Ben yiyorum normal özellikle son 1 haftadır önceki düzenime döndüm şükür bi ara açlıktan ağlıyodumSağol canım.
Ben idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum.
Bugün pek bişey yok daha iyiyim çok şükür.
Şu dikkatimi çekti mesela çok acıktığımı hissederdim bir sonraki öğün zamanı gelince. Bir kaç gündür kalmadı öyle.
İştahsızlık başladı sanki. Mecburen yiyorum.
Sizlerde de var mı böyle bişey.
Cok şükür cnm ne kötüydü ya ogunlerBen yiyorum normal özellikle son 1 haftadır önceki düzenime döndüm şükür bi ara açlıktan ağlıyodum
Ay ben bide eşime derdimki hamile olursam senden sürekli bişeyler isticem falanCok şükür cnm ne kötüydü ya ogunler
Ayni bende öyle disardakini yiyemiyorum evde pisecekAy ben bide eşime derdimki hamile olursam senden sürekli bişeyler isticem falansimdi eşim diyo ne istiyosan söyle ama öyle dısardan canım bişey istemiyo hiç sebze yemekler yapıp yiyorum
Bende hamile kalmadan önce demiştim eşime eğer hamile kalırsam gece 3 te senden şırdan , mumbar ( hayatımda yemedimAy ben bide eşime derdimki hamile olursam senden sürekli bişeyler isticem falansimdi eşim diyo ne istiyosan söyle ama öyle dısardan canım bişey istemiyo hiç sebze yemekler yapıp yiyorum
Güle güle kullanın canım.Kizlar bunları aldim
Evet ya ağır geliyolarBende hamile kalmadan önce demiştim eşime eğer hamile kalırsam gece 3 te senden şırdan , mumbar ( hayatımda yemedim) isteyeceğim o saatte nereden bulursan git bul demiştim Şimdi et, tavuk, balık yiyemiyorum bırak şırdan mumbarı
Başka ne eksiğimiz kaldi termos bez biberon gibi kaldı galiba fikir verin kizlarGüle güle kullanın canım.
Ben 2 ay geçsin bez, ıslak mendil, şampuan vs depoluycam. Kıyafet bir kaç parça yenidoğan olarak alıcam çünkü çabuk büyüyorlar. Emzik, ateş ölçer vs onları da ileriyen zamanlarda alabilirsin. Mendil yaptırabilirsin.Başka ne eksiğimiz kaldi termos bez biberon gibi kaldı galiba fikir verin kizlar
Ateş ölçer önemli tabancali alırım, mendil aldım, 1 tane altust takımı 3-6 ay aldım, 2 hastane cikisi,3 tulum,3 uzun kol çıtçıtlı,4 kisakol çıtçıtlı bunlarda 3 aya kadar yeterliBen 2 ay geçsin bez, ıslak mendil, şampuan vs depoluycam. Kıyafet bir kaç parça yenidoğan olarak alıcam çünkü çabuk büyüyorlar. Emzik, ateş ölçer vs onları da ileriyen zamanlarda alabilirsin. Mendil yaptırabilirsin.
Bayağı erken bırakmışsın ben sanırım 1 ay daha günde 1 şeklinde fitil kullancam kademeli bıraktırıcam demişti Dr um fitiliBen normalde 7. Hafta bütün iğne ilaç bırakmıstım 8. Hafta kanamam olunca 12. Haftaya kadar devam ettim sonra bıraktık tamamen
Ben tüpbebek doktorumla devam etmedim kadındoğum doktoruma gectim oda kesti gerek duymadıBayağı erken bırakmışsın ben sanırım 1 ay daha günde 1 şeklinde fitil kullancam kademeli bıraktırıcam demişti Dr um fitili
Gule güle kullanmayı nasip etsin inşallahBaşka ne eksiğimiz kaldi termos bez biberon gibi kaldı galiba fikir verin kizlar
Amiinn insallahGule güle kullanmayı nasip etsin inşallah
Hadi gözün aydınKizlar Dr dan çıktım şimdi her şey yolunda çok şükür rahim uzunlugu artmış fitilin çok faydası var . 2.9 dan 3.7 ye çıkmış
Evin içinde yurumeme izin verdi hamdolsun
Bizim oğlan ters duruyormuş dikişim ondan ağrı yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?