2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Ben de 4 kilo aldım canısı ilk başta kilo aldıkça kafama takıyorum biraz kilo alma fobim var ama amaan dedim bugünleri çok bekledik sonra veririz

6 7kg aldım sanırım 60 la başladım abur cubur yiyorum çok turşu yiyorum baya belki ödem yapmıştır göbeğim var biraz ama hamile göbeği gibi değil tabi bir kaç gündür hafif belli gibi sanki karnım 15+2 deyim bundan sonra dikkat etmem lazım fazla aldım ya diyet listeni bizimle paylaşırsan bize de örnek olur

Kızlar kan ilacına başlayan varmı tardyferon kullanıyorum ben kabızlık yaptı çok kötü
Bana da ferrum hausmann forte diye bir ilaç verdi 2 haftadır kullanıyorm ama herhangi bir sorun yaşamadm bol su icmek gerek ben günde en az 2,5-3 lt su iciyorm hormonlardan zaten icinde bulundugumz haftalarda elsrra kabızlık da olabileceğini sçylemiçti doktorm

Kızlar hepiniz kan ilacı kullanıyo musunuz? Bana doktor yazmadı değerlerin iyi suan gerek yok dedi 16. Hafta kontrolünde verir mi bilmiyorum

Kızlar hepiniz kan ilacı kullanıyo musunuz? Bana doktor yazmadı değerlerin iyi suan gerek yok dedi 16. Hafta kontrolünde verir mi bilmiyorum
Bana 20. Haftada başlayacak kan ilacı şimdi ihtiyacım yokmuş.
Kizlaaar çok fena midem ekşiyor bogazim yara olacak gece uyuyamıyorum böyle bisey yaşayan var mı ?

Bana 20. Haftada başlayacak kan ilacı şimdi ihtiyacım yokmuş.
Kizlaaar çok fena midem ekşiyor bogazim yara olacak gece uyuyamıyorum böyle bisey yaşayan var mı ?
Sade soda leblebi tuzlu kraker ayva havuç iyi geliyor
Yatarken sola yatmak mide asidinin yukarı gelmesini önlüyor yastığı da hafif yüksek koy başının altına cnm deneye yanila kendini iyi hissetmeyi bulacaz inşallah

oturuyormuş gibi uyuyorum yine aynı.

Kızlar benim cumartesi 16. Hafta kontrolü var gecen kontrolde doktora akıntım var falan demiştim oda bidahaki ay alttan bakalım dedi . Bana en başta doğuma kadar alttan muayene olmakta problem olmaz dedi ama hiç alttan muayene olmak istemiyorum sizce hatırlatıyımmi doktora

Kızlar benim tokluk kan şekerim bayağı yüksek çıktı diyet listesi verdi diyetisyen onu uygulayacağım ve her gün ölçüm yapacağım kan şeker ölçümü Eğer ki düzelme olmazsa insülin'e başlayacağım aranızda böyle durumu yaşayan varmi

Alttan bakmada sıkıntı olmaz akintin varsa bir tedavi yapar ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…