2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Evet şikayetler kısmında sadece bu ses olayı var ama onada bi çözüm bulurum diye düşündüm
Mobilya olandan benim eltimde var ağır taşıma şansın yok bunların güzel yanı kurulumu toplaması cok kolay nereye istersen oraya götür
Ben kendim almam diyodum ama o kadar fiyatlar artıyoki şok oldum en azından pahalı olanları aradan cıkariym dedim

Canm benim naçizane fikrim herkese, genç odası almalari zaten çabucak buyuyolar bilmiyorum siz nasıl dusunursunuz
Canım odam var orayı bebek odası yapıcam ona göre mobilyalarını alırım ama 2 yıl en az aynı odada yatacağız. Mecburen yatak odama beşik alıcam sonra odasını yaparım.

Canım odam var orayı bebek odası yapıcam ona göre mobilyalarını alırım ama 2 yıl en az aynı odada yatacağız. Mecburen yatak odama beşik alıcam sonra odasını yaparım.
Odasida hazırmış şimdiden prensesin
İlk 2 yıl kucağımda yatiririm ben

MELEK BENIMKIDE TAM TERSI DIYORUM KOYACAK YER YOK ODASI FILAN GELSIN OYLE ALALIM ALACAKLAR PARAMIZI TOPLAYALIM TOPLU ALALIM DIYORUM ALABILDIGIN HERSEYI OCAK AYINA KADAR AL DIYOOR OCAKTAN COK ZAM GELICE PİŞMAN OLCAKSIN DIYOOR

Buyukleri almaya başla canm

Kızlar ben de varım dün kontrole gittiğimzde doktor yüksel ihtmal erkek gibi duruyor ama 2 hafta sonra netleşiriz dedi şoklardayım gebeliği. Başından beri herkes kız diynce o kadar alıştırmıştım ki kendimi kıza sadece eşim erkek olcak dedi dün şok etti doktor bizi bazen klitoris de dışarda gözükebiliyomş ama onun kadar kücük değil gibi yanıltamyım da dedi nasıl gecicem 2 hafta onu düşünüyorm .Bir de benim belirtilerim baya azaldı aklım cıkıyor kalbi durursa bişey olursa diye psikolojm bozukdu bir tek benim sanıyorm böyle

Hosgeldin canm tabloya erkek yazıyorum 4 ledik diğerleri hep kizriskli zamanları atlattik çok şükür canm korkup bebege stres yaratma hersey yolunda gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…