2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar, 9+4 günlük hamileyim, tüp bebek ile hamile kaldım.. Fetal dna testi yaptırsan iyi olur dedi doktorum yaştan dolayı..
fetal dna testi yaptırırsam başkaca bir tarama yaptırmama gerek kalmayacak mı? Mesela ikili, üçlü tarama yaptırmayacak mıyım?

Fetal dna yapılırsa ikili üçlüye gerek kalmıyor

Merhaba Benim de şubatta yumurta toplama oldu bu ay histeroskopi yapılacak, nisan adetiyle de transfer inşallah.
5.denemem olacak bu, 2 tane embriyom var inşallah pozitif sonuçlar alırız

merhabalar, merak ettim tutumu ve nerede yaptirdiniz? Bendede ayni islem yapilmasi gerekiyor. 3“2 embryo‘unz 3. gün mü donduruldu yoksa 5. güne geldi mi?

Korkutmak istemem bende dun cok az minnak lekelenmem oldu kahve hemen dr gittim 11+3 kalbi durmus yarin kürtajı m var . Lekelemeyi hafife almayın.
Cok gecmıs olsun baska bır belırtınız var mıydı?
ben oncekı gun cok sıddetlı kanama ıle hastanede yattım, o kadar coktu kı kanamam, acaba o yuzden mı sıyah gelıyor demıstım

Korkma canım, bak benım sıddetlı kanamaya ragmen bebegım ıyıydı, insallah bisey olmıcak
İyi misin canım her şey yolunda mı?
Geçmiş olsun kuzum. Bizim ikiz daha zor geçiyor. Korkma. Bebişler iyi değil mi?
Bebisler çok şükür iyiler gününden önde bile gitmisler qma her o masaya yattigimda kalbim çıkıyor yerinden. Aktif kanama yokmus fitil koyarken tahriş etmiş olabilirsin dedi ama o kadar kanamaya sebep olacağını düşünmüyorum şu an da da kahverengiye dönük şekilde devam ediyor hastanede kontrol altındayım kizlar

Korkutmak istemem bende dun cok az minnak lekelenmem oldu kahve hemen dr gittim 11+3 kalbi durmus yarin kürtajı m var . Lekelemeyi hafife almayın.
Korkutmak istemezseniz kanaması olan birilerine bu şekilde yaklasmamalisiniz. Herkes zaten korkarak ilerletiyor bu süreci. Kotu birsey yasamazsiniz başınız sagolsun ama burda moral vermek için variz birbirimize

Çok şükür canım Geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…