• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Aynısı bana da oluyor 😕 gece yarısı iki bacağıma aynı anda kramp girerek uyanıyorum. Birini ben birini eşim ovalıyor ama normal kramp ovalamayla geçer ya bu geçmiyor, ağlatacak kadar şiddetli pis bi kramp. İlk olduğunda hatta birileri iki bacağımı birden kırmaya çalışıyor sandım uyku sersemi. Doktor bana da yatmadan önce 2 magnezyum verdi şimdi daha iyiyim yine de haftada bir iki gece yine aynı şey olmaya devam ediyor
Yaşadığımın birebir aynısı :( benimde ilacı 2ye çıkardıktan sonra hiç olmamıştı. 3-4 hafta sonra ilk defa dün gece oldu. Önce sağ bacağıma bir iki saat sonrada sol bacağıma girdi kramp. O ağrıya ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Hanimlar şekerli suyu içtim 250 ml yazıyordu. Resmen glikoz surubu bu ya. Birazdan yine kan vericem bakalim kac cikacak şeker. Yalniz benim kiz bas aşağı pozisyon almis yine yüzünü gostermedi bi tane resmi yok ya. Popoyuda gobek deligime dayamış. Aynen buradaki resimdeki gibi yatıyordu suan.Alt tarafıma baski yapması ondanmis demek.Yine bakalim gitmeden uğra dedi doktor.Rahim agzina falan baktı karindan ultrasonla hersey normal cikti cok şükür. Birde karnimi doyursam mahvetti bu icecek beni 2 kere daha kan verilecek. Sizler neler yapıyorsunuz?
Benimki baştan popoya çevirmiş ama benim için daha iyi o kadar basmıyor ✌️🤣

Ben bezindeki çizgi mavi olunca direk değiştiriyorum aa çizgi mavi olmuş ama bezi çok dolu değil deyip bekletmiyorum çünkü bir de beyaz tenli hemen kızarıyor poposu bir de o kısmını banyo yaptırırken sabunlamıyorum duru su ile yıkıyorum o da çok fayda ediyor ve bezi çok sıktırmadan bağlıyorum. Pişik önleyici kremlerden de kullandım bu arada ama işe yaramadı bizde.
Genelde herkes pişik kremlerini öneriyor ne yapıcam bilemedim ne zormuş pişik :(

Genelde herkes pişik kremlerini öneriyor ne yapıcam bilemedim ne zormuş pişik :KK43:

Her bebekte aynısı olacak diye bir şey yok benim bebeğimde işe yaramadı ama başka bebeğinde işe yarayanlarda var bence alıp deneyin en azından işe yararsa çözüm bulmuş olursunuz ama evet çoookk zor gerçekten Allah yardımcınız olsun :(

Sende de suda sorun yoksa bişey olmaz canim
Suyun gayet iyi dedi canim sorundan bahsetmedi hic. Bebegin kafasi aşağıda oldugu icin sanirim bazen inanılmaz alta vuruyor rahim ağzını ölçtü ki en korktugum sey oydu incelme kislma olur mu diye.şükür iyi cikti oda.ama yine yüzünü gostermedi.

Screenshot_2022-10-14-17-08-00-933_tr.gov.saglik.enabiz.webp
kizlar doktor iğne yazdı neden bu kadar düşük sizce sizin b12 Ler ne durumda

Back
X