Hamilelik uygulamasında okumuştum bunu.. ben zaten cvc yaptırdım ya tüm kromozomlar ve taşıdığımız hastaliga bakıliyor 2liye bile gerek yok dedi dktrKızlar bide doktor bana 16. Haftada AFP testi yapıcaz dedi yaptıran var mı hiç aranızda
Cokguzel bebisimiz sağlıcakla uyusun inşallahOluyorr bütün özellikleri var heralde ebebekte falanda satılıyonus sadece yatağı yok onu ekstra alcam oda 200-250₺ civarı
Ya ne güzel benden her ay bişey istiyorHamilelik uygulamasında okumuştum bunu.. ben zaten cvc yaptırdım ya tüm kromozomlar ve taşıdığımız hastaliga bakıliyor 2liye bile gerek yok dedi dktr
Benimde erkekkkkkYa ne güzel benden her ay bişey istiyorbu arada bana cinsiyete %90 erkek dedi 12. Haftadayken bu kontrolde netleşir heralde
YaaaBenimde erkekkkkk
Hamilelik imzasında gorunmuyormu acaba canm yorumlarının altında görünüyordur ben 16.haftanin içine girdim 15 haftaligim tamYaaasen kaç haftalıksın suan coğumuzdan öndesin diye hatırlıyorum ama
Allah kullandirmayi nasip etsin inşallahKizlar bunları aldim
Oğlanın ultrason fotosunu atamadım adı burakBurak beyyy
Aminn canım inşallahAllah kullandirmayi nasip etsin inşallah
Canm sen hazırlık yapıyor musun neler aldin fikir olsun hepimize 0,3 ay 4 tane zibin yeterli galibaAllah kullandirmayi nasip etsin inşallah
ben de bunun kraft olanını alacağım ama bu da fiyat olarak iyiymiş yahuBunuda aldım siz neler aldiniz
seninki erkek galiba :)Kizlar bunları aldim
Simdi bundan kalmadı uygunken aldım bitirmişlerben de bunun kraft olanını alacağım ama bu da fiyat olarak iyiymiş yahu
Evet canm seninki bellimiseninki erkek galiba :)
ben 1 battaniye, 2 hastane çıkışı 1 çıtçıtlı body aldım. oğlumdan kalan eşyaları saklamıştım zaten en fazla 2 kere giyildi. sarı beyaz mor turuncu yeşil hepsi de ortak renkler :) o sebeple çok şanslıyım. çift yönlü bebek arabası alacağım fiyatlara zam gelmedenBunuda aldım siz neler aldiniz
bizim diğer grupta 2 kişi hariç herkesin kız tabi benim de :)Evet canm seninki bellimi
Bebeklerimiz yaza doğru gelecek fazla kalin battaniye gerekli mi acaba baharlikmi alalım... şanslısın o yöndenben 1 battaniye, 2 hastane çıkışı 1 çıtçıtlı body aldım. oğlumdan kalan eşyaları saklamıştım zaten en fazla 2 kere giyildi. sarı beyaz mor turuncu yeşil hepsi de ortak renkler :) o sebeple çok şanslıyım. çift yönlü bebek arabası alacağım fiyatlara zam gelmeden
Kiz hayırlıdır ben de isterdimbizim diğer grupta 2 kişi hariç herkesin kız tabi benim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?