2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kızlar ben bugün kontrole gittim hiç bir sorun yok Allah’a şükür sadece adet tarihine göre 8 haftalık ultrasonda 7+1 mi 2 mi ne çıktı bir sorun olmaz dimi ?
Cok şükür cnm sorun olmaz her hafta değişir bu bazı haftalar ileride gorulebilir ultrason ölçümleri degistbiliyor

Kızlar ben bugün kontrole gittim hiç bir sorun yok Allah’a şükür sadece adet tarihine göre 8 haftalık ultrasonda 7+1 mi 2 mi ne çıktı bir sorun olmaz dimi ?
canım adet tarıhıne gore deılde zaten transfer tarıhıne gore ayarlama yapıyorlar
doktorun iyi dediyse iyidir canım . aklına olumsuz seyler sokmaa hersey yolundadırr

Kızlar su gibi akıntım oluyor dr a fitilden olabilir mi dedim evet olur dedi enfekte gözükmüyor dedi beni rahatsız ediyor çok sürekli günlük ped kullanıyorum sizde de oluyor mu böyle
Fitilini kalan artığı çıkarda beyaz beyaz çok su gibi olmazdı benim canm

Kızlar su gibi akıntım oluyor dr a fitilden olabilir mi dedim evet olur dedi enfekte gözükmüyor dedi beni rahatsız ediyor çok sürekli günlük ped kullanıyorum sizde de oluyor mu böyle
Günlük ped benim doktorum önermiyor önceden kullanıyodum ben kesti fitil kullanırkende peçete koyuyodum . Benim suan da akıntım devam ediyo bazen sanki idrarımı kacırmısım gibi hafif hafif geliyor

Günlük ped benim doktorum önermiyor önceden kullanıyodum ben kesti fitil kullanırkende peçete koyuyodum . Benim suan da akıntım devam ediyo bazen sanki idrarımı kacırmısım gibi hafif hafif geliyor
Benim öyle olmuyor ama nedendir ki

Pamuklu kıyafet (en iyisi eskimiş pijama atlet kumaşı) kesin ped gibi kullanın ben öyle yaptım alerji yapio bana ped kullanamiorum doksan derece yikarsiniz

Aynısının tıpkısı bende de var. İdrar mı kaçırdım acaba diyorum.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım.
Dün üşüme titreme mahvoldum.
Bol bol su içiyorum.

Ne güzel işte benim oluyo iç çamasırım hemen kirleniyo gecen pazarran 7-8 tane aldım sürekli değişince yetmiyolar
Sürekli değişmek lazım aslında mikrop kapmamak için bende 3 lu hamile kilotu almıştım trendyoldan

Aynısının tıpkısı bende de var. İdrar mı kaçırdım acaba diyorum.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım.
Dün üşüme titreme mahvoldum.
Bol bol su içiyorum.
Canm sen bilirsin bebegin amniyo suyuda öyle geliyor doğuma yakın acaba onun gibi birsey mi ama o degildirparol iç canım ateşin olduğunda ateş rahimde kasılma yapar tehlikeli çok geçmiş olsun canm

Benim de öyle peçeteyle rahat edemiyorum sık sık değiştiriyorum islandikca fitil kesilince biter belki 1 ay daha kullanacak heralde fıtil siz ne zamana kadar kullanacaksınız kızlar

Benim de öyle peçeteyle rahat edemiyorum sık sık değiştiriyorum islandikca fitil kesilince biter belki 1 ay daha kullanacak heralde fıtil siz ne zamana kadar kullanacaksınız kızlar
Ben normalde 7. Hafta bütün iğne ilaç bırakmıstım 8. Hafta kanamam olunca 12. Haftaya kadar devam ettim sonra bıraktık tamamen

Canm sen bilirsin bebegin amniyo suyuda öyle geliyor doğuma yakın acaba onun gibi birsey mi ama o degildirparol iç canım ateşin olduğunda ateş rahimde kasılma yapar tehlikeli çok geçmiş olsun canm
Sağol canım.
Ben idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum.
Bugün pek bişey yok daha iyiyim çok şükür.
Şu dikkatimi çekti mesela çok acıktığımı hissederdim bir sonraki öğün zamanı gelince. Bir kaç gündür kalmadı öyle.
İştahsızlık başladı sanki. Mecburen yiyorum.
Sizlerde de var mı böyle bişey.

Benim ilk haftar vardı enfeksiyon bulantı zamanlarımda şimdi varmi bilmiyorum bol su iciyorum serumda yemiştim serum temizlemistir belki ara ara bulantı oluyor tam geçmedi ozmn yiyemiyorum birsey bazende çok yiyorum değişkenlik gosteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…