2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kızlar bugün 23+0 olduk organ taraması yaptıracağım sabah heyecanlıyım
Naptınz yaptırdınz mı detaylıyı?
Bnde 14ocakta gideceğim harekeltei yeni hissetmeye başladım ama bir değişk bir var bir yok nasıl geçti sizn detaylı?? Ne kadar sürdü

KIZLAR SELAM
İDRAR TESTINDE BAKTERI ENFEKSIYON CIKIP İDRAR KÜLTÜRÜNÜN TEMIZ CIKMASI NE ANLAMA GELIYOR ?
ASLA ANLAMADIM YANII

KIZLARRR BEBİŞİN KIPIRDAMALARI COK NET HISSEDIYORMUSUNUZ.
22+4 BUGUN. AMA BIR GUN COK HAFIF BALIK KIMILDAMA GIBI HISSEDERKEN BUGUN MESELA HIC HISSETMEDIM.
:)
Bu haftalarda günün çoğunluğu uyuyarak gecirirmis bebekler bazen bende hiç hissetmiyorum bazen de net hissediyorum olabilir öyle seyler

Bnde 14ocakta gideceğim harekeltei yeni hissetmeye başladım ama bir değişk bir var bir yok nasıl geçti sizn detaylı?? Ne kadar sürdü
Sehir hastanesinde yaptırdım 10 yada 15 dk. Sürdü canm benimki

KIZLARRR BEBİŞİN KIPIRDAMALARI COK NET HISSEDIYORMUSUNUZ.
22+4 BUGUN. AMA BIR GUN COK HAFIF BALIK KIMILDAMA GIBI HISSEDERKEN BUGUN MESELA HIC HISSETMEDIM.
:)
bende bazen cok net hissediyorum bazen hic kıpraşmıyor .Bu haftalarda böyleymiş

Nasil geçti cnm tarama
Çok şükür her şey yolunda idi. Üstelik gebeliğimin başında lekelenme problemi düşük tehdidi yaşadım uzunca bir süre. Problemli riskli bir gebelikti. Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Önden de gidiyordu

Detaylı ultrasona girdim 30-35 dakika sürdü. Çok şükür herhangi bir problem görülmedi. Sadece ikili test yaptırmıştım oda iyi çıkmıştı gerisi Allah'a emanet bebiş de önden gidiyordu çok şükür 9 gün. Benimki riskli gebelikti rahatladım biraz Allah herkesi sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Başta öyle oluyor hareketler bı var bı yok

Maasallah canm cok şükür zor günleri atlattik şükür gerisi kolay olsun inşallah

Cok şükür cnm

Ben de bugün tetanoz birinci dozu oldum doktorum bir problem olmadıgını yıllardır bu işlemin uygulandıgını söyledi.
Allaha emanet artık ilk defa karından saglık ocagında kalp atışını duydum her hafta sapık gibi giderim şimdi ben :))))

Bende muayeneye erken gidiyorum 1 hafta öncesinden bebisimi görmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…