- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #13.861
Ben zaman kaybetmeden bugün alayım o zaman çok teşekkür ederimher bez değişiminde yıkayıp merhemden sürüyorum maşallah diyim hiç pişik olmadık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaman kaybetmeden bugün alayım o zaman çok teşekkür ederimher bez değişiminde yıkayıp merhemden sürüyorum maşallah diyim hiç pişik olmadık
Sağol canim. benimde duzenli değilA Aklimtrakyada @Ha-ri kızlar doktorum cevap vermiş. ağrı düzenli olur, sıklığı artar ve kanama lekelenme olursa problem olur. O zaman mutlaka haber ver. Onun dışında problem olmaz merak etme demiş.
Geçen hafta vermiştim 165 mis benimdeEki Görüntüle 3145663 kizlar doktor iğne yazdı neden bu kadar düşük sizce sizin b12 Ler ne durumda
Ah bu bebisler ne vitamin varsa silip süpürüyorlarGeçen hafta vermiştim 165 mis benimde
Çok şükür benimde düzenli değil. arada gelip geçiyor.Sağol canim. benimde duzenli değil
Mazeretiniz var izin vermezler miKızlarrr yarın mali müşavirlik sınavım var. Çok sık tuvalete gidiyorum. Sınav 2 saat 45 dk. Napıcam bilmiyorumerkenden sınavı bırakmak zorunda kalmam inşallah
dua edin bana
![]()
Sanmıyorum. Tuvalet ihtiyacı ve rahatsızlık gibi durumlarda sınavı terk eden tekrar salona alınmaz yazmışlar giriş belgesine. Sınav görevlisine yine de bir soracağım başlamadanMazeretiniz var izin vermezler mi
Benim de bir gün ağrı yok bir gün var, dün iyiydim bugün yine ağrım çok. Neyse ki kanama vs yok ve bebeğim hareketli ona tutunuyorum. Bakalım pazartesi benim de randevum var, raporumu uzatmasını isteyeceğim.A Aklimtrakyada @Ha-ri kızlar doktorum cevap vermiş. ağrı düzenli olur, sıklığı artar ve kanama lekelenme olursa problem olur. O zaman mutlaka haber ver. Onun dışında problem olmaz merak etme demiş.
Biraz dusuk canım balık fln tüketiyor musun.benim emzirme sonrasi cok düşmüştü igneyle toparladım. Suan normal fena degil. Demirin iyi miEki Görüntüle 3145663 kizlar doktor iğne yazdı neden bu kadar düşük sizce sizin b12 Ler ne durumda
Ilk gebelik oyle oluyor bnde oyleydim canim. Simdi cok kasmıyorum herseyden az kararinda yiyorum hevesimi aliyorum.Şeyden çok sıkıldım elimi neye atsam googleye yazıyorum gebelikte yemek zararlı mı diye.Ozgurce yemek istiyorum ben ya gözüm kaliyo herşeyde
Bugun benimde gergindi karnım hemen duşa attım kendimi çok rahatladım birde canım sıkılıyordu kızımla iyi geldiiKızlar benim yine ağrım varGeçmeyecek sanırım... sadece ılık su rahatlatıyor
![]()
Ne agrisi bahsettiğiniz kasilma mi?Çok şükür benimde düzenli değil. arada gelip geçiyor.
Magnezyumu sordun mu canim doktora.Kızlar benim yine ağrım varGeçmeyecek sanırım... sadece ılık su rahatlatıyor
![]()
Moral bozukluğu çok etkiliyor zaten... ama bu ağrılar beni öldürecekBugun benimde gergindi karnım hemen duşa attım kendimi çok rahatladım birde canım sıkılıyordu kızımla iyi geldii![]()
Magnezyum, kalsiyum başladı canımMagnezyumu sordun mu canim doktora.