2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Canım benim çok hafif belli oluyor Daha erken 26 haftada güçlü bir şekilde daha net görebiliriz

Bak bende korktum şuan vurdurdum ben asiyi

Gebelik zehirlenmesi nasıl başlar?
Gebelik zehirlenmesi olarak da bilinen preeklampsi, genellikle hamileliğin 20. haftasından sonra başlayan yüksek kan basıncıyla yani yüksek tansiyonla karakterize bir hastalıktır. Preeklampside kan basıncındaki bu artış başta karaciğer ve böbrek olmak üzere çeşitli organlarda hasar gelişmesine neden olur.

kızlar bu hastalığın ıgneyle alakası yok.
zaten 20. haftada kendını bellı eden bır hastalıkmıs. iğneyıde bu zamanlarda vurdukları ıcın tamemen denk gelmıstır ona yorumlanması.

Bencede dogrudur

Kızlar ben aşı için sağlık ocağını aradım normalde yarın olucaktım hemsire aşı olamazsın suan türkiye genelinde bi aşı sıkıntısı var dedi sonrasında nolcak olabilcek miyim dedim yarın detaylı konusuruz dedi yani suan aşı yok ellerinde galiba

Bana da aşı sıkıntısı var dediler 4 tane gelmiş benim hemşireye aradı beni yarın gel dedi 4 tane bitince aşı gelmesini bekliceklermis stoklarda sıkıntı var dedi bu toplantılan aşıların da kullanma tarihi geçmiş öyle dedi

Kızlar bugün doktora gittimmm 20+3 günlüğüz her şey yolunda çok şükür plesantan gömülü olabilir dedi fazla damarlanma varmış inşallah yoktur detaylı ultrasona gün aldım radyolağa bakalım 470 Gr olmuş bizim bebişş boyunu sormayı unuttum sizde durumlar nasılll

Ayyy maşallah bende 20+2 yim yarın detaylı ultrasonum var

maşallah gününe göre gramı bayagı ıyı cıkmıs :)
bende bugun gırecegım detaylıya

maşallah gününe göre gramı bayagı ıyı cıkmıs :)
bende bugun gırecegım detaylıya
Nasıl geçtiğini yazarsınnnn merak ediyorummm ben 12 Gün sonra gidicem inşallah Dr beni korkuttu ya plesenta gömülü olabilir dedi o zaman zorunlu sezeryan olup çok kanama olabiliyormus kanama durdurulamaz sa rahim alınabilirmis tirstim ya bakalım detaylı da belli olucak o

21 haftalikken 500 grmdi cnm cumartesi gitmistim

Hersey yolunda gider inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…