Canım burda birçok mucizeye tanık olduk 2 gün sonraki değerin inşallah artar sağlıkla olerler5. Gün embriyosu 10. Gün bugün test günümdü
Evet o da var insan yarar mı yaramaz mı bilemiyor kontrolun ne zaman o zamana kadar sabır diliyorum sanaMaden suyu içiyorum işte şimdi belki rahatlatır diye hemde yararlı diye. Başka bitkisel de bişey içemiyorum hamile olmasam başka şeyler denerdim ama korku oluyor hep
valla ne diyeceğim bilmiyorum allah hayırlısını versin aratmasın. Küçük çaplı şok içerisindeyim dümdüz negatif olsa daha net olurdu en azından arafta kaldımCanım burda birçok mucizeye tanık olduk 2 gün sonraki değerin inşallah artar sağlıkla olerler
Yarın şükürler olsun heyecanlıyım bebişi görcem doktora bir sürğ şey sorcam inşallah unutmamEvet o da var insan yarar mı yaramaz mı bilemiyor kontrolun ne zaman o zamana kadar sabır diliyorum sana
Kalp atışını duyunca aklım başımdan gitti sordum aslında dr a ama sanki o da tam emin cevap vermedi :) bir de aynı gün transfer olsak bile değişiyor mu gebelik haftamız kafamı o da karıştırdı canımDoktorun şunu baz alicaz diye birsey söylemedi mi canım
Yaaaaaa ay heycanlandjm bak kocaman olmuştur. Bence heycandan hepsini unutucaksin çünkü ultrasonda bebisi görünce beynim resetlenmis givi oluyorum benYarın şükürler olsun heyecanlıyım bebişi görcem doktora bir sürğ şey sorcam inşallah unutmam
Yani degisiyordur canım. Benim son adet tarihim baz alındı mesela o haftaya göre de uyumlu gidiyor bebegimKalp atışını duyunca aklım başımdan gitti sordum aslında dr a ama sanki o da tam emin cevap vermedi :) bir de aynı gün transfer olsak bile değişiyor mu gebelik haftamız kafamı o da karıştırdı canım
Aynen bende öyle oluyorum. Kocaman olmuştur bence bazı ultrason videoları falan görüyorum eli ayağı herşeyi oluşmuştur çok heyecanlıyım uzun zamandır görmedim bebişiYaaaaaa ay heycanlandjm bak kocaman olmuştur. Bence heycandan hepsini unutucaksin çünkü ultrasonda bebisi görünce beynim resetlenmis givi oluyorum ben
O ozdenkocak88 yaptırdı canım ama sonucu daha çıkmamış olabilirArkadaşlar 8+1 deyim bugun kalp atışlarını gösterdi ama dinletmedi ısı vermek istemiyorum dedi bende merak ediyorum o hissi raporda vermedi hayata yavaş yavaş dönmelisin dedi birdaha bayramdan sonra gel dedi uzun bi süre değilmi? Birde bayramdan sonra Fetal DNA yaptıracam aranızda yaptıran varmı ilerde olan arkadaşlar vardı hangi firmayı tercih ettiniz
Sanki herkese öneriyoruz gibi bişey dedi bu genetik testi size doktorunuz söyledi mi?
Yaa cok sevındım, carsmaba da benım kontrolum var, ınsallah benımkı de yakalamıstırKizlar çok şükür bebeğim gününü yakalamış doktorun dediğine göre 9+1di ultrasonda 9+6 olmuşuz normalde olması gereken buydu çok şükür Rabbime şimdilik sıkıntı gözükmüyor gayet sağlıklı dedi rabbim esirgesin hepimizin evladını
Olmuştur tabi 12. Haftadasin artikkAynen bende öyle oluyorum. Kocaman olmuştur bence bazı ultrason videoları falan görüyorum eli ayağı herşeyi oluşmuştur çok heyecanlıyım uzun zamandır görmedim bebişi
Ben yeni gideceğim 12. Haftaya gireceğim yarın ama önersede yaptırmayı düşünmüyorum çünkü aldırmak gibi bir düşüncem yok. 2li test falan da yaptırmayacağımSanki herkese öneriyoruz gibi bişey dedi bu genetik testi size doktorunuz söyledi mi?
Benim de kafam karışık ikili test konusunda yaptırsam mı bilmiyorumBen yeni gideceğim 12. Haftaya gireceğim yarın ama önersede yaptırmayı düşünmüyorum çünkü aldırmak gibi bir düşüncem yok. 2li test falan da yaptırmayacağım
Sadece aldırmak olarak düşünme, Allah esirgesin bazı tedavisi mümkün olabilen Hastalıklar da saptanıyor diye biliyorum ben, dolayısıyla anne karnında veya doğar doğmaz tedaviye muhtaç bir bebekse , müdahale edilmesi açısından önemli olabilir. Yoksa Allah o şekilde sınamasın da, aldırmayı düşünmem bende hiç. Nelerin saptanabilecegine dair doktorunuzla bir görüşün benceBen yeni gideceğim 12. Haftaya gireceğim yarın ama önersede yaptırmayı düşünmüyorum çünkü aldırmak gibi bir düşüncem yok. 2li test falan da yaptırmayacağım
Zaten detaylı yaptırmayı düşünüyorum. 20. Haftada eğer bişey varsa Allah korusun o zaman belli olur zatenSadece aldırmak olarak düşünme, Allah esirgesin bazı tedavisi mümkün olabilen Hastalıklar da saptanıyor diye biliyorum ben, dolayısıyla anne karnında veya doğar doğmaz tedaviye muhtaç bir bebekse , müdahale edilmesi açısından önemli olabilir. Yoksa Allah o şekilde sınamasın da, aldırmayı düşünmem bende hiç. Nelerin saptanabilecegine dair doktorunuzla bir görüşün bence
İkili teste bazılarına yaptırın diyorlat bazılarına yaptırmayın diyorlar yaş faktörü önemli galiba.Benim de kafam karışık ikili test konusunda yaptırsam mı bilmiyorum
Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum büyük ihtimal daha uçuk fiyatlar olabilir bu testte ne oluyor acabaBenimde tam bilgim yok, cuma günü yaptıracağım ama fiyatları anlamadığım şekilde yüksek. türkiye hastanesi 1560 TL diyor, medical park 1950 TL.
Yaz bence bir kağıda. Yarın benim de var kontrolüm. Şimdiden yazmaya basladım. Geçen gidişimde her şeyi unuttum çünkü.Yarın şükürler olsun heyecanlıyım bebişi görcem doktora bir sürğ şey sorcam inşallah unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?