem çok basit duruyor yorumunu yaptı. Annemin görüşleri çok değerli. Kararsız kalıyorum. Şık bi şeyler istiyorum.
269F12DB-F878-49AB-968C-3C4DCADBB489.png

Back
X