- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 34
AYYY SEN HİÇ KİLO ALMAMIŞSIINN SÜPPERRTransferde 53 kiloydum ilk haftlar 50 ye düştüm suan 50 kiloyum göbeğim cıkmadı
Çıktığında da ah belim belim dersiniz ağırlığı taşıyamazsıniz, rahat yatamazsınız, denge kaybiniz olur,banyoda düşmüştüm ben bu yüzdenAYNEENN BENIMDE ÖYLE GOBIS SANABILIRLERNE ZAMAN CIKACAK BAKALIMM
Yok kız sorun yok bizde oyleyizAYYY SEN HİÇ KİLO ALMAMIŞSIINN SÜPPERR
GÖBEĞİ CIKMAYANLAR EKİBİ DEMEKKI BENDE SSORUN YOKMUSBEN SANIYORDUM BENDE YOK GOBIS
Sağ sol yat ama sırt üstü iyi değilmiş cnmKızlar gece uyuma şekliniz nasıl arkadasım bana sola doğru yat diyo ama ben hep sağıma ve sırt üstü yatıyorum genelde
Sırt üstünü belli bi aydan sonra diyolar ya onda da ayaklarımı biraz kırıyorum dümdüz yatmıyorum ama sola yatamıyorumSağ sol yat ama sırt üstü iyi değilmiş cnm
Alışırsın canm ben dizlerimin karnıma çekmeden uyuyamazdım alışılıyorSırt üstünü belli bi aydan sonra diyolar ya onda da ayaklarımı biraz kırıyorum dümdüz yatmıyorum ama sola yatamıyorum
Düz mü yatmak gerekiyor yan yatarken ben yine karnıma doğru hafif cekiyorumAlışırsın canm ben dizlerimin karnıma çekmeden uyuyamazdım alışılıyor
Ben 74le hamile kaldım 77yim suan hic kilomda düşüş olmadıKIZLAAARRRR
bu grupta hepimiz 3 bucuk ve 4aylık olduk.
hadı herkes yazsın kaçar kilo oldunuz ve göbişler cıkıtımıı :)
ben toplamda 3,8 kilo aldım. (haftaya kontrolum var dıyetısyenede baslamak ıstıyorum kotnrollu ve saglıklı devam edeyım dıye ) sizede verırım listeyı doktorun ıstersenız.
ve göbiş bence cıkmadı yanı var bır cıkıntı amaa normal göbeklı bır ınsan sanabılırler :) yuvarlanmadı yanı oyle tepelerde hatta bu benı tedırgın edıyoor buyumuyormu dıye
Yastık koy bacak arana o engeller karnına baskı yapmazsinDüz mü yatmak gerekiyor yan yatarken ben yine karnıma doğru hafif cekiyorum
Evet ya bilmem içimden geldi oyle kismet bakalım ne çıkacak kontrolün ne zaman inşallah gösterir bu sefer
İnşallah canım ay sonunda bir sonraki kontrolümEvet ya bilmem içimden geldi oyle kismet bakalım ne çıkacak kontrolün ne zaman inşallah gösterir bu sefer
Benimde ay sonu kadın doguma a gidecegim yarın perinatologa testimi gosterecegim ve seker yüklemesi yapilacakİnşallah canım ay sonunda bir sonraki kontrolüm
Sırt üstü bebeğe giden kan azaliomus çok onermiyorlar cnmKızlar gece uyuma şekliniz nasıl arkadasım bana sola doğru yat diyo ama ben hep sağıma ve sırt üstü yatıyorum genelde
Geç bile kalmışızHaziran temmuz anneleri sayfası açılmış biz neden açmayalım nisan mayıs annelerini
Geç bile kalmışızHaziran temmuz anneleri sayfası açılmış biz neden açmayalım nisan mayıs annelerini
Bende gündüzleri yine yatıyorumSırt üstü bebeğe giden kan azaliomus çok onermiyorlar cnm
Genelde yan yatiorum sırt üstü çok az ama uyurken napiorum bilmem
Gün içinde sürekli yatiorum zaten riskten dolayı yatma profesörü oldum
Hayatımı ele geçirdi şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?