Hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah cnmKızlar bugün 23+0 olduk organ taraması yaptıracağım sabah heyecanlıyım
Nipty testini nerde ve ne kadar yaptırsınız acaba ?3 lü testmı yaptrdın canım
ben onlardan muaf oldum nıpty yı yaptırınca
20. haftada detaylı yaptırırım
şeker yüklemesi yaptırcakmısınız ?
verıtas 350 euro idi ekım ayındaNipty testini nerde ve ne kadar yaptırsınız acaba ?
Naptınz yaptırdınz mı detaylıyı?Kızlar bugün 23+0 olduk organ taraması yaptıracağım sabah heyecanlıyım
Cnm dktruna sor bilmiyorum ben vallahiKIZLAR SELAM
İDRAR TESTINDE BAKTERI ENFEKSIYON CIKIP İDRAR KÜLTÜRÜNÜN TEMIZ CIKMASI NE ANLAMA GELIYOR ?
ASLA ANLAMADIM YANII
Bu haftalarda günün çoğunluğu uyuyarak gecirirmis bebekler bazen bende hiç hissetmiyorum bazen de net hissediyorum olabilir öyle seylerKIZLARRR BEBİŞİN KIPIRDAMALARI COK NET HISSEDIYORMUSUNUZ.
22+4 BUGUN. AMA BIR GUN COK HAFIF BALIK KIMILDAMA GIBI HISSEDERKEN BUGUN MESELA HIC HISSETMEDIM.
:)
Sehir hastanesinde yaptırdım 10 yada 15 dk. Sürdü canm benimkiNaptınz yaptırdınz mı detaylıyı?
Bnde 14ocakta gideceğim harekeltei yeni hissetmeye başladım ama bir değişk bir var bir yok nasıl geçti sizn detaylı?? Ne kadar sürdü
Nasil geçti cnm taramaKızlar bugün 23+0 olduk organ taraması yaptıracağım sabah heyecanlıyım
bende bazen cok net hissediyorum bazen hic kıpraşmıyor .Bu haftalarda böyleymişKIZLARRR BEBİŞİN KIPIRDAMALARI COK NET HISSEDIYORMUSUNUZ.
22+4 BUGUN. AMA BIR GUN COK HAFIF BALIK KIMILDAMA GIBI HISSEDERKEN BUGUN MESELA HIC HISSETMEDIM.
Bende bugün hissetmedim hiç endiselendim biraz karnıma vuruyorum dokunuyorum biraz ama geri vurmuyorKIZLARRR BEBİŞİN KIPIRDAMALARI COK NET HISSEDIYORMUSUNUZ.
Çok şükür her şey yolunda idi. Üstelik gebeliğimin başında lekelenme problemi düşük tehdidi yaşadım uzunca bir süre. Problemli riskli bir gebelikti. Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Önden de gidiyorduNasil geçti cnm tarama
Detaylı ultrasona girdim 30-35 dakika sürdü. Çok şükür herhangi bir problem görülmedi. Sadece ikili test yaptırmıştım oda iyi çıkmıştı gerisi Allah'a emanetNaptınz yaptırdınz mı detaylıyı?
Bnde 14ocakta gideceğim harekeltei yeni hissetmeye başladım ama bir değişk bir var bir yok nasıl geçti sizn detaylı?? Ne kadar sürdü
Maasallah canm cok şükür zor günleri atlattik şükür gerisi kolay olsun inşallahÇok şükür her şey yolunda idi. Üstelik gebeliğimin başında lekelenme problemi düşük tehdidi yaşadım uzunca bir süre. Problemli riskli bir gebelikti. Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Önden de gidiyordu
doktorum bu gerı vurmalar ıcın cok erken oldugunu ve endişenin yersız oldugunu soyledı.Bende bugün hissetmedim hiç endiselendim biraz karnıma vuruyorum dokunuyorum biraz ama geri vurmuyor
Cok şükür cnmDetaylı ultrasona girdim 30-35 dakika sürdü. Çok şükür herhangi bir problem görülmedi. Sadece ikili test yaptırmıştım oda iyi çıkmıştı gerisi Allah'a emanetbebiş de önden gidiyordu çok şükür 9 gün. Benimki riskli gebelikti rahatladım biraz Allah herkesi sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Başta öyle oluyor hareketler bı var bı yok
Ben de bugün tetanoz birinci dozu oldum doktorum bir problem olmadıgını yıllardır bu işlemin uygulandıgını söyledi.
Allaha emanet artık ilk defa karından saglık ocagında kalp atışını duydum her hafta sapık gibi giderim şimdi ben :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?