Merhaba canım akranız ne güzelMerhababende 24 yaşındayım ikinci transferim için gün sayıyorum. Estrofeme başladım bayramdan sonra muhtemelen transferim olacak çok stresliyiimmm inşallah güzel haberler verirsin bize ilk transferin miydi?
Ya bu kadar stresli olmak da iyi değil gerçekten kendini yıpratmış olursun inan beyinle rahim bir çalışır deniliyor bildiğim kadarıyla o yüzden düşünme bu stresin sadece sana zararı var emin olAyyy hadi inşallah dualarım seninle. Umarım ilk denemende olur
Valla stres benim göbek adım zatenilk transferimde doktorumu en ufak biseyde sürekli arayıp darlıyordum adam en sonunda bana kızdı bu ne stres sen bu kadar stres yaparsan zaten olmaz diye en başından beri bana tek söylediği şey bu zaten. Çok streslisin stresi bırak falaan filann ama olmuyor ya çok takıyorum kafama
Şen şakrak olmana sevindim En azından mutluluk hormonu salgılıyor Vücudun bir yandan stresini baskılıyordur umarımyaa sen strese girmee herşey güzel olacak inşallah. Benim yapım böyle ya napayım sadece bu konu için değil geneldede bir konuyu çok takarım. Kimseye belli etmem tabii içimde olan biten seyleri bir ben bir Allah bilir. Genelde çok gülerim çok neseliyim pozitifim şen şakrak cocuk gibiyim valla ama işte içimde yaşıyorum anneme çekmişim galibaa tecrübeli falan değilim ya ilkinden hicbirsey anlamadım zaten o kadar ani olduki herşey oldu ve bitti yani
Bizim erkek infertilitesi olduğu için biz direkt tüp bebek dedik daha doğrusu doktorumuz dedi zaman kaybı olur sizin için aşılama hemen tüp bebeğe başlayın dedi ve bu sürece Aralık ayında başladık iğneler ilaçlar alınan hormonlar beni mahvetti Allah var eşim ve eşimin ailesi kendi ailem bu süreçte hem yanımdalardı hala öyle sadece eşime çok çemkiriyorum arada o da ilaçların yan etkisi sanırımAmin inşallah
Maddiyati geçtik artık ama psikolojik olarak cok yıprandim.
Evet gerçekten cokk zor ve insanların anlayışlı olmadığı zaman dahada zorlaşıyor. Özellikle kaynanaçok güzelll ya çok mantıklı hareket etmişsiniz. Biz bilgisizligimizden çok hata yaptık. Keşke direk tüp bebeğe gecseydim ve o iğneleri yüksek dozda alsaydim. Sadece 5 embriyomuz kaldi ve bu denemede olmazsa 3 adet kalacak. O kadar üzülüyorum ki çok pişmanım. Hiç araştırma yapmamıştım hic aklımda tüp bebekte yoktu. Hayırlısı bakalım ya
Merhabalar ben de tüp bebek tedavisine yeni başladım gonal f 300 doz iğne kullanıyorum bir süredir 2.günden sonra bende sırt ağrısı ve boyunda kas ağrıları başladı sizde de buna benzer yan etkiler olmuş muydu acaba? Duygusal etkilerinin yanında bir de bu durum olunca iyice gerildim
Bizim erkek infertilitesi olduğu için biz direkt tüp bebek dedik daha doğrusu doktorumuz dedi zaman kaybı olur sizin için aşılama hemen tüp bebeğe başlayın dedi ve bu sürece Aralık ayında başladık iğneler ilaçlar alınan hormonlar beni mahvetti Allah var eşim ve eşimin ailesi kendi ailem bu süreçte hem yanımdalardı hala öyle sadece eşime çok çemkiriyorum arada o da ilaçların yan etkisi sanırım
Eşimde olmasa kime kızıp trip atıcam valla iyi dayanıyor adam bana
Şaka maka bir yana gerçekten konuşmaya bu süreçte olanlarla bilgi alış verişi yapmak bana çok iyi geliyor çünkü çevremde kimse bu durumu yaşamadığı için dertleşemiyorum
Peki senin ilk transferinden sonra ilk haflarında neler hissettin hiç evde idrar testi yaptın mı kaçıncı gün yaptın
Hep uzandım mı evde iş falan yaptın mı
Merhabalar canım bende gonal f kullandım 150 dozdaMerhabalar ben de tüp bebek tedavisine yeni başladım gonal f 300 doz iğne kullanıyorum bir süredir 2.günden sonra bende sırt ağrısı ve boyunda kas ağrıları başladı sizde de buna benzer yan etkiler olmuş muydu acaba? Duygusal etkilerinin yanında bir de bu durum olunca iyice gerildim
Teşekkür ederim yanıtınız için inş sizin süreciniz de güzelliklerle tamamlanır.Doz yüksek diyedir belki de yumurtalıklarda da ağrı oluyor gögüs ağrısı da var ama sırtta da olunca boynuma kadar yansıyınca bu durum stres yaptım yarın kontrolüm var görüşüp öğrenecgm,çok sağolun.Merhabalar canım bende gonal f kullandım 150 dozda
Benim hiç ağrım olmadı hatta yumurta toplama işlemi günü sadece kasıklarımda dayamacağım şeklide ağrım oldu oda yumurtaların çatlamak üzre olduğu için dendi.
