2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de 12+6 yım. Lekelenmelerim birkaç haftadır yok çok şükür. Ya bayramdan sonra yada ağustos ayında doktor ve hastane değişikliğine gideceğim. Hatta bayram öncesi başka bir doktor ile görüşüp karar vereceğim.

10 cu haftada progestonu kestiğimiz için kanamam olduğunu söyledi doktorum 12.ci haftada tamamlıyormş plesanta o yüzden risk azalıyor dedi

Ah canım seni çok iyi anlıyorum her hafta bende gidiyorum kontrole 12 den snra ayda 1 dedi doktor ama ben dayanamam yine 15 de bir giderim diyorum doktorda zaten güvenmiyor bana kesin gelirsin sen diyor

10 cu haftada progestonu kestiğimiz için kanamam olduğunu söyledi doktorum 12.ci haftada tamamlıyormş plesanta o yüzden risk azalıyor dedi
Çok erken kesmiş doktor ben daha yeni bıraktım hem iğneyi hem fitili

Bugun 14. Hafta olduk haftaya da nifty cıkacak. 2 haftadır doktora gitmiyorum acaba gitsem mi dedim yoğunluk var bu hafta kaldı aklım hep kontrolde. belki cmtesi özele giderim yada haftaya devlete. 1 ay uzun geliyor.

Kızlar iki gündür göbeğim çıkmış gibi geliyor bana daha da çok erken anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…