- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
Ayy İnşaAllah kuzum çok kötü bir şey bu. Çabuk geçsin.Ayy o durumu öyle iyi anlıyorum ki ilk haftalar oyleydim saatlerce ağlardım açım diye yemek yiyorum ama tat alamiyordum biylee geçer zamanla inşallah kuzu
Ah canım mm inşallah bir daha hiç yaşatmasın Allah'ımmSaolun kızlar, sanırım ben dogumdan sonra rahat bır nefes alacagım, o kadar korktum kı anlatamam
Kanama alanı rahmın ıcınde keseye yakın deıl ama tekrar yasamak ıstenıyorum onu
Bende sanırım öyle olucam tetenek oldumSaolun kızlar, sanırım ben dogumdan sonra rahat bır nefes alacagım, o kadar korktum kı anlatamam
Kanama alanı rahmın ıcınde keseye yakın deıl ama tekrar yasamak ıstenıyorum onu
Fetal dna yapılırsa ikili üçlüye gerek kalmıyorMerhaba arkadaşlar, 9+4 günlük hamileyim, tüp bebek ile hamile kaldım.. Fetal dna testi yaptırsan iyi olur dedi doktorum yaştan dolayı..
fetal dna testi yaptırırsam başkaca bir tarama yaptırmama gerek kalmayacak mı? Mesela ikili, üçlü tarama yaptırmayacak mıyım?
Yaa hıc sorma, her lavaboya gıdısım olayBende sanırım öyle olucam tetenek oldum
Sizde kactane yumurta toplandi ve döllendi? Ayrica 5y güne kadar bekeldiler mi yoksa 3. gün hemen donduruldu mu?Benim Yiğit hoca ama transferi Bülent hoca yaptı
Geçmiş olsun kuzum. Bizim ikiz daha zor geçiyor. Korkma. Bebişler iyi değil mi?Kızlar bu 9 ay böyle mi geçecek fitil yaparken aktif kanamam oldu koştur koştur hastane yolu gözüktü yine
MerhabaBenim de şubatta yumurta toplama oldu bu ay histeroskopi yapılacak, nisan adetiyle de transfer inşallah.
5.denemem olacak bu, 2 tane embriyom var inşallah pozitif sonuçlar alırız
merhabalar, merak ettim tutumu ve nerede yaptirdiniz? Bendede ayni islem yapilmasi gerekiyor. 3“2 embryo‘unz 3. gün mü donduruldu yoksa 5. güne geldi mi?
Korkma canım, bak benım sıddetlı kanamaya ragmen bebegım ıyıydı, insallah bisey olmıcakKızlar bu 9 ay böyle mi geçecek fitil yaparken aktif kanamam oldu koştur koştur hastane yolu gözüktü yine
Korkutmak istemem bende dun cok az minnak lekelenmem oldu kahve hemen dr gittim 11+3 kalbi durmus yarin kürtajı m var . Lekelemeyi hafife almayın.Kızlar camur gıbı sımsıyah leke gelıyor, bu ıcerde kalan eskı kandır de mı
İyi misin canım her şey yolunda mı?Kızlar bu 9 ay böyle mi geçecek fitil yaparken aktif kanamam oldu koştur koştur hastane yolu gözüktü yine
Cok gecmıs olsunKorkutmak istemem bende dun cok az minnak lekelenmem oldu kahve hemen dr gittim 11+3 kalbi durmus yarin kürtajı m var . Lekelemeyi hafife almayın.
Tek embriyo dan bölünmüştü tek yumurta ikizleriydi.. Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimiziÇok geçmiş olsun diğeri sağlıkla büyüsün inşallah tek yumurta mıydı
Korkma canım, bak benım sıddetlı kanamaya ragmen bebegım ıyıydı, insallah bisey olmıcak
İyi misin canım her şey yolunda mı?
Bebisler çok şükür iyiler gününden önde bile gitmisler qma her o masaya yattigimda kalbim çıkıyor yerinden. Aktif kanama yokmus fitil koyarken tahriş etmiş olabilirsin dedi ama o kadar kanamaya sebep olacağını düşünmüyorum şu an da da kahverengiye dönük şekilde devam ediyor hastanede kontrol altındayım kizlarGeçmiş olsun kuzum. Bizim ikiz daha zor geçiyor. Korkma. Bebişler iyi değil mi?
Korkutmak istemezseniz kanaması olan birilerine bu şekilde yaklasmamalisiniz. Herkes zaten korkarak ilerletiyor bu süreci. Kotu birsey yasamazsiniz başınız sagolsun ama burda moral vermek için variz birbirimizeKorkutmak istemem bende dun cok az minnak lekelenmem oldu kahve hemen dr gittim 11+3 kalbi durmus yarin kürtajı m var . Lekelemeyi hafife almayın.
Çok şükür canımBebisler çok şükür iyiler gününden önde bile gitmisler qma her o masaya yattigimda kalbim çıkıyor yerinden. Aktif kanama yokmus fitil koyarken tahriş etmiş olabilirsin dedi ama o kadar kanamaya sebep olacağını düşünmüyorum şu an da da kahverengiye dönük şekilde devam ediyor hastanede kontrol altındayım kizlar
Amin cümlemize insallahÇok şükür canımGeçmiş olsun bir daha yaşatmasın Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?