İn şa Allah kuzum İn şa Allahİnşallah vardır bebeğim adet olana kadar umut hep var. Bekleyelim görelim
36. Saat çatlamış oluyomuş ama ben yinede pvulasyon testiyