2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben her şeyi yiyorum, ayıptır söylemesi lahmacun, hamburger, etliekmek, makarna. Araştırdığıma göre haftada bir yenilen fast fooddan bişey olmaz
Benim doktorum dışarda yemeyin dedi ama
Ben iki kez yedim mecbur demek ki her doktor yasaklamıyor.. afiyet olsun

Benim doktorum dışarda yemeyin dedi ama
Ben iki kez yedim mecbur demek ki her doktor yasaklamıyor.. afiyet olsun
Benim doktorum da katkı maddesi olmayan herşeyi yiyebilirsin dedi abartmadan yiyorum bende. Yoksa gerçekten kötü oluyor

Doktorum hiç bişi yemeyin dedi bi daha yemem herhalde canım, bu sefer korktum biraz..
Canım korkacak bir şey yok. Hatta telefon ve telefonun yaydığı radyasyon yediğimiz şeylerden daha zararlı. Yani haftada bir yenilen fast food bir şey yapmaz.

Canım korkacak bir şey yok. Hatta telefon ve telefonun yaydığı radyasyon yediğimiz şeylerden daha zararlı. Yani haftada bir yenilen fast food bir şey yapmaz.
Aslında zararından değil de, gıda zehirlenmesi olabilir mi acaba diye korkum insallah olmaz

Benim doktorum mu çok rahat acabakahve kola hariç hicbirseyi yasaklamadi vücuda zarar vermesi içi kilo kilo tüketmenin lazım ki yiyecegi zararı olsun canın ne istiyosa ye özellikle sebze konusunda yesillikde felan iyi yıka sadece hersey serbest dedi vallahi ben yedim herseyi

Dışarıdandami yiyebilirsin herseyi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…