Benim de doktorum yeme dedi ama ben bugün de döner yedimBen yemiyorum doktorum kesinlikle yeme dedi. Sebzeleri düzgün yıkamadıkları için sağlıklı değilmiş
Çiğköfte mega dürümKızlar dışarıda yemek yiyor musunuz?
Benim doktorum dışarda yemeyin dedi amaBen her şeyi yiyorum, ayıptır söylemesi lahmacun, hamburger, etliekmek, makarna. Araştırdığıma göre haftada bir yenilen fast fooddan bişey olmaz
Hahah onu da Canım çekiyor ama yemedimÇiğköfte mega dürümiçine herseyden koydurdum
Benim doktorum da katkı maddesi olmayan herşeyi yiyebilirsin dedi abartmadan yiyorum bende. Yoksa gerçekten kötü oluyorBenim doktorum dışarda yemeyin dedi ama
Ben iki kez yedim mecburdemek ki her doktor yasaklamıyor.. afiyet olsun
Afiyet olsun, valla ben de döner durumTavuk dürüm yedimbirde pide
Ay bende yiyorum etli olmadığı sürece sorun yokÇiğköfte mega dürümiçine herseyden koydurdum
Evet kesinlikle, öyle şeyler evde de yemiyorumSalam sosısten uzak durun lutfen
Yesıllıklerın ıyıce yıkanmıs olması gerek, ama guvenılır yerden yedım, cok canım ıstedıAy bende yiyorum etli olmadığı sürece sorun yok
İnşaAllah olmaz canım sanırım salata gibi şeyleri kast ediyorlarBenim de doktorum yeme dedi ama ben bugün de döner yediminsallah bişi olmaz
Benım canım bı kere de kokorec ıstedı ama zihnimden kovdum hemenEvet kesinlikle, öyle şeyler evde de yemiyorum
Evet canım önemli olan oYesıllıklerın ıyıce yıkanmıs olması gerek, ama guvenılır yerden yedım, cok canım ıstedı
Ay benim eşim afyonlu, eve sucuk girmesini yasaklarım resmen canım ister diyeSalam sosısten uzak durun lutfen
Cumhurıyet sucuklarıAy benim eşim afyonlu, eve sucuk girmesini yasaklarım resmen canım ister diye
Normalde de yemiyorum onları canımSalam sosısten uzak durun lutfen
Doktorum hiç bişi yemeyin dediİnşaAllah olmaz canım sanırım salata gibi şeyleri kast ediyorlar
Canım korkacak bir şey yok. Hatta telefon ve telefonun yaydığı radyasyon yediğimiz şeylerden daha zararlı. Yani haftada bir yenilen fast food bir şey yapmaz.Doktorum hiç bişi yemeyin dedibi daha yemem herhalde canım, bu sefer korktum biraz..
Aslında zararından değil de, gıda zehirlenmesi olabilir mi acaba diye korkumCanım korkacak bir şey yok. Hatta telefon ve telefonun yaydığı radyasyon yediğimiz şeylerden daha zararlı. Yani haftada bir yenilen fast food bir şey yapmaz.
Dışarıdandami yiyebilirsin herseyi canım?Benim doktorum mu çok rahat acabakahve kola hariç hicbirseyi yasaklamadi vücuda zarar vermesi içi kilo kilo tüketmenin lazım ki yiyecegi zararı olsun canın ne istiyosa ye özellikle sebze konusunda yesillikde felan iyi yıka sadece hersey serbest dedi vallahi ben yedim herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?