Aaaa ben onun o anlama geldiğini bilmiyodumHamilelik imzasında gorunmuyormu acaba canm yorumlarının altında görünüyordur ben 16.haftanin içine girdim 15 haftaligim tam
Bende oda düşünmüyorum bunu direk yanıma koyucamBende 2 yaşına kadar böyle bir şey düşünüyorum. Odasını sonra yapıcam.
Canım tabloyu ilk konu açtığın mesajdan yap sürekli düzenleyeceğin için ancak ordan yapabilirsinmelekomelek canm tabloyu yaptım basanasil tutturulacak düzenlemeleri nasil yapabilirim ekleme gibi
Banada erkek yaz değişirse düzeltiriz
Riskli gebelik olunca pek bişe almiorum cnm en son zamana bıraktık alisverisi çok indirimli olursa alırımCanm sen hazırlık yapıyor musun neler aldin fikir olsun hepimize 0,3 ay 4 tane zibin yeterli galiba
İlk açtığım zaman olacaktı şimdi olmaz degilmiCanım tabloyu ilk konu açtığın mesajdan yap sürekli düzenleyeceğin için ancak ordan yapabilirsin
Teşekkür ederiz canm bizede fikir olduRiskli gebelik olunca pek bişe almiorum cnm en son zamana bıraktık alisverisi çok indirimli olursa alırım
Zıbın yedekli almayı planlıyorum bezden tasma falan olur değişim gerekir yada yıkanırken diğerlerinden giyer en az dört tane alırım
Yandan çıtçıtlı badi
penye yelek
Çorap
Bir takım battaniyeli hastane çıkışı takımı
Tırnak kesme aletleri
Tarak fırça
Muslin battaniye kundak için
Ateş ölçer
Bir iki tane biberon
Reflü yatagi
Bez yenidoğan 50 adetli falan
Temizleme mendili
KENDİM İÇİN
Göğüs pedi
Orkid
emzirme atleti yada sütyeni
İki takım lohusa pijaması
İlk etapta bunları Almayı düşünüyorum inşallah fikir olsun size diye yazdım
İnşallah canmGitmedim canım , çarşamba günü gidicem nasipse inşallah her şey yolundadır mutlu döneriz
BurdayimmKizlarrr neredesiniz
Hosgeldin canmBurdayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?