Bebislerin uykuyada ihtiyaçları var ama anneleriGeçen sefer benimde öyleydi o kadar çikolata yedim karnıma çok vurdu Dr hiç hareket etmedi uyanmadıbu sefere çok hareketliydi bende şaşırdım bu bebisler biraz inatlar sanırım
Çok net değil dışarıdan da farkedilmez bağırsak hareket eder ya öyle çok güzel bir duygu yaNasıl bir his anlatsanaa çok net hissediyor musun
Yaaa ne güzel darısı bize inşallahÇok net değil dışarıdan da farkedilmez bağırsak hareketi eder ya öyle çok güzel bir duygu yahelede ac olduğumda daha çok hareketleniyor nedense
Aminn canmYaaa ne güzel darısı bize inşallah
Bende 16+2 yim daha bişey hissetmedim banada doktor 18-20 haftalarda hissedersin demiştKızlarrr ilk gebeliği olup hareketleri hissetmeye başlayan var mı sabırsızlıkla bekliyorum daha erken ama bende 2 gün önce Dr a gittim her şey Yolunda çok şükür 16+3 üz şu an Dr 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın dedi bakalım
BENIMDE DETAYLI ULTRASON 27 ARALIKK :)Ya kızlar benim kız hep uyuyor ya doktor karnıma bastırıyor uyansın diye yinede uyanmıyor çikolata yiyorum tok karna gidiyorum ama bana mısın demiyor27 aralığada detaylı ultrason randevusu aldım
Benim takip doktorum perihan özdenBENIMDE DETAYLI ULTRASON 27 ARALIKK :)
KIZLAR ISTANBULDAYSANIZ HANGI DOKTORA GIDIYORSUNUZ??
NORMAl kontrol ıcın gıttıgın hastane hangısı canımBenim takip doktorum perihan özden
Detaylı için Zeki Şahinoğluna gidicem
Hastaneye bağlı değil önceden kosuyolu medipoldeydi sonra kendi yerine açtı bağdat caddesinde suan bireysel çalsııyo ama cok memnunum sadece fiytaları biraz yüksekNORMAl kontrol ıcın gıttıgın hastane hangısı canım
DOKTOR ÖNERİSİ İSE TABIKIDE İÇECEKSİN :)Kizlar idrar enfeksiyonu geçmemiş zimaks 10 tb önerdi dktr korkuyorumda zararlı olur diye icmelimiyim
Zararı olmaz dediDOKTOR ÖNERİSİ İSE TABIKIDE İÇECEKSİN :)
BUNU BİZ BİLEMEYIZZ ORASII BİZİ AŞAAAR CANIM
DOKTORUM KORKUYORUM İÇİM Mİ DİYE SOR İÇİN RAHAT ETSİN HUZURSUZSAN
İdrar testimi verdin nasıl tespit etti ? Bana verdiği fitil iyi geldi akıntım azaldıKizlar idrar enfeksiyonu geçmemiş zimaks 10 tb önerdi dktr korkuyorumda zararlı olur diye icmelimiyim
Sağlık ocağında kan ve idrar tahlili istemişlerdi yaptım orada çıktı tetanoz aşısı da vurulmuştum o zamanİdrar testimi verdin nasıl tespit etti ? Bana verdiği fitil iyi geldi akıntım azaldı
Fitili idrar enfeksiyonu için mi verdi canım ondan değildir rahimde enfeksiyon varsa ondan vermiştirİdrar testimi verdin nasıl tespit etti ? Bana verdiği fitil iyi geldi akıntım azaldı
Bana şöyle dedi enfeksiyon mantar tarzı bişey gözükmüyor sadece gebelikten dolayı akıntın biraz fazla dedi onun için verdi ama biraz baktım buda enfeksiyon tarzı bişey için veriliyomuş ama içinde sadece 2 tane var 3 gün arayla atıyosun benimde 19. Hafta aşı var o zamam vericem idrar testi falanFitili idrar enfeksiyonu için mi verdi canım ondan değildir rahimde enfeksiyon varsa ondan vermiştir
Aynn benimde asım vardı aynı gun kan ve idrar baktilarBana şöyle dedi enfeksiyon mantar tarzı bişey gözükmüyor sadece gebelikten dolayı akıntın biraz fazla dedi onun için verdi ama biraz baktım buda enfeksiyon tarzı bişey için veriliyomuş ama içinde sadece 2 tane var 3 gün arayla atıyosun benimde 19. Hafta aşı var o zamam vericem idrar testi falan
Benim 2 hafta var o zaman vericem bende bi baktırcamAynn benimde asım vardı aynı gun kan ve idrar baktilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?