2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Ben yiyorum normal özellikle son 1 haftadır önceki düzenime döndüm şükür bi ara açlıktan ağlıyodum

Ay ben bide eşime derdimki hamile olursam senden sürekli bişeyler isticem falan simdi eşim diyo ne istiyosan söyle ama öyle dısardan canım bişey istemiyo hiç sebze yemekler yapıp yiyorum
Bende hamile kalmadan önce demiştim eşime eğer hamile kalırsam gece 3 te senden şırdan , mumbar ( hayatımda yemedim ) isteyeceğim o saatte nereden bulursan git bul demiştim Şimdi et, tavuk, balık yiyemiyorum bırak şırdan mumbarı

Evet ya ağır geliyolar

Başka ne eksiğimiz kaldi termos bez biberon gibi kaldı galiba fikir verin kizlar
Ben 2 ay geçsin bez, ıslak mendil, şampuan vs depoluycam. Kıyafet bir kaç parça yenidoğan olarak alıcam çünkü çabuk büyüyorlar. Emzik, ateş ölçer vs onları da ileriyen zamanlarda alabilirsin. Mendil yaptırabilirsin.

Ateş ölçer önemli tabancali alırım, mendil aldım, 1 tane altust takımı 3-6 ay aldım, 2 hastane cikisi,3 tulum,3 uzun kol çıtçıtlı,4 kisakol çıtçıtlı bunlarda 3 aya kadar yeterli

Kizlar Dr dan çıktım şimdi her şey yolunda çok şükür rahim uzunlugu artmış fitilin çok faydası var . 2.9 dan 3.7 ye çıkmış
Evin içinde yurumeme izin verdi hamdolsun
Bizim oğlan ters duruyormuş dikişim ondan ağrı yapmış

Hadi gözün aydın cnm ne dikisin vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…