Ayy canm ya inşallah sağlıkla içini doldururKızlae benim park yatak geldi kurdum ne güzel bi duygu ya Allah herkese nasip etsin
İnşallahhAyy canm ya inşallah sağlıkla içini doldurur
3 lü testmı yaptrdın canımKizlarrrr cvc sonucum geldi 3 gen saglikli çok şükürkromozom testini bekliyorum suan
Aynı gün gitmişizBizde 14+4 deyken gittik göremedik cinsiyetini.
Uyuyordu benim nazlıcan.
Yaptiracam canm3 lü testmı yaptrdın canım
ben onlardan muaf oldum nıpty yı yaptırınca
20. haftada detaylı yaptırırım
şeker yüklemesi yaptırcakmısınız ?
Ne zaman yapılıyor o kaçıncı hafta da3 lü testmı yaptrdın canım
ben onlardan muaf oldum nıpty yı yaptırınca
20. haftada detaylı yaptırırım
şeker yüklemesi yaptırcakmısınız ?
Hangisini aldın bizimle de paylaşır mısınnnKızlae benim park yatak geldi kurdum ne güzel bi duygu ya Allah herkese nasip etsin
Gözün aydınnnn inşallah o da güzel gelicekKizlarrrr cvc sonucum geldi 3 gen saglikli çok şükürkromozom testini bekliyorum suan
Tabikii ekledim . Suan 2650₺ galiba ben kasım indirimi girince 2180₺ ye aldım bugün geldi kurdum hemen güzel birşeye benziyorHangisini aldın bizimle de paylaşır mısınnn
Ayy inşallah cnmGözün aydınnnn inşallah o da güzel gelicek
nıpty testı daha guvenılır ve yuzde 99,9 oran vern bır test. daha detaylar ıcın nette arastırıp doktorunuza bır danısın. orda cınsıyette bellı oluyor.Ne zaman yapılıyor o kaçıncı hafta da
Kizlar çıtçıtlı aletleri uzunmu yarim kollumu alalım doğumu nisan sonu mayis başı olacak Allahin izniyle
Aslında bende tecrubeliyim ama bu mevsim geçişleri insanı arada bırakıyor kararsız kalıyorum 3 kısa 3 uzun kollumu alsam ki 3 aya kadar 5 zibin yetiyor zatenevett burda benımde fikre ıhtıyacım varr ve cok cabuk buyuduklerı ıcın fazla bırsey almak ıstemıyorum
daha once dogum yapmıs tecrubelı anneler neyden ne kadar almak lazım hadı bır lıste yapınn :)
pamuk parmaklar klavyeye hadiii bakalımmmm :)
Güle güle kullan canım benim.Tabikii ekledim . Suan 2650₺ galiba ben kasım indirimi girince 2180₺ ye aldım bugün geldi kurdum hemen güzel birşeye benziyor
Dr a özellikle sordum 21. haftaya kadar yapılabilir dedi. Ama benden istediği nifty. Seninkiyle farklı sanırım.nıpty testı daha guvenılır ve yuzde 99,9 oran vern bır test. daha detaylar ıcın nette arastırıp doktorunuza bır danısın. orda cınsıyette bellı oluyor.
tam 11+0 da yaptırdım ben..
en erken 11 en geç 12 haftada yapılması gereken bır test.
malıyet acısından yuksek oldugu ıcın cok tercıh edılmıyor canım
ama yaptırabılen gücü durumu olan yaptırmasını öneririm şahsi fikrim
Canm benim naçizane fikrim herkese, genç odası almalari zaten çabucak buyuyolar bilmiyorum siz nasıl dusunursunuzGüle güle kullan canım benim.
Benim kızkardeşimde de bu tarz vardı.
Bana tavsiye etmedi. Biraz kullandıktan sonra demirleri
gırç gırç diye başlıyor diyor. Acayip kafamı şişiriyordu dedi.
Bakalım bende sallanan mobilyalılara bakıcam.
O değil de eşim bırakmıyor bişey alayım.
Yok erken yok şimdi gerek yok ileride alırız vs diyor.
Moralimi bozuyor farkında değil.
Hemen hemen 4 aylık gebeyiz. Yılbaşından sonra da herşey zamlanacak diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?