- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
BU detaylıda neler yapılıyor?Nasıl geçtiğini yazarsınnnn merak ediyorummmben 12 Gün sonra gidicem inşallah Dr beni korkuttu ya plesenta gömülü olabilir dedi o zaman zorunlu sezeryan olup çok kanama olabiliyormus kanama durdurulamaz sa rahim alınabilirmis tirstim ya bakalım detaylı da belli olucak o
Rahim ağzı olculmuyor bebegin organlarına bakiliyor beyin böbrek eller kollar dalak vb.BU detaylıda neler yapılıyor?
rahim ağzı ölçümü filan yapılıyormuu
BAZISI RAHIM AGZINIDA ÖLÇÜYORMUS DEMEKKI DOKTORLA ALAKALI BIR DURUMRahim ağzı olculmuyor bebegin organlarına bakiliyor beyin böbrek eller kollar dalak vb.
Gercektenmi bilmiyordum cnm dktrdan dktra degisiyor demekkiBAZISI RAHIM AGZINIDA ÖLÇÜYORMUS DEMEKKI DOKTORLA ALAKALI BIR DURUM
Benimde küçük dahaKarnınız büyüdü mü benimki büyümedi doğru düzgün
Aşı yorumunu bulmadm canım burdan yazıyorRahim ağzı olculmuyor bebegin organlarına bakiliyor beyin böbrek eller kollar dalak vb.
Bnm doktorum ağrım oldugu icin bugün ilk defa ölctü rahim ağzını 38 mm cıktı 19.+0 hamileiym acaba nasıl 20. Haftada 40-50mm okudum nette domtor problem yok dedi ama bilen var mıGercektenmi bilmiyordum cnm dktrdan dktra degisiyor demekki
Bilmiyorum cnm dktr problem yok dediyse korkmaBnm doktorum ağrım oldugu icin bugün ilk defa ölctü rahim ağzını 38 mm cıktı 19.+0 hamileiym acaba nasıl 20. Haftada 40-50mm okudum nette domtor problem yok dedi ama bilen var mı
Benim 35 dedi bugün 20+3 üm normal dediBnm doktorum ağrım oldugu icin bugün ilk defa ölctü rahim ağzını 38 mm cıktı 19.+0 hamileiym acaba nasıl 20. Haftada 40-50mm okudum nette domtor problem yok dedi ama bilen var mı
Nasıl geçti detaylı ultrason yüzünü görebildin miiiBenim 35 dedi bugün 20+3 üm normal dedi
Yok nerdeee hanfendi ellerini koymus yüzüne bi ara elini cekti hafif gördük ama genel olarak hep elleri yüzünde kafasındaydıNasıl geçti detaylı ultrason yüzünü görebildin miii
Yok nerdeee hanfendi ellerini koymus yüzüne bi ara elini cekti hafif gördük ama genel olarak hep elleri yüzünde kafasındaydı
Doktora söyledim ben genelde coğu bebek o pozisyonda duruyor dediYaa geçen gün benim bebiş de öyleydi elleriyle yüzünü kapatmıştır resmen bir dahaki sefere artık
hayırrrKarnınız büyüdü mü benimki büyümedi doğru düzgün
ölçüm alttanmı yapıldı üsttenmi ??Bnm doktorum ağrım oldugu icin bugün ilk defa ölctü rahim ağzını 38 mm cıktı 19.+0 hamileiym acaba nasıl 20. Haftada 40-50mm okudum nette domtor problem yok dedi ama bilen var mı
Alttan yapıldı benimölçüm alttanmı yapıldı üsttenmi ??
benım dün perinatolog karından kontrol ederken baktı ölçüsü 35 mm cıktı gayet normal dedi
Ben gittim birkaç gün önce ortalama 30 dk sürdü normal karından bakıyorKızlar kimler detaylıya gitti şimdi ne kadar sürüyor alttan da bakılıyor mu?
BANA HAMILE KALDIGIMDAN BERI HIC ALTTAN MUAYENE YAPILMADI AMA BURADA COK GORDUM ALTTAN MUAYENE YAPILIYOR DIYEN ARKADASLARINI BUNUN TAMAMEN DOKTOR KARARI ILE ILGILI OLDUGUNU DUSUNUYORUM ARTIK.Kızlar kimler detaylıya gitti şimdi ne kadar sürüyor alttan da bakılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?