Sen kendini kasma yanlış bilgide vermek istemiyorum ama istersen doktoruna sor normal mi bence çok erken ağrılar için ama dozun yüksek olduğundan dolayı mı diye ikilemde kaldım normalde olabilir mi bilmiyorum
Rica ederim canım. İnşallah sizinde süreciniz güzellikle sonuçlarınır.Teşekkür ederim yanıtınız için inş sizin süreciniz de güzelliklerle tamamlanır.Doz yüksek diyedir belki de yumurtalıklarda da ağrı oluyor gögüs ağrısı da var ama sırtta da olunca boynuma kadar yansıyınca bu durum stres yaptım yarın kontrolüm var görüşüp öğrenecgm,çok sağolun.
Merhabalar anne adayları Umarım her şey gönlünüzce olur
Kendimden bahsetmek istiyorum biraz 25 yaşındayım 11 Nisan'da 2 embriyo transferin gerçekleşti 5 gün embriyosu beklemedeyim şuan için.
Kızlar neler yapmaktasınız transferinizi gerçekleştiyse ne zaman oldu ve neler hissediyorsunuz benimle paylaşmak isterseniz dinlemek isterim
Merhabalar canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinde kanda da alırsınMerhabalar bende 10 nisanda 1 tane 5.gun embriyosu transferi oldum bugün 8.gunum 4.gun ve 7.gun idrar testlerim pozitif kan vermeye gitmedim cuma günü kan testi yaptıracağım sabırla 12 günümü bekliyorum belirtilere gelirsek ilk günden beri kaşık ağrısı rahimde sizlama regl sancısı ateş basması belimde tek noktada şiddetli ağrı hemen hemen her gün devam ediyor taze transfer olmadığı için belirtiler daha hafif benim 2. Transferim ilkide pozitifdi o yüzden sanırım 2.gun anladım tutunmaya başladığını umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Bizim erkek infertilitesi olduğu için biz direkt tüp bebek dedik daha doğrusu doktorumuz dedi zaman kaybı olur sizin için aşılama hemen tüp bebeğe başlayın dedi ve bu sürece Aralık ayında başladık iğneler ilaçlar alınan hormonlar beni mahvetti Allah var eşim ve eşimin ailesi kendi ailem bu süreçte hem yanımdalardı hala öyle sadece eşime çok çemkiriyorum arada o da ilaçların yan etkisi sanırım
Eşimde olmasa kime kızıp trip atıcam valla iyi dayanıyor adam bana
Şaka maka bir yana gerçekten konuşmaya bu süreçte olanlarla bilgi alış verişi yapmak bana çok iyi geliyor çünkü çevremde kimse bu durumu yaşamadığı için dertleşemiyorum
Peki senin ilk transferinden sonra ilk haflarında neler hissettin hiç evde idrar testi yaptın mı kaçıncı gün yaptın
Hep uzandım mı evde iş falan yaptın mı
Hic korkma canim negatifse bile insan kendini hazirliyor 12 gun bekleyip kanda negatifi almak daha büyük yikim alisiyorsun en azindan ama hemen umutsuz olma derim Biraz daha bekle 2 gun sonra yap evde testi gebelik varsa artik cikar cunku moralini yüksek tut ilk 2 gün olan batmalar tutunmaya çalışmasından kaynaklı sonra bende çok belirti olmadı bu soylediklerim ara ara oluyor 5 ci günde herkeste çıkmıyor bende beta idrara çabuk geçiyor daha öncesinden biliyorum 10 bile olsa değerim hemen teste çıkıyor 7 günde hafif silikle öğrendi Bi arkadaşım şu an keseyi gördü umarım sende bebeğine kavusurusun Rabbım hepimize nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayiMerhabalar canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinde kanda da alırsın
Benimde ilk 2 gün kasıkta batma tarzı şeyler hissettim daha sonra ara ara hissettim onun haricende başka bir şey yok 5. İdrar testi yaptım negatif çıktı bu gün 7. Günüm test yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?