Rahim uzunlugu kısaldı cnm rahim ağzına dikiş atıldı açılmayı engellemek için serklaj yapıldıHadi gözün aydıncnm ne dikisin vardi
Geçmişler olsun canmRahim uzunlugu kısaldı cnm rahim ağzına dikiş atıldı açılmayı engellemek için serklaj yapıldı
16 haftalikken hisseden varmi acabaKızlar aramızda 18 haftalık olanlarda var acaba bebeğin hareketini hisseden oldu muolduysa nasıl bi his
16. Haftada başladım ben hissetmeyeKızlar aramızda 18 haftalık olanlarda var acaba bebeğin hareketini hisseden oldu muolduysa nasıl bi his
Yaaa çok duygulandım16. Haftada başladım ben hissetmeye
Şimdi daha belirgin 222 Gr olmuş bugun büyüdükçe daha da belirgin olacaktır hareketleri
Parmak ucunu bastırıp konuşunca altına gelip dönüyor çok güzel bir duygu iletişimde olan bı canlı var senin parçan
Parmağının ucuyla pıt pıt yanağına değ öyle bı his çok yumuşak şekilde belli belirsizYaaa çok duygulandım16.haftada sürekli hissediyormiydun nasildi
Şuan daha mı belirginParmağının ucuyla pıt pıt yanağına değ öyle bı his çok yumuşak şekilde belli belirsiz
Evet cnmŞuan daha mı belirgin
Cok güzel bir hisEvet cnm
Güm güm vurmuyor ufak olduğu için ama hissediliyor
Ayyy ne güzel yaa ben daha yeni 15 haftalık olcam o kadar merak ediyorumki nasıl bi his oldugunuEvet cnm
Güm güm vurmuyor ufak olduğu için ama hissediliyor
İlk gebelik miii ilk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş öyle diyorlar16. Haftada başladım ben hissetmeye
Şimdi daha belirgin 222 Gr olmuş bugun büyüdükçe daha da belirgin olacaktır hareketleri
Parmak ucunu bastırıp konuşunca altına gelip dönüyor çok güzel bir duygu iletişimde olan bı canlı var senin parçan
Yasarsin ins cnm doya doyaAyyy ne güzel yaa ben daha yeni 15 haftalık olcam o kadar merak ediyorumki nasıl bi his oldugunu
Ben vücudum için hep çok dikkatliydim farkederdim herşeyi gebelik de öyle oldu cnmİlk gebelik miii ilk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş öyle diyorlar
Çok sevindim adına insallah bizde en yakın zamanda hissedebilirizBen vücudum için hep çok dikkatliydim farkederdim herşeyi gebelik de öyle oldu cnm
Bı de erkek çocuk daha çabuk hareketlenirmis
İnşallah cnmÇok sevindim adına insallah bizde en yakın zamanda hissedebiliriz
Eni2023 NISAN /MAYIS TUP BEBEK ANNELERI BUYRUN SAYFAMIZA
Transfer
Tarihi
Kiz Erkek Mlk anns 15.08.2022 @melekomelek 15.08.2022 @narinal @Efolis @busebarci 05.08.2022 Elifk61 @derinderin 12.08.2022 @secretlife 17.08.2022 M Mavimorrr @peperutka90 18.08.2022 @fruitella 11.08.2022 P pinarimpinar @kavakays @gmzdmrc96 @Tuna umut 05.09.2022 @ayliss @gguulllluu 15.08.2022 B Bulut347 01.08.2022 @wish2401 Opecert
Teşekkür ederim benide eklemissin çok sevindim
Sürekki değiö bende yemeklerden sonra nefes alamıcak gibi oluyorm bazen resmen midem dönüyo sonra sesini bile duyıyorm o gazım hareketinin.Doktorum banaa kendni sıcsk tut demişt ayaklarını belimi falan bide mumkun öertebe gaz yapan yiyecrklerden uzak durmamı söyledi.Cok uyamasamda yiyecek konusunda yapacsk bişry yok ama kendni sıcak tıtmal iyi geliyor gercektenKızlar gaz sansıcı yasayan var mı aranızda ya özellikle sabahları uyandığımda hep karnım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?