Bana da oluyor ama o kadar şiddetli değil o gün yoğun geçtiyse ayakta çok kaldiysam iş yaptıysam evde felan iğne batması gibi oluyor hafif ağrılar oluyor
Yok kızlar önce dün gece yatınca oldu sola yatamadım neyse gecer dedim öyle uyudum sabah uyanınca yine oldu gecti öğlen tekrar öyle oldu yine gecti ama son 1 saattir falan gecmiyor aynı ağrı devam ediyor yatarken değil ama ayağa falan kalkarken zor kalkıyorumCanm uzun sormuyorsa korkma benimde genelde solda sancı giriyor günde 3 defa geçiyor bebek geliştikçe rahim kasları geriliyormus ondandır
Ben aslında istemiyodum ama cevremde yaptırıp sekeri cıkan insanları görünce riske atmam heralde yaptırırımKızlar şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz
Dktruna sor yinede cnmYok kızlar önce dün gece yatınca oldu sola yatamadım neyse gecer dedim öyle uyudum sabah uyanınca yine oldu gecti öğlen tekrar öyle oldu yine gecti ama son 1 saattir falan gecmiyor aynı ağrı devam ediyor yatarken değil ama ayağa falan kalkarken zor kalkıyorum
Kendi doktorum yurtdısında suan bugün gittiğimde sorun yok dedi bende diyorum acaba üşüttümmüDktruna sor yinede cnm
Tekrar sor dktrun geldiğinde icin rahat olsun diye ama bir sıkıntı yoktur cnmKendi doktorum yurtdısında suan bugün gittiğimde sorun yok dedi bende diyorum acaba üşüttümmü
Benimki de kız
Ne zaman oluyor canım2li test dusunuyormusun canm
Kız dedi doktorum ama 2 haftaya netleşir inşallahG gguulllluu canm sen de sayfamıza katil senin ikizlerin kiz di degilmi
12.-14. Haftalarda oluyorNe zaman oluyor canım
Daha çok var ama o günleri görmek nasipse yaptırırım büyük ihtimalle12.-14. Haftalarda oluyor
Hosgeldin canmHello ben geldim
Tabloya kiz yazdimKız dedi doktorum ama 2 haftaya netleşir inşallah
12 ve 14 haftalarda cnmNe zaman oluyor canım
Meleekk kızmı bebiiişşşHayırlı olsunnnnn topiğin canımmm
Benımde kıızzzz
Benimki daha belirsizMaasallah herkesin kiz pınarla benim erkek
Yaptım canım.Meleekk kızmı bebiiişşş
Dediğimi yaptınmıı dans ettiimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?