- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 34
anaaa kız maşallaahh benımkı halaa tam olarak hıssedıyor bıle sayılmam gunde belkı 5 dk. sonra 2 gun yok fılan :)19+6 :)
Bak bende korktum şuan vurdurdum ben asiyiDün yazdım canım gördün mü??? Dünden başlamışlar toplatmaya sebebini bulamadım ama doktor randevum var soracagım bugün
20.haftadan sonra preeklampsi olanları okudum o yüzden tedirginim bende doktora sormak en mantıklısı gibi
Bencede dogrudurGebelik zehirlenmesi nasıl başlar?
Gebelik zehirlenmesi olarak da bilinen preeklampsi, genellikle hamileliğin 20. haftasından sonra başlayan yüksek kan basıncıyla yani yüksek tansiyonla karakterize bir hastalıktır. Preeklampside kan basıncındaki bu artış başta karaciğer ve böbrek olmak üzere çeşitli organlarda hasar gelişmesine neden olur.
kızlar bu hastalığın ıgneyle alakası yok.
zaten 20. haftada kendını bellı eden bır hastalıkmıs. iğneyıde bu zamanlarda vurdukları ıcın tamemen denk gelmıstır ona yorumlanması.
Bana da aşı sıkıntısı var dediler 4 tane gelmiş benim hemşireye aradı beni yarın gel dedi 4 tane bitince aşı gelmesini bekliceklermis stoklarda sıkıntı var dedi bu toplantılan aşıların da kullanma tarihi geçmiş öyle dediKızlar ben aşı için sağlık ocağını aradım normalde yarın olucaktım hemsire aşı olamazsın suan türkiye genelinde bi aşı sıkıntısı var dedi sonrasında nolcak olabilcek miyim dedim yarın detaylı konusuruz dedi yani suan aşı yok ellerinde galiba
Ayyy maşallah bende 20+2 yim yarın detaylı ultrasonum varKızlar bugün doktora gittimmm 20+3 günlüğüz her şey yolunda çok şükür plesantan gömülü olabilir dedi fazla damarlanma varmış inşallah yoktur detaylı ultrasona gün aldım radyolağa bakalım 470 Gr olmuş bizim bebişş boyunu sormayı unuttum sizde durumlar nasılll
Yarın yaz bize nasıll geçtiğiniiiAyyy maşallah bende 20+2 yim yarın detaylı ultrasonum var
TabikiiYarın yaz bize nasıll geçtiğiniii
maşallah gününe göre gramı bayagı ıyı cıkmıs :)Kızlar bugün doktora gittimmm 20+3 günlüğüz her şey yolunda çok şükür plesantan gömülü olabilir dedi fazla damarlanma varmış inşallah yoktur detaylı ultrasona gün aldım radyolağa bakalım 470 Gr olmuş bizim bebişş boyunu sormayı unuttum sizde durumlar nasılll
Nasıl geçtiğini yazarsınnnn merak ediyorummmmaşallah gününe göre gramı bayagı ıyı cıkmıs :)
bende bugun gırecegım detaylıya
21 haftalikken 500 grmdi cnm cumartesi gitmistimKızlar bugün doktora gittimmm 20+3 günlüğüz her şey yolunda çok şükür plesantan gömülü olabilir dedi fazla damarlanma varmış inşallah yoktur detaylı ultrasona gün aldım radyolağa bakalım 470 Gr olmuş bizim bebişş boyunu sormayı unuttum sizde durumlar nasılll
Hersey yolunda gider inşallah cnmNasıl geçtiğini yazarsınnnn merak ediyorummmben 12 Gün sonra gidicem inşallah Dr beni korkuttu ya plesenta gömülü olabilir dedi o zaman zorunlu sezeryan olup çok kanama olabiliyormus kanama durdurulamaz sa rahim alınabilirmis tirstim ya bakalım detaylı da belli olucak o
Aminnn teşekkür ederimmHersey yolunda gider inşallah cnm
Benim gösterdi ama daha yüzü oturmamış daha küçük 2 haftaya daha net çıkar insallahDetaylı da bebisiniz yüzünü gösterdi mi benimki dün kapatmıştı yüzünü bişi göremedim
İnşallahhh ne kadarlık oldu sizinki ben bu gebelikte takibini ayarlayamadim burdanBenim gösterdi ama daha yüzü oturmamış daha küçük 2 haftaya daha net çıkar insallah
21 +3gunluk cnmİnşallahhh ne kadarlık oldu sizinki ben bu gebelikte takibini ayarlayamadim burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?