Evet şikayetler kısmında sadece bu ses olayı var ama onada bi çözüm bulurum diye düşündümGüle güle kullan canım benim.
Benim kızkardeşimde de bu tarz vardı.
Bana tavsiye etmedi. Biraz kullandıktan sonra demirleri
gırç gırç diye başlıyor diyor. Acayip kafamı şişiriyordu dedi.
Bakalım bende sallanan mobilyalılara bakıcam.
O değil de eşim bırakmıyor bişey alayım.
Yok erken yok şimdi gerek yok ileride alırız vs diyor.
Moralimi bozuyor farkında değil.
Hemen hemen 4 aylık gebeyiz. Yılbaşından sonra da herşey zamlanacak diyorlar.
Ayyy canm bu çok tatlı ya
Canım odam var orayı bebek odası yapıcam ona göre mobilyalarını alırım ama 2 yıl en az aynı odada yatacağız. Mecburen yatak odama beşik alıcam sonra odasını yaparım.Canm benim naçizane fikrim herkese, genç odası almalari zaten çabucak buyuyolar bilmiyorum siz nasıl dusunursunuz
Odasida hazırmış şimdiden prensesinCanım odam var orayı bebek odası yapıcam ona göre mobilyalarını alırım ama 2 yıl en az aynı odada yatacağız. Mecburen yatak odama beşik alıcam sonra odasını yaparım.
MELEK BENIMKIDE TAM TERSI DIYORUM KOYACAK YER YOK ODASI FILAN GELSIN OYLE ALALIM ALACAKLAR PARAMIZI TOPLAYALIM TOPLU ALALIM DIYORUM ALABILDIGIN HERSEYI OCAK AYINA KADAR AL DIYOOR OCAKTAN COK ZAM GELICE PİŞMAN OLCAKSIN DIYOORGüle güle kullan canım benim.
BENDE İKEADAN ALDIMCanm benim naçizane fikrim herkese, genç odası almalari zaten çabucak buyuyolar bilmiyorum siz nasıl dusunursunuz
YERİMM O KİNDERİİ BEEENN AHAHA
Buyukleri almaya başla canmGüle güle kullan canım benim.
HarikaBENDE İKEADAN ALDIM
DOLAP VE ŞİFONYER BEYAZ
BIRDE BUYUYEN BESIK ALDIM
GENC BIR KIZ ODASI OLACAK INSALLAAHH :)
MELEĞİN CINSIYTEI BELLI DEĞİL CANIM PRENSES YAZMISSIN AMAOdasida hazırmış şimdiden prensesin
İlk 2 yıl kucağımda yatiririm ben
Benim kafadanMELEK BENIMKIDE TAM TERSI DIYORUM KOYACAK YER YOK ODASI FILAN GELSIN OYLE ALALIM ALACAKLAR PARAMIZI TOPLAYALIM TOPLU ALALIM DIYORUM ALABILDIGIN HERSEYI OCAK AYINA KADAR AL DIYOOR OCAKTAN COK ZAM GELICE PİŞMAN OLCAKSIN DIYOOR
Valla doğru diyorsun. Bende hep kız kız diye kendime söyleniyorum ama sonradan orada bir pipi görülürse şok olurumMELEĞİN CINSIYTEI BELLI DEĞİL CANIM PRENSES YAZMISSIN AMAO NAZLICAN KENDINI DAHA GÖSTERMEDI BELKIDE PRENSTİRR
İçime prenses doğuyorMELEĞİN CINSIYTEI BELLI DEĞİL CANIM PRENSES YAZMISSIN AMAO NAZLICAN KENDINI DAHA GÖSTERMEDI BELKIDE PRENSTİRR
Iyi yapmissin canm herkes öneriyor ama ben daha almadimKIZLAR REFLÜ YATAĞI ALDIM BEN DÜN
SİZLER ALCAKMISINIZ
KUSMA BOĞULMALAR İÇİN ÖNERİYORLAR
Ben düşünmüyorum ya alan arkadaslarım var bosuna almısım diyolarKIZLAR REFLÜ YATAĞI ALDIM BEN DÜN
SİZLER ALCAKMISINIZ
KUSMA BOĞULMALAR İÇİN ÖNERİYORLAR
Hosgeldin canm tabloya erkek yazıyorum 4 ledik diğerleri hep kizKızlar ben de varım dün kontrole gittiğimzde doktor yüksel ihtmal erkek gibi duruyor ama 2 hafta sonra netleşiriz dedi şoklardayım gebeliği. Başından beri herkes kız diynce o kadar alıştırmıştım ki kendimi kıza sadece eşim erkek olcak dedi dün şok etti doktor bizi bazen klitoris de dışarda gözükebiliyomş ama onun kadar kücük değil gibi yanıltamyım da dedi nasıl gecicem 2 hafta onu düşünüyorm .Bir de benim belirtilerim baya azaldı aklım cıkıyor kalbi durursa bişey olursa diye psikolojm bozukdu bir tek benim sanıyorm böyle
Cvc dediğinz cvs mi koryon villus biyopsi ? Plesentedn alınan testKizlarrrr cvc sonucum geldi 3 gen saglikli çok şükürkromozom testini bekliyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?