2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz da diyetle hallolur

Alttan bakmada sıkıntı olmaz akintin varsa bir tedavi yapar ona gore
Biz bugün bebek kendisini göstermiyo diye vajinalde bakalım hem plesenta rahim ağzında mı onuda görelim dedi kanamalarm vardı cunku korktm bişey olur mu diye doktorun dediği aynısı hic bir fark yok karından ultrason ile kötü bişey olsa bakarmıyız dedi bugün netledik ogluşumuz geliyor

Ayyy maşaAllah bende olucam ya enfeksiyon falan varsa riske atmak istemiyorum

Maasallah canm oğlanlar cogaliyor benimde kesinleşti oglan

kızlar benım agrılarım vardı hafıf sancılar bele ve kasıga vuran. aslında normal sayılan hani rahim büyüyor filan denıyor ama biz hamıleyken en ufak bırsey sureklı devam ettıgı takdirde kontrollerımızı yaptıralım.

yıne normaldır dıye gıttıgım muayenede ıdrar testı istendi. ve idrara enfeksıyon cıktı yuksek oranda. detaylı idrar kültürü verdim şimdi yarın kontrol var bakalım sonuc daha cıkmadı orda ne cıkacak.
birde genital bölgede dün akşam farkettim siğil gibi bişi çıkmış çok şaşırdım yarın onuda soracagım doktora.

hamıleleık hastalık degıldır mukemmel hamılelık gecıren anneler :)
çok kızıyorum suan onların anlayıssızlıgınnaaa..

hamılelık başlı başına aslında %70 imizde hastalık...
allah bu dönemleri saglıkla sıhatle atlatıp bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin

Benimde garip ağrılarım oluyor ve tahminimce benimde enfeksiyonum var cumartesi alttan bakıcam dedi idrar testi istemedi

Benimde önceden vardı sonra hiç baktirmadim belki hala vardır bende

İdrar yaparken yanma oluyo mu ki emfeksiyonda olur benim bildiğim?
Yoksa ben dün doktora srdım rahim büyüyo ondan dedi yanmam da yok ne bilecem enfeksiyon mu değil mi her ağrım oldugında kan testi vereceksem işim iş

Kizlar saglik ocagi çağırdı asi için tetanoz mu bu

AYNEN ÖYLE BENCEDE COK SIKINTILI BIR DURUM
Asla yanmam yok kasıntım yok
sadece sancı agrı sızı var
ben ısrar ettım ıdrar yapalım dıye orda cıktı bakterı

Aminnn insallah

Aminn canm insallah

Kızlar merhaba nasılsınız hayatımda ilk defa uçuk çıkardım ilk yara gibi başladı dudağım çatladı sanıyordum sanki bugün sarı olmuş gibi küçük küçük kabarcıklar var dudağımın kenarında sizce hamileyken uçuk ilacı kullanılabilir mi sağlık ocağına bir gidip sorsammıki ya da kendiliğinden geçer mi 1 haftadır var aşağı yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…