2023 Nisan ayında transfer olan anneler kimler bakalım 🦋 Buraya toplanıp konuşalım nasıl geçiyor süreciniz 💗

Kızlar merhaba Allahım bir an önce kucağınıza bebişlerinizi almayı nasip etsin inşallah. biz de tüp bebek sürecine başlayacağız tüp bebek merkezi veya doktor olarak nerelere gittiniz. Memnun kaldınız mı kaçıncı denemeniz

Merhaba canım
Amin İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin
Biz Denizli de pamukkale üniversitesinde yaptırdık ilk denememiz 20 nisanda test vericem
Rabbim hayırlısıyla seninde kucağını doldursun

Amin inşallah hepimizin. bizde de eşimde azosperm var mikro tese öncesi tedavi olup sonra tüp bebek yapacağız. O yüzden iyi bir yer arıyoruz

Amin inşallah hepimizin. bizde de eşimde azosperm var mikro tese öncesi tedavi olup sonra tüp bebek yapacağız. O yüzden iyi bir yer arıyoruz
İyi yerden önce doktor seçimi çok önemli rol oynuyor canım bu konuda dikkatli olun para tuzağı olan çok yerler var

İyi yerden önce doktor seçimi çok önemli rol oynuyor canım bu konuda dikkatli olun para tuzağı olan çok yerler var
O yüzden önce iyi bir ürolog sonra tüp bebek doktoru arıyoruz. Gerçekten herkes paracı olmuş. Cogu doktor için olumsuz yorum var. Üzücü bir durum. İyi doktorlar alanlarında cünkü

O yüzden önce iyi bir ürolog sonra tüp bebek doktoru arıyoruz. Gerçekten herkes paracı olmuş. Cogu doktor için olumsuz yorum var. Üzücü bir durum. İyi doktorlar alanlarında cünkü
Evet gerçekten öyle malesaf canım inşallah hayırlısıyla işini güzel işini yapan doktorlara denk gelirsiniz

Merhaba benim ilk denemem transferim 24 nisanda yapıldı doktorum acıbademde cem fıçıcıoğlu ekibi ve kendisi mükemmel

Bende 20 nisanda 3.gün embriyosu taze transfer oldum.Bugün 7.günüm erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı,test günüm 2mayıs.Erken mi yapmışım acaba var mı böyle bir durum yaşayan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…