- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.021

At bakalim bi modelleri birde kac ilmekle başlamalı hmn giydirmelik olsun evde cok var çünkü buyuk küçük.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muz bulgur kaşar son aylar bebeğe kiloaldiran seyler.. hayirdir zayif mi dedi doktor bebegeKızlar cici bebeli bebeğe kilo aldıran bi tarif yazmıştı bi arkadaş bilen hatırlayan var mı
GünaydınGünaydın![]()
Canım şimdi boyundan başlamalı farklı normal başlamalı farklı istersen ben yuotubden yenidogan boyundan başlamalı yemeğin videosunu atayım sanaDilyy canim bisey sorucam Yenidogan yelegini kac ilmekten baslamali. Dun duramadim ip aldim guya herseyi var diye ypmicsktim ozendim..
At bakalim bi modelleri birde kac ilmekle başlamalı hmn giydirmelik olsun evde cok var çünkü buyuk küçük.
Çok geçmiş olsun Nerde oldu![]()
Tesekkur ederiz.Antalya kizlar.Hissetmedim canim hangi sehirdesin
Biz bile internetten felan bakmasak kac kiloda olmasi gerektigini bilemeyiz. Simdi dogsa evet kucuk bir bebek ama karninda haftasi ile uyumlu bir bebek.ben 32. Haftada 1670 kilo doğuran premature annesiyim. Ve baska biri 32 de 2.200 gram dogurmustu doktoruma kilo aldirmak icin muz yiyeyim mi diye sordugumda hayir olmasi gereken senin bebegin gibi, olmasi gerekenden büyük bebek istemiyoruz dedi.Ya doktor bişey demedi ama gorumcemle annemin tepkisizliğinden az olduğunu düşündüm geçen ki kontrolde de aynısı olmuştu 31+3 1775 gr 42 cm. Öyle olunca da moralim bozuluyo anlayamıyorum 1 hafta falan içsem mi diye düşündüm o yüzden sormuştum
Gittim canim birsey vermedi gececek zamanla dedi. Bagirsaklarin düzelince gecer dedi . Şükür yavas yavas toparliyorum
Öğlen uyudum, tadı fena değildi (sade şekerli su) ama sabahları yemek yemeyi çok seviyorum, sadece sıvı olunca miğdem bulanıyor. Bu da bitti sonunda, o kadar çok bekledimki bugüne denk geldi. Tüm ocak ayı anneleri yapmıştı galiba testi![]()
Canım şimdi boyundan başlamalı farklı normal başlamalı farklı istersen ben yuotubden yenidogan boyundan başlamalı yemeğin videosunu atayım sana
Kizlar aramızda genel anestezi sezeryan olsn var mi? Ben bu kez genel isticem
İpe de bağlı canim kullandığın şişe bağlı kayinvalidem 60 başlamış mesela benim kıza da 75 le başlamış o biraz 1 yaş gibi olduBoyundan baslama oremem ki ben.modelim var arkadan baslicam da ilmek 75 mi baslasam dedim yenidogana
Bu hangi uygulama canim cok guzelmisssBiz bile internetten felan bakmasak kac kiloda olmasi gerektigini bilemeyiz. Simdi dogsa evet kucuk bir bebek ama karninda haftasi ile uyumlu bir bebek.ben 32. Haftada 1670 kilo doğuran premature annesiyim. Ve baska biri 32 de 2.200 gram dogurmustu doktoruma kilo aldirmak icin muz yiyeyim mi diye sordugumda hayir olmasi gereken senin bebegin gibi, olmasi gerekenden büyük bebek istemiyoruz dedi.
Yani canim onemli olan sağlığı ve haftasiyla uyumlu olmasi kafana takma.
Bak altta 31 ve 32 haftalik bebeğin kilo boy tahmini var ,tam senin bebeginin olcumlerine uyuyor.
Evet dediğin gibi aileler her şeye takıyor bide hamilelikten önce doğru düzgün yemek yiyen biri değildim zayıftım falan şimdi öyle değil tabi yiyorum ama hep ona bagliyorlarmis gibi hissettimCanim benim bebegim 1 hafta geriden geliyor napabilirim dedim doktora tek söylediği protein al oldu. Ayrica ben canim cekiyo diye 1 aydir bebek bisküvisi ile sütü mama gibi yapıp yiyorum hic öyle fayda etmemis yani çünkü o karbonhidrat kategorisinde protein degil. Ayrıca bence bebegin kilosu da iyi ailelere kalsa her seyde kusur buluyolar ben gerçekten cok cok iyi besleniyorum buna rağmen 1 hafta geri söylemedim bile söylesem sen bi sey yemiyosun derler..
Ay bu hangi uygulamaaBiz bile internetten felan bakmasak kac kiloda olmasi gerektigini bilemeyiz. Simdi dogsa evet kucuk bir bebek ama karninda haftasi ile uyumlu bir bebek.ben 32. Haftada 1670 kilo doğuran premature annesiyim. Ve baska biri 32 de 2.200 gram dogurmustu doktoruma kilo aldirmak icin muz yiyeyim mi diye sordugumda hayir olmasi gereken senin bebegin gibi, olmasi gerekenden büyük bebek istemiyoruz dedi.
Yani canim onemli olan sağlığı ve haftasiyla uyumlu olmasi kafana takma.
Bak altta 31 ve 32 haftalik bebeğin kilo boy tahmini var ,tam senin bebeginin olcumlerine uyuyor.
Siziniz gayet iyi benim 30 düştü (((hem açılma varYa benim dün rahim agizi uzunluğu 41 cm dedi normal herlade demi benim hic bilgim yok bu konuda,altan bakmadi ama baya bi bastırdı bakti alt kisima