2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kızlar merhaba bende dün dr a gittim 16+2 günlüğüz boyu 17cm kilosu da 180gr mıs her şeyi normal dedi drum sizde durumlar nasıl gidiyor
16 +3 ken 190 di iri dedi bebege gebelik şekerim de varya belki ondandir

Kizlar karın ve göğüs nemlendirici için bunu aldım siz neler kullaniyorsunuz

Korkma canm hareketleri ileriki hafta dahada belirginlesir test sonucuna cok sevindimhayırlı ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım insallah

Kizlar tetanoz aşısı vuruldum 17+4um sizler bu haftada vuruldunuz mu

Ya kızlar benim kız hep uyuyor ya doktor karnıma bastırıyor uyansın diye yinede uyanmıyor çikolata yiyorum tok karna gidiyorum ama bana mısın demiyor 27 aralığada detaylı ultrason randevusu aldım

Ya kızlar benim kız hep uyuyor ya doktor karnıma bastırıyor uyansın diye yinede uyanmıyor çikolata yiyorum tok karna gidiyorum ama bana mısın demiyor 27 aralığada detaylı ultrason randevusu aldım
Uykucu olacak, kizlar galiba hep oyledetaylıda 45 dk. Uzun uzun izlersin elbette uyanık olduğu hallerde yakalarsin fakat beklemek çok sıkıcı öğün çabuk gelse muayene günlerini sabirsizlikla bekliyorum benimde 13 aralikta

Ay gerçekten öyle heralde ya eşime diyorumki bu kız uyanmıyoki bana tekme atsın

Kızlarrr ilk gebeliği olup hareketleri hissetmeye başlayan var mı sabırsızlıkla bekliyorum daha erken ama bende 2 gün önce Dr a gittim her şey Yolunda çok şükür 16+3 üz şu an Dr 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın dedi bakalım

Normaldir canm telas yapma benim 3. Olduğu için hissediyorum ilkler 20.haftada hissedermis

Geçen sefer benimde öyleydi o kadar çikolata yedim karnıma çok vurdu Dr hiç hareket etmedi uyanmadı bu sefere çok hareketliydi bende şaşırdım bu bebisler biraz inatlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…