Hosgeldin cnm yazıyorum hemenMerhaba 20+1 ile beni de aranıza alır mısınızTransfer tarihi 1 Ağustos. Erkek bebek bekliyorum. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah
Maasallah cnm gelisimi çok iyiKızlar merhaba bende dün dr a gittim 16+2 günlüğüz boyu 17cm kilosu da 180gr mıs her şeyi normal dedi drum sizde durumlar nasıl gidiyor
16 +3 ken 190 di iri dedi bebege gebelik şekerim de varya belki ondandirKızlar merhaba bende dün dr a gittim 16+2 günlüğüz boyu 17cm kilosu da 180gr mıs her şeyi normal dedi drum sizde durumlar nasıl gidiyor
Korkma canm hareketleri ileriki hafta dahada belirginlesir test sonucuna cok sevindimHenüz kilosuna bakmadı 18 de gideceğm bende bidaja hic belirtim de kalmadı hareketlernide hissetmiyorum icimde acaip büyük korku var ya kalbi durursa diye 2li testte şükür risk cıkmadı o biraz uzaklaştırıyo beni düşüncelerden ama nasıl gecicem bilmiyorm
Maşallah sizin bebeişler tombik benimkine 16+0 da 140-150 mi öyle bişey dedi boyuda 14 cm dedi16 +3 ken 190 di iri dedi bebege gebelik şekerim de varya belki ondandir
Benimki şekerden galiba senin de kilosu iyi maasallah canmMaşallah sizin bebeişler tombik benimkine 16+0 da 140-150 mi öyle bişey dedi boyuda 14 cm dedi
benımkıde 16+6 da 165 gramdı canım :)Maşallah sizin bebeişler tombik benimkine 16+0 da 140-150 mi öyle bişey dedi boyuda 14 cm dedi
Uykucu olacak, kizlar galiba hep oyleYa kızlar benim kız hep uyuyor ya doktor karnıma bastırıyor uyansın diye yinede uyanmıyor çikolata yiyorum tok karna gidiyorum ama bana mısın demiyor27 aralığada detaylı ultrason randevusu aldım
Cok şükür cnmbenımkıde 16+6 da 165 gramdı canım :)
normal dedi hoca haftasıyla uyumlu dedi,
Ay gerçekten öyle heralde ya eşime diyorumki bu kız uyanmıyoki bana tekme atsınUykucu olacak, kizlar galiba hep oyledetaylıda 45 dk. Uzun uzun izlersin elbette uyanık olduğu hallerde yakalarsin fakat beklemek çok sıkıcı öğün çabuk gelse muayene günlerini sabirsizlikla bekliyorum benimde 13 aralikta
Sen uykucumusun peki anneye mi çekti acabaAy gerçekten öyle heralde ya eşime diyorumki bu kız uyanmıyoki bana tekme atsın
Normalde cok uykucuyum ama hamilelikten heralde gece 3-4 defa uyanıyorum ama uykuyu severimSen uykucumusun peki anneye mi çekti acaba
Anneye çekmiş diyebilirizNormalde cok uykucuyum ama hamilelikten heralde gece 3-4 defa uyanıyorum ama uykuyu severim
Normaldir canm telas yapma benim 3. Olduğu için hissediyorum ilkler 20.haftada hissedermisKızlarrr ilk gebeliği olup hareketleri hissetmeye başlayan var mı sabırsızlıkla bekliyorum daha erken ama bende 2 gün önce Dr a gittim her şey Yolunda çok şükür 16+3 üz şu an Dr 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın dedi bakalım
Geçen sefer benimde öyleydi o kadar çikolata yedim karnıma çok vurdu Dr hiç hareket etmedi uyanmadıYa kızlar benim kız hep uyuyor ya doktor karnıma bastırıyor uyansın diye yinede uyanmıyor çikolata yiyorum tok karna gidiyorum ama bana mısın demiyor27 aralığada detaylı ultrason randevusu aldım
Nasıl bir his anlatsanaa çok net hissediyor musunNormaldir canm telas yapma benim 3. Olduğu için hissediyorum ilkler 20.haftada hissedermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?