- 18 Eylül 2022
- 1.316
- 999
- 53
- 36
Valla ben 2. Raporu aldım ilk 1aylikti 1 aylık daha aldım bugünInsallah saglikla ilerlesin. Progestan igneyi her gun vurulacagim. Gunasiriydi. Pembe akintim gelince cok modum
Dustu ama bu degeri gordum yarim saat sonra sevincliyim. Evden calisacagim bakalim.
Netflıxte outlander ızle 5 sezonEvet öyle tabiki çok sevinirim canimörgü yapıyorum sürekli kafam oyalaniyor bir şekilde artık
Normal normal rahım genıslıyor, vıtamın kullanıyorsanız ıcerısınde zencefıl ektresı olan bır vıtamın alın, sıfır bulantı.. Ben ıkızlerde bıle bulantı cekmemıstım, gevitamax kullanmıstım, tekrar basladım ona..Benim midem akşama kadar hafif bulanıyor 2 gündür akşamları kuscak gibi oluyorumseviniyorum bı yandan bı yandan da adet ağrısı gibi daha geçmedi normalmi acaba kizlar
Vitamin almıyorum canım ya ay inşallah öyledir 5+4 olduk bugünNormal normal rahım genıslıyor, vıtamın kullanıyorsanız ıcerısınde zencefıl ektresı olan bır vıtamın alın, sıfır bulantı.. Ben ıkızlerde bıle bulantı cekmemıstım, gevitamax kullanmıstım, tekrar basladım ona..
Sağol canimm yarın basliycam bende bublarla bozdum kafayiNetflıxte outlander ızle 5 sezonbayılacaksın
Ben de gecen yıl bırsuru bebek ormustum
Canım süpürge için çok erken kendini yordugun icin gelmistir çünkü bende evi toplayin diye kendimi yordugum an lekem gelmisti. Hepimizi aynı korkulari yaşıyoruz ama iyi düşünelim ki iyi olsun hersey üzülme bu kadarMoralim çok bozuk tutamadım kendimi bugn evi süpürdüm biraz ayakta kaldım çok ağrım oldu dinlendim az önce kanamam oldu , gerçekten artık dayanamıyorum , bıktım daha başındayım ama bu kaygı beni öldürecek sanırım , bundan önceki bebeğimi 28 haftalık acil doğumda kaybettim, bilemiyorum 9 ay nasıl geçecek ya da geçecek mi
Kullanmayacak mısınız vitamin hıc?Vitamin almıyorum canım ya ay inşallah öyledir 5+4 olduk bugün
Ayy ne tatlış olmus, ellerinize sağlık
Gevitamax bende kullaniyrm. 5 haftalık hamileyim bende. Gerçekten ilerde bulantı sorunu yasatmazmi aceba gevitamaxNormal normal rahım genıslıyor, vıtamın kullanıyorsanız ıcerısınde zencefıl ektresı olan bır vıtamın alın, sıfır bulantı.. Ben ıkızlerde bıle bulantı cekmemıstım, gevitamax kullanmıstım, tekrar basladım ona..
Benim 21.gunum hala ilaclara full devam. Progestan fitil günde üç kere iki adet. Lecustium iğne karından. Estrofem günde üç adet. Progestan iğne. Oksapar kan sulandiriciKızlar benim de 13 gün değerim 712.5 doktor iki hafta sonra gitmemi söyledi ve ilaçlara aynen devam et dedi sadece günde bi tane coraspin alıyordum onu kesti, siz ilaçlara aynen devam mı ediyorsunuz?
Canım çok güzel haber en azından boş gebelik değilmiş. İnşallah haftaya gittiğinde kalp atışını görürsün. Zaten gelişmiyor olsaydı bebek bu haftada görünmezdi demekki bebeğin gelişmeye devam ediyor. Geç tutunmuş olabilir. Üzme kendini. Bol bol dua et. İnşallah haftaya kalp atışını duyarsınKızlar geçen hafta perşembe doktora gittiğimde kese boş kürtaj demişti hatırlayan vardır yazmıştım.
Bugün başka bir doktora gittim bebeği gördük fakat kalp atışlarını duyamadık. 1 hafta sonrası yine çağırdı.
Ne kadar zor pozitif aldım bi oh diyemedim bir hafta da neler yaşadım ..inşallah sonu güzel olur
Hulusı hoca mı doktorunuzBenim 21.gunum hala ilaclara full devam. Progestan fitil günde üç kere iki adet. Lecustium iğne karından. Estrofem günde üç adet. Progestan iğne. Oksapar kan sulandirici
Birde gevitamax vitamin
Ben ıkızlerde yasamadım, hatta doktoruma sordum normal mı dıye ıkızlerde bulantı olur aslında dedı sonra vvıtamın ıcınde zencefıl oldugunu gorunce bundan kaynaklı yasamıyorsun dedıGevitamax bende kullaniyrm. 5 haftalık hamileyim bende. Gerçekten ilerde bulantı sorunu yasatmazmi aceba gevitamax
Canım ben 8 haftalık oldum. Benim doktorum bi anda estrofemi kestirmiyor o yüzden geçen hafta 2 tane içiyordum bu hafta bir tane içip tamamen kesrceğiz. Coraspini bende bıraktım benimde lekelenmem olmultu doktor bıraktırdı. Ama fitil, progestan iğne, duphaston, oksapar devam. 12. Haftada progestan iğneyi bırakacağım inşallahKızlar benim de 13 gün değerim 712.5 doktor iki hafta sonra gitmemi söyledi ve ilaçlara aynen devam et dedi sadece günde bi tane coraspin alıyordum onu kesti, siz ilaçlara aynen devam mı ediyorsunuz?
Çok çok iyiEbettttanıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?