Aynen oyle vallahi istemezsin kostura koştura gelir istiyosun ya bekleyecek illaHayat ne garip demi adet olunca bşr dert olmayınca ayrı bir dert konu bebek olunca adeti dört gözle bekliyor insangel kırmızılar geeelll
O kadar hormon aliyor vücudumuz normal bir durumdur kuzum sıkıntı yapma kendine vücut etkilenmesin ben şu an transfer hazırlığına bile başlamadım fakat yumurta büyütmek için kullandığım ilaçların hala vücudumda etkisi var bel ağrısı kramplar ara ara olsa da yaşıyoruz maalesefBende daha olmadım transfer hazırlığındayım o yüzden sordum estrofem den mi acaba diye anlayamadım
Benim eşim hep ikiz istiyor ama konyada tek başıma olacağım için benim için zor olack diye ben tek istiyorum. Doktorumda öyle uyguj gördüBen çift istiyorum ama benimde ilk olacağı içim doktorum tek yapacak büyük ihtimalle
Merhaba bende 29 martta transfer olacağım hangi ilaçları kullanıyorsunuzBenim de 6 embriyo var gecen ay toplandı bugun kan verdim e2 380 progesteron 0.430 çıktı hastaneden haber bekliyorum değerleri uygun bulursa 29 Mart ta transferim var nisan basında sonucum belli olur umudum yok ama
Ya ahahah bende öyleydim kuzum hemen olsun istiyoruz o yüzden olmuyor biraz rahatlamamız gerekAynen oyle vallahi istemezsin kostura koştura gelir istiyosun ya bekleyecek illasadece bende beklemiyorum tüm aile şaka gibi adetimi bekliyorum hayat çok garip gercekten
Evet belki de o etkiler devam ediyor bugün daha iyiyim bendeO kadar hormon aliyor vücudumuz normal bir durumdur kuzum sıkıntı yapma kendine vücut etkilenmesin ben şu an transfer hazırlığına bile başlamadım fakat yumurta büyütmek için kullandığım ilaçların hala vücudumda etkisi var bel ağrısı kramplar ara ara olsa da yaşıyoruz maalesef
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah kaçtı rahim kalınlığı ?Şimdi çıktım çok istediğim gibi kalınlaşmamış dedi ama e2 progestan falan bakalım dedi eğer onlar iyi çıkarsa haftaya bugün transferim var
Merhaba bende nisanda transfer olacağım şuan sadece estrofem kullanıyorum çarşamba kontrolüm varMerhaba bende 29 martta transfer olacağım hangi ilaçları kullanıyorsunuz
İkinci adedi gördükten sonra ikinci günü kontrolüm vardı . Adetin üçüncü günü estrofeme başladım hala devam ediyorum canım. Ama doktorunla görüşmen gerek belki sana başka tedavi uygulanıyordur çok bilgim yokKızlar bende transfer için ikinci adetimi bekliyorum 4 gun geçti.Kasiklarim belim ağrıdan kopuyor.Bir türlü olamadım.İlaçlara adet bittikten sonra mi baslaniyor? Doktor Estrofem progestan ve oksapar verdi. Hazırlık için bu ilaçlara ne zaman başlanilmasi gerekiyor .Ne zaman kullanmam gerektigi hakkında bilgi de vermedi. Bilen aynı ilaçları kullanan yazabilir mi?
Bende 10 gün Estrofem ve coraspin kullandım dün kontrole gittim ve Estrofem progestan iğne monodoks ve prednol ekledi doktor çarşamba transfer olucak Allah’ın izniyleMerhaba bende nisanda transfer olacağım şuan sadece estrofem kullanıyorum çarşamba kontrolüm var
Hadi hayırlısı kuzum güzel haberlere inşallahBende 10 gün Estrofem ve coraspin kullandım dün kontrole gittim ve Estrofem progestan iğne monodoks ve prednol ekledi doktor çarşamba transfer olucak Allah’ın izniyle
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunHadi hayırlısı kuzum güzel haberlere inşallah
Teşekkür ederim. 8,5 dedi doktor. Sonuçlarımda çıktı progestan 0,4 e2 152 haftaya bugun transferim varHadi hayırlısı olsun canım inşallah kaçtı rahim kalınlığı ?
Teşekkür ederim canim.İkinci adedi gördükten sonra ikinci günü kontrolüm vardı . Adetin üçüncü günü estrofeme başladım hala devam ediyorum canım. Ama doktorunla görüşmen gerek belki sana başka tedavi uygulanıyordur çok bilgim yok
bana ovitrelle, estrofem, coraspin, prolutex, progestan fitil, duphaston, biteral, prendol, proluton depot vermiş. Of yazaken yoruldumBende 10 gün Estrofem ve coraspin kullandım dün kontrole gittim ve Estrofem progestan iğne monodoks ve prednol ekledi doktor çarşamba transfer olucak Allah’ın izniyle
MasaAllah canim Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Bende 10 gün Estrofem ve coraspin kullandım dün kontrole gittim ve Estrofem progestan iğne monodoks ve prednol ekledi doktor çarşamba transfer olucak Allah’ın izniyle
Banada proluton depot verdi ama transfer günü vurulucak o coraspin de kullanıyorumbana ovitrelle, estrofem, coraspin, prolutex, progestan fitil, duphaston, biteral, prendol, proluton depot vermiş. Of yazaken yoruldum
Amin amin inşallahMasaAllah canim Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?