Evett bende resmen gazın bagırsaklarımda dolastıgını hissediyorum sesini falan doğru yemeklere dikkat etmek lazımSürekki değiö bende yemeklerden sonra nefes alamıcak gibi oluyorm bazen resmen midem dönüyo sonra sesini bile duyıyorm o gazım hareketinin.Doktorum banaa kendni sıcsk tut demişt ayaklarını belimi falan bide mumkun öertebe gaz yapan yiyecrklerden uzak durmamı söyledi.Cok uyamasamda yiyecek konusunda yapacsk bişry yok ama kendni sıcak tıtmal iyi geliyor gercekten
canım benim de 1 hafta geriden dedi sat düzeltme yaptı bir hafta öncesini takip edeceğiz geç döllenmedir dedi şu an 8 ama 7 cıkıyor benim de umarım bir sorun yoktur ama okuduklarımda bir sorun görmedim kaç günde bir reg oluyorsun senKızlar ben bugün kontrole gittim hiç bir sorun yok Allah’a şükür sadece adet tarihine göre 8 haftalık ultrasonda 7+1 mi 2 mi ne çıktı bir sorun olmaz dimi ?
Ben 21 günde bir oluyorum ama tüp bebek olduğu için bir şey farkeder mi bilemedim canım.canım benim de 1 hafta geriden dedi sat düzeltme yaptı bir hafta öncesini takip edeceğiz geç döllenmedir dedi şu an 8 ama 7 cıkıyor benim de umarım bir sorun yoktur ama okuduklarımda bir sorun görmedim kaç günde bir reg oluyorsun sen
Maasallah canm sana iki bebis yaziyorumB
Eni
Teşekkür ederim benide eklemissin çok sevindimbenim ikiz sanırım bir kız bir erkek
Yarın tekrar kontrol e gideceğim.
Önerebileceğiniz varmi kizlar bende bekliyorum benim aklımda bepantol var ama kullanmadım dahaKızlar çatlak için kremlere yağlara başladınız mı ne alıcaksınız ya da kullanıyorsunuz lierac felan çok pahalı geldi bana belki bio oil alırım ya da başka onerdiginiz bişi varmi
Dün hissettim bende bayagiEvet cnm
Güm güm vurmuyor ufak olduğu için ama hissediliyor
Hindistan cevizi yağı duyduğuma göre tüy yapıyormuş belki yanlış duymuş da olabilirimBen şimdilik Hindistan cevizi yagi kullanıyorum göbeğime bacaklarıma karnım buyumedi pek kilo aldım bı tık göbek yapmışım gibi sadece
Kizlar geç tutunmadir canınızı sıkmayın olabilircanım benim de 1 hafta geriden dedi sat düzeltme yaptı bir hafta öncesini takip edeceğiz geç döllenmedir dedi şu an 8 ama 7 cıkıyor benim de umarım bir sorun yoktur ama okuduklarımda bir sorun görmedim kaç günde bir reg oluyorsun sen
Gaz sıkıntısı olmadı bende kizlarEvett bende resmen gazın bagırsaklarımda dolastıgını hissediyorum sesini falan doğru yemeklere dikkat etmek lazım
Ben dün kusmaya basladım yine ya bişey dokundu mideme anlamadım aslında bulantımda yoktu hiçGaz sıkıntısı olmadı bende kizlar
Mide bulantı tam geçmemiştir belki Ara ara oluyordur bende de oluyor çünküBen dün kusmaya basladım yine ya bişey dokundu mideme anlamadım aslında bulantımda yoktu hiç
Aynen galiba benimde öyle hemen ilacı içtim tekrar sen suan ilaç içiyomusunMide bulantı tam geçmemiştir belki Ara ara oluyordur bende de oluyor çünkü
Evet cnmMaasallah canm sana iki bebis yaziyorum
AyyyyDün hissettim bende bayagi
Gaz ve büyük tuvalet de sıkıştırıyor bulantı yapabiliyor günde bı tane soda için zeytinyağı tüketin kahvaltida ins faydası olurBen dün kusmaya basladım yine ya bişey dokundu mideme anlamadım aslında bulantımda yoktu hiç
Sade maden suyumu içmek lazım? Ben sade olanları içemiyorum acaba meyveli soda içsem bişey olurmuGaz ve büyük tuvalet de sıkıştırıyor bulantı yapabiliyor günde bı tane soda için zeytinyağı tüketin kahvaltida ins faydası olur
Ayyyymaşallah erkek çabuk hareketleniyormus cnm
Evet canım sabahları bir tane pirilan içiyorumAynen galiba benimde öyle hemen ilacı içtim tekrar sen suan ilaç içiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?