2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Çok beğendim canım eline sağlık beni de heveslendirdin yapmaya başlayacağım aynı halıdan bende de var zevklerimiz benzer
Ay yap yap ben takimi tamamladim şapka atki patik battaniyesi çok güzel aktivite vakit çok güzel geciyoryaaaa ne guzel

ama tamamlayıcı sağlık sigortam var asıl gebelik kontrolü ve doğumu yapmak istediğim hastane farklı oraya sadece 15 lira muayene ücreti vericem. Sizce 1750 verip keseyi görmek için tüp bebek merkezine mi gideyim. Yada 15 lira ödeyip başka hastanede bir profesör hoca mı görsün keseyi çok kararsızım siz ne yapardınız ?

Ben şehir dışındaydım kese için başka doktora göründüm kalp atışına kendi doktoruma gittim. Süreci birlikte geçirdiğin için güven duyuyorsun o yüzden benim içim daha rahat etmişti sonra normal gebelik takibine geçtim başka doktora . Birde ilaçlarınızla ilgili değişiklik yapılacaktır pozitif görünce de bitmiyor bazı şeyler ben olsam doktoruma giderdim

Kizlar 13.gun degerim 1100 cikmis
Merhaba hayırlı olsun sanırım aynı gün transferimiz oldu 26 Nisan 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi dün 12. Günümde beta 666 çıktı 5. Kez tüp bebek denememdi ilk kez pozitif gördüm inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Siz dün kan verdiniz mi acaba

Evet ayni gun olmusuz, benim bi taneydi 5.gun embriyosu ve 4.denememdi, sukur benden 13.gun kan vermemi istediler yani bugun

Kızlar 16 mayısa doktorum kese görmek için çağırdı ama 1750 lira muayene ücreti istedi sizden de kese için ayrı ücret istendi mi ?
Günaydın bende cuma günü gideceğim kese için ama tüp bebek tedavisi bittiği için ayrı muayene oluyor onun için ücretli malesef

Hayırlı olsun canım ne güzel haberlerle basladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…