İnşAllah vardır sen yinede dikkatli davran ne olur ne olmaz, bende bu aydan çook umutluyum yine suya düştüWalla bu ay Braz akışına bıraktım
Ovu falan takip etmedim
Akıntım da olmadı
Göğüslerde bısey yok
Kasık agrısıda yok
Kaç gundur derin temizlik yapıyorum
Bi sürü koli falan ağır şeyler kaldırdım
Yokmuş gbi davranıyorum ama dediğim gbı yınede Bi umut
Persembe sabah test yaparım
Ben aşırı silik görüyorum birkaç gündürsen bısey goruyormusun kız madem predıcotrun vardı yarın sabah ılk ıdrarla yapsaydın yaa
Yeni yaptım 5 dk olmuştuhayatım yenı mı yaptın beklemıs degıl dımıı
Biz şu an 1 gün yap 1 gün dinlen olarak ilerliyoruz ama yine tam içim rahat değil sanki sperm ulaşamayacak yapmadığımiz gün çatlarsa diyeBir gün yap bir gün dinlen o şekilde yada 1 gün yap 2 gün dinlen ama Bir gün yap bir gün dinlen daha mantıklı geliyor çünkü hiç bir şekilde çatlamayi kacirmamis oluyorsun zaten hep sperm oluyor içeride
Aay yok öyle bişey olsa vazgecerdik çocuk mocukay o günden bu yana her gün mü degerlendirdiniz büyük başarı
Ben hıc heveslendirmek ıstemem ama gordum oyuzden sordumZaten yok çıkmadı erken gebelikte de, hayırlısı olsun
Bata kaç gün varKizlar eve geldim erken gebelk yaptim ben goruyorum ama fotografta gozukmuyor o kadar silik
Kuzum erken gebelık aldıysan yarını bekleseydın keske ama :)Kizlar eve geldim erken gebelk yaptim ben goruyorum ama fotografta gozukmuyor o kadar silik
Suankınde varmı kuzum pekı bu teste guvenıyorum ben ama bat oncesı oldugu ıcın ılk ıdrarla yapılması cok daha dogru olurBen aşırı silik görüyorum birkaç gündür
Bir testim daha var normal. Onu da sabah yapicam. Ya insallah benimle kalir o kdd dua ediyorum ki. Hic belirtim.yok diye de ayrica uzuluyorumKuzum erken gebelık aldıysan yarını bekleseydın keske ama :)
Ben görüyorum fotoğrafta zor görünüyor amaSuankınde varmı kuzum pekı bu teste guvenıyorum ben ama bat oncesı oldugu ıcın ılk ıdrarla yapılması cok daha dogru olur
Kendi çizgisi olduğunu düşünüyorum böyle çok çizdi gördüm benBen hıc heveslendirmek ıstemem ama gordum oyuzden sordum
Ben bu ay hic yumurtlamam diye düşündüm o yüzden merak ettiğim için test kullandim pik gördüm ama catlamayi bilmiyorum istanbula geldim bu ay kimyasal olduğundan benimde pek inanasım.gelmiyor bakalim hayırlısı diyelim insallah seninde vardırCnm Bnımde 2 ocakta kimyasalım başlamıştı
Aynı durumdayız
Bu ay yumurtlama oldumu hiç bılmıyorum
Normalde göğüslerim çok büyürdü
Bu ay hiç büyümedi
Bn sende 2. Çizgiyi gordum inşallah bebiş senınledir
Kimyasaldan yeni çıktım dıye bu ay benımde umudum yok
Benim 24-27 ocak arası hafif pembe lekelenmem oldu
Nedir ne değildir hiç bilmiyorum
Belkıde bnde geç yumurtladım ama bu ay pek değerlendiremedik biz
Sen adetin bittiği gibi başla kaçırmamak için bence ortadan falan başlamak kaçırtabilir canımBenim bugün 21.gün ama 9. Ve 10. Gün akıntım olmuştu 10.gun değerlendirdik sadece eşim şehir dışında idi . Yarın gelecek acaba yapsam mı diye düşündüm
Çünkü geçen ay 41. Gün adet gördüm
Sat 30 ocak. Bat 28 şubatŞifa olsun canımsat bat ını söyle ekleyeyim listeye
Ozaman yarrıınSabah çok zor kuzum eşim askeri personel hep görev iş yoğun
atda bakalım kuzum yaptıgın testiBir testim daha var normal. Onu da sabah yapicam. Ya insallah benimle kalir o kdd dua ediyorum ki. Hic belirtim.yok diye de ayrica uzuluyorum
18:28 de yaptim 18:36 da bunu cektim. Gozukuyor mu ?Kuzum erken gebelık aldıysan yarını bekleseydın keske ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?