Uykucu olacakYaptım canım.
Muzlu süt içtim, fıstıklı çikolata yedim yok bana mısın demiyor. Yine uyuyordu bacaklarını koymuş üst üste göstermiyor.
Çok hafif bi görür gibi olduk bacak arasını dr çıkıntı yok sanki ama 16. haftada net belli olur dedi.
Yani yine net belli değil canım
Teşekkür ederiz canm fikir olur bizlereGünaydınn
Size bir liste atayım eksik gören varsa fazlalaştırsın , fazla gelen varsa azaltsın. Ama fikir olsun :)
Vallahi şimdilik burak düşünüyorum degismezseİsim düşünüp fikrini sabitleyen var mı
Sanki tüm isimler tükendi bende hahaha
Benimde erkek olursa hamza olcak inşallah ama kız olursa karar vermedik dahaİsim düşünüp fikrini sabitleyen var mı
Afra dedik ama bakalım değişir miİsim düşünüp fikrini sabitleyen var mı
İlk önce kız demişti Dr büyük ihtimalle ezo karar verdik biz hahahahBenimde erkek olursa hamza olcak inşallah ama kız olursa karar vermedik daha
Merhaba benim de 7. Haftadan beri bulantılarım çok fena kafamı kaldıracak halim olmuyor prilam kullanmama rağmen 5 kilo verdim 1 ayda. Şu an 12haftalığım son iki haftadır az da olsa yemek yiyebiliyorum ama bulantı tiksinme kusma aynı oranda devam ediyor. Sizin ne zaman bitti?İnşallah cnm bulantin olmaz cok kotu birsey benim öyleydi serumlarla iyi oluyordum
Yaa banada 12. Haftada erkek dedi sonra farklı bi doktora gitmem gerekiyodu oda 14. Haftada kıza benziyor dedi aslında biz 12. Haftada pipiyi görmüştük ama bilemedimİlk önce kız demişti Dr büyük ihtimalle ezo karar verdik biz hahahah
İki haftada pipi çıkmış isim yok
Güzel isimmiş cnm bende karar veremiyorumBenimde erkek olursa hamza olcak inşallah ama kız olursa karar vermedik daha
sen nıpty testı yaptınmadın dimi canım orda cıkmadı cınsıyet yanıİlk önce kız demişti Dr büyük ihtimalle ezo karar verdik biz hahahah
14 haftalikti azaldı simdi arada bulanıyor cnmMerhaba benim de 7. Haftadan beri bulantılarım çok fena kafamı kaldıracak halim olmuyor prilam kullanmama rağmen 5 kilo verdim 1 ayda. Şu an 12haftalığım son iki haftadır az da olsa yemek yiyebiliyorum ama bulantı tiksinme kusma aynı oranda devam ediyor. Sizin ne zaman bitti?
İlk önce kız demişti Dr büyük ihtimalle ezo karar verdik biz hahahah
Cok güzel isinAfra dedik ama bakalım değişir mi
Yok sadece ikili test yaptirdimsen nıpty testı yaptınmadın dimi canım orda cıkmadı cınsıyet yanı
Kaçıncı haftada pipiyi gördülerİlk önce kız demişti Dr büyük ihtimalle ezo karar verdik biz hahahah
15 cnmKaçıncı haftada pipiyi gördüler
Bizde 14+4 deyken gittik göremedik cinsiyetini.15 cnm
Benim 15 de kız yazmışlar zarfa ama 14 de erkeğe benziyo demişti başka doktor ben de kıza güvendim parti yaptık15 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?