- 15 Ocak 2023
- 306
- 154
- 33
- 39
Yükselebilir canım bence daha çok erkenDaymadım kan verdim değerim 4.76 çıktı çok mu düşük sence olmuş mu gebelik
İnşallah canım yaYükselebilir canım bence daha çok erken
Değerin de çok düşük değil 5e yakın 1 günde bile çok yükselebilirİnşallah canım ya
Amin İnşallah hayırlısıyla canım benim yaDeğerin de çok düşük değil 5e yakın 1 günde bile çok yükselebilir
Merhaba canımKızlar merhaba Allahım bir an önce kucağınıza bebişlerinizi almayı nasip etsin inşallah.biz de tüp bebek sürecine başlayacağız tüp bebek merkezi veya doktor olarak nerelere gittiniz. Memnun kaldınız mı kaçıncı denemeniz
Amin inşallah hepimizin.Merhaba canım
Amin İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin
Biz Denizli de pamukkale üniversitesinde yaptırdık ilk denememiz 20 nisanda test vericem
Rabbim hayırlısıyla seninde kucağını doldursun
İyi yerden önce doktor seçimi çok önemli rol oynuyor canım bu konuda dikkatli olun para tuzağı olan çok yerler varAmin inşallah hepimizin.bizde de eşimde azosperm var mikro tese öncesi tedavi olup sonra tüp bebek yapacağız. O yüzden iyi bir yer arıyoruz
O yüzden önce iyi bir ürolog sonra tüp bebek doktoru arıyoruz. Gerçekten herkes paracı olmuş. Cogu doktor için olumsuz yorum var. Üzücü bir durum. İyi doktorlar alanlarında cünküİyi yerden önce doktor seçimi çok önemli rol oynuyor canım bu konuda dikkatli olun para tuzağı olan çok yerler var
Evet gerçekten öyle malesaf canım inşallah hayırlısıyla işini güzel işini yapan doktorlara denk gelirsinizO yüzden önce iyi bir ürolog sonra tüp bebek doktoru arıyoruz. Gerçekten herkes paracı olmuş. Cogu doktor için olumsuz yorum var. Üzücü bir durum. İyi doktorlar alanlarında cünkü
Merhaba benim ilk denemem transferim 24 nisanda yapıldı doktorum acıbademde cem fıçıcıoğlu ekibi ve kendisi mükemmelKızlar merhaba Allahım bir an önce kucağınıza bebişlerinizi almayı nasip etsin inşallah.biz de tüp bebek sürecine başlayacağız tüp bebek merkezi veya doktor olarak nerelere gittiniz. Memnun kaldınız mı kaçıncı denemeniz
Aaa bende orda tedavi gördümMerhaba benim ilk denemem transferim 24 nisanda yapıldı doktorum acıbademde cem fıçıcıoğlu ekibi ve kendisi mükemmel
Sonucunuz pozitif olmuşturAaa bende orda tedavi gördüm
Kalbini bi duysa idim rahatlıcam da daha duyamadım siz hangi aşamadasınızSonucunuz pozitif olmuştur
Benim daha transferimin 3.günüKalbini bi duysa idim rahatlıcam da daha duyamadım siz hangi aşamadasınız
İlk transfer mi kaç embriyo var sizde kaçıncı gün embriyosu trasnfer edildi sorun ne idiBenim daha transferimin 3.günü
Evet ilk transfer tek embriyo 5 gün dondurulmuş tercih edildi. Bnm adenom çık prolaktin seviyem yüksekti. Eşiminde sprem kalitesi düşüktü. Sizin??İlk transfer mi kaç embriyo var sizde kaçıncı gün embriyosu trasnfer edildi sorun ne idi
Hayırlı olsun inşallah kucağınıza almak nasip olur. Ne kadar ücret ödediniz acıbadem pahalı diye biliyorum.Merhaba benim ilk denemem transferim 24 nisanda yapıldı doktorum acıbademde cem fıçıcıoğlu ekibi ve kendisi mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?