CanmsinnnnBayıldımmmmmmmm
Bende 2 yaşına kadar böyle bir şey düşünüyorum. Odasını sonra yapıcam.Bunu aldımm 2.600 dü normalde park yataklarda sallama olmuyo bunun aparatı varmıs sallama özelliği oluyomus arkadasım önerdi uygunken aliyim dedim
Cok iyiBende 2 yaşına kadar böyle bir şey düşünüyorum. Odasını sonra yapıcam.
Ne zaman birdahaki kontrol çok var mi merak ettim bende ama kız gibi cunku nazli nazli geldiHiç bir şey almadım daha. Cinsiyeti öğreneyim başlıycam ufaktan bişeyler almaya. Krem rengi yelek örmeye başladım dedim kıza da olur erkeğe de
yok ilk başlarda penye battaniye ama havalar yine soğuyacak ve soğuduğunda 4-5 aylık ancak olacaklar :)Bebeklerimiz yaza doğru gelecek fazla kalin battaniye gerekli mi acaba baharlikmi alalım... şanslısın o yöndenbencede al zam gelmeden
aynen sağlıklı olsun da canı sağ olsun da kız erkek kabul yaniKiz hayırlıdır ben de isterdimşaka bir yana saglikli hayırlı evlat olsunlar kiz erkek farketmez
Evet doğru ozamanda hırka ceket giydirilir yattığında yorgan battaniyeyok ilk başlarda penye battaniye ama havalar yine soğuyacak ve soğuduğunda 4-5 aylık ancak olacaklar :)
Yarın kontrol var bakalım öğrenecekmiyiz.Ne zaman birdahaki kontrol çok var mi merak ettim bende ama kız gibi cunku nazli nazli geldibenimkide kesin olmadigi halde zibini mavi kral tacli aldım kahverengili alacaktım ama bu hoşuma gitti
Öğrenirsin yaz bizeYarın kontrol var bakalım öğrenecekmiyiz.
Geldim canım
Hosgeldin canmGeldim canım
İsimlere bak nasıl tanıdık, transfer olduğumuz güne döndüm nasıl geçti zaman Allahım çok şükür bugünlerimize , çizgi varmı diye ağlaşıyorduk
Ayyyy evet ya ne günlerdi sürekli test yapıp atıyorduk çizgi varmi yokmu diye darısı saglikli doğumlara bebislerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallahİsimlere bak nasıl tanıdık, transfer olduğumuz güne döndüm nasıl geçti zaman Allahım çok şükür bugünlerimize , çizgi varmı diye ağlaşıyordukşimdi cinsiyetler geliyor sağlıkla doğumu da atlarız inşallah kızlar
Yapabilirsem yaparım
Gitmedim canım , çarşamba günü gidicem nasipse inşallah her şey yolundadır mutlu dönerizTekrar kontrole gittinmi canm bebis nasilayliss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?