Pcos var bende eşimde de morfoloji %2 çıktı ama rahim film temiz tüplerde sorun yok polip miyom yok sigara içmiyorum. Rahim kalınlığı ne durumda olduğunu da yarın öğreneceğim galibaRahim filminiz temiz ise tüplerde sıvı yoksa rahimde miyon polip kist yoksa rahim kalınlığı istenilen seviye ye ulaşırsa sigara içmiyorsanız embriyo da sağlıklı ise yüzde 70 tutunuyor zaten hiç merak etmeyin
Ah canimmm hersey çok güzel olsun inşallah sizin adınıza ben çok heyecanlanıyorum sizi düşünemiyorum bileeŞimdi aradılar hastaneden değerleriniz iyi progesteron u 1 in altında istiyoruz zaten dedi çarsamba günü transfer olacakmışım yarında tutunmayı arttırmak için bir serum vermek için hastaneye çağırdılar
Güzel haberlerini bekliyorum canjmmmÇok iyi hayırlı olsun inşallah. Bende yarın gideceğim çok heyecanlıyım
Yazacağım canım yarın gelince. Sen ne yaptın? Tarlusal bitti mi?Güzel haberlerini bekliyorum canjmmm
İlacın bitmesine iki gün kaldıYazacağım canım yarın gelince. Sen ne yaptın? Tarlusal bitti mi?
İlaç bitince 3 gün içinde olursunİlacın bitmesine iki gün kaldıama hiç belirti yok gelmeyi düşünmüyor caniminici bekle diyor herhalde
Canım ben 23 ünde hastaneye gittim işte önce kan verdim. e2 30 progesteron da 0.3 çıktı lan verdikten sonra değerler normal ise ilaca başlayabilirmişim. Aradılar değerler normal başlayın dediler şu an ikinci günüm.Hiç belli olmaz umudunu yitirme lütfen çünkü ol der ve olur. Mübarek ayda bol bol dua edelim ummadığın anda çiçek açar umutlar.Benim de 6 embriyo var gecen ay toplandı bugun kan verdim e2 380 progesteron 0.430 çıktı hastaneden haber bekliyorum değerleri uygun bulursa 29 Mart ta transferim var nisan basında sonucum belli olur umudum yok ama
İnşallah cnm. Sende durumlar nasılİlaç bitince 3 gün içinde olursun
Canım tarlusalı bende kullandım ilaç bitti 3. Gün olmuştum sen de olursun stres yapma yeter gecikebiliyor çünküİnşallah cnm. Sende durumlar nasıl
Geciklemelere alıştım zaten hayatim dott gözle adetimi beklemekle gectiCanım tarlusalı bende kullandım ilaç bitti 3. Gün olmuştum sen de olursun stres yapma yeter gecikebiliyor çünkü
Bende yarın randevum var. Estrofemin 1 kutusunu bitirdim. Bakalım ne diyecek. Transfer tarihi verir diye bekliyorumİnşallah cnm. Sende durumlar nasıl
Ay hadi inşallah merakla bekliyoruz tek mi çift mi transfer yapılacak pekiBende yarın randevum var. Estrofemin 1 kutusunu bitirdim. Bakalım ne diyecek. Transfer tarihi verir diye bekliyorum
İlk transferim olduğu için tek yapacağız. İnsallah tutar ikincisi için uğraşmayız. Senin tek mi çift mi transfer olacak?Ay hadi inşallah merakla bekliyoruz tek mi çift mi transfer yapılacak peki
Canım kasık ağrın vs var mı ? Bende adet olacağım gibi ve sol kasığımda ağrı var sabahtan beriİlk transferim olduğu için tek yapacağız. İnsallah tutar ikincisi için uğraşmayız. Senin tek mi çift mi transfer olacak?
Daha transferim olmadı o yüzden bir ağrım falan yok ama transferi olanlardan okuduğuma göre böyle ağrıları olanlar varmış. Ben geçen sene boş genelik yaşamıştım orda da sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama ilaçlar da bu tarz ağrılar yapabiliyorCanım kasık ağrın vs var mı ? Bende adet olacağım gibi ve sol kasığımda ağrı var sabahtan beri
Hayat ne garip demi adet olunca bşr dert olmayınca ayrı bir dert konu bebek olunca adeti dört gözle bekliyor insanGeciklemelere alıştım zaten hayatim dott gözle adetimi beklemekle gecti
Bende daha olmadım transfer hazırlığındayım o yüzden sordum estrofem den mi acaba diye anlayamadımDaha transferim olmadı o yüzden bir ağrım falan yok ama transferi olanlardan okuduğuma göre böyle ağrıları olanlar varmış. Ben geçen sene boş genelik yaşamıştım orda da sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama ilaçlar da bu tarz ağrılar yapabiliyor
Sanki ilk içtiğim zamanlarda vardı gibi ama bilemedim. Bende bel ağrısı var ama o benimle alakalı galiba.Bende daha olmadım transfer hazırlığındayım o yüzden sordum estrofem den mi acaba diye anlayamadım
Anladım yarın bir doktoruma sorayım tereddüt ettim sağol canımSanki ilk içtiğim zamanlarda vardı gibi ama bilemedim. Bende bel ağrısı var ama o benimle alakalı galiba.
Ben çift istiyorum ama benimde ilk olacağı içim doktorum tek yapacak büyük ihtimalleİlk transferim olduğu için tek yapacağız. İnsallah tutar ikincisi için uğraşmayız. Senin tek mi çift mi transfer olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?