Bilmiorum ki cnm ben sade içiyorum gazoz onermemisti Dr transferden snr yasaktı şimdi nasıl bilmemSade maden suyumu içmek lazım? Ben sade olanları içemiyorum acaba meyveli soda içsem bişey olurmu
Canm sade icSade maden suyumu içmek lazım? Ben sade olanları içemiyorum acaba meyveli soda içsem bişey olurmu
Ben de 4 kilo aldım canısıKIZLAAARRRR
bu grupta hepimiz 3 bucuk ve 4aylık olduk.
hadı herkes yazsın kaçar kilo oldunuz ve göbişler cıkıtımıı :)
ben toplamda 3,8 kilo aldım. (haftaya kontrolum var dıyetısyenede baslamak ıstıyorum kotnrollu ve saglıklı devam edeyım dıye ) sizede verırım listeyı doktorun ıstersenız.
ve göbiş bence cıkmadı yanı var bır cıkıntı amaa normal göbeklı bır ınsan sanabılırler :) yuvarlanmadı yanı oyle tepelerde hatta bu benı tedırgın edıyoor buyumuyormu dıye
6 7kg aldım sanırım 60 la başladım abur cubur yiyorum çok turşu yiyorum baya belki ödem yapmıştır göbeğim var biraz ama hamile göbeği gibi değil tabi bir kaç gündür hafif belli gibi sanki karnım 15+2 deyim bundan sonra dikkat etmem lazım fazla aldım ya diyet listeni bizimle paylaşırsan bize de örnek olurKIZLAAARRRR
bu grupta hepimiz 3 bucuk ve 4aylık olduk.
hadı herkes yazsın kaçar kilo oldunuz ve göbişler cıkıtımıı :)
ben toplamda 3,8 kilo aldım. (haftaya kontrolum var dıyetısyenede baslamak ıstıyorum kotnrollu ve saglıklı devam edeyım dıye ) sizede verırım listeyı doktorun ıstersenız.
ve göbiş bence cıkmadı yanı var bır cıkıntı amaa normal göbeklı bır ınsan sanabılırler :) yuvarlanmadı yanı oyle tepelerde hatta bu benı tedırgın edıyoor buyumuyormu dıye
Evet cnm ilacını değiştirebilirler Dr una tlf la sorabilirsinKızlar kan ilacına başlayan varmı tardyferon kullanıyorum ben kabızlık yaptı çok kötü
Gyno ferro sanol kullanıyorum bende de sorun olmadiKızlar kan ilacına başlayan varmı tardyferon kullanıyorum ben kabızlık yaptı çok kötü
Bana da ferrum hausmann forte diye bir ilaç verdi 2 haftadır kullanıyorm ama herhangi bir sorun yaşamadm bol su icmek gerek ben günde en az 2,5-3 lt su iciyorm hormonlardan zaten icinde bulundugumz haftalarda elsrra kabızlık da olabileceğini sçylemiçti doktormKızlar kan ilacına başlayan varmı tardyferon kullanıyorum ben kabızlık yaptı çok kötü
Kızlar hepiniz kan ilacı kullanıyo musunuz? Bana doktor yazmadı değerlerin iyi suan gerek yok dedi 16. Hafta kontrolünde verir mi bilmiyorum
Bana 20. Haftada başlayacak kan ilacı şimdi ihtiyacım yokmuş.Kızlar hepiniz kan ilacı kullanıyo musunuz? Bana doktor yazmadı değerlerin iyi suan gerek yok dedi 16. Hafta kontrolünde verir mi bilmiyorum
Sade soda leblebi tuzlu kraker ayva havuç iyi geliyorBana 20. Haftada başlayacak kan ilacı şimdi ihtiyacım yokmuş.
Kizlaaar çok fena midem ekşiyor bogazim yara olacak gece uyuyamıyorum böyle bisey yaşayan var mı ?
oturuyormuş gibi uyuyorum yine aynı.Sade soda leblebi tuzlu kraker ayva havuç iyi geliyor
Yatarken sola yatmak mide asidinin yukarı gelmesini önlüyor yastığı da hafif yüksek koy başının altına cnm deneye yanila kendini iyi hissetmeyi bulacaz inşallah
Arkadaşlar ilaç kullanıyor prilam vb Dr una danış bı istersenoturuyormuş gibi uyuyorum yine aynı.
Prilam bulanti ilacıydi bu bulanti gibi değil mide eksimesi.Arkadaşlar ilaç kullanıyor prilam vb Dr una danış bı istersen
Nar iyi gelmişti eksimeye tesadüf kesfetmistim bendePrilam bulanti ilacıydi bu bulanti gibi değil mide eksimesi.
Neyse yok galiba bu durumu yaşayan.
Cok aşırıya kaçtığında benim de yaniyor midemPrilam bulanti ilacıydi bu bulanti gibi değil mide eksimesi.
Neyse yok galiba bu durumu yaşayan.
Alttan bakmada sıkıntı olmaz akintin varsa bir tedavi yapar ona goreKızlar benim cumartesi 16. Hafta kontrolü var gecen kontrolde doktora akıntım var falan demiştim oda bidahaki ay alttan bakalım dedi . Bana en başta doğuma kadar alttan muayene olmakta problem olmaz dedi ama hiç alttan muayene olmak istemiyorumsizce hatırlatıyımmi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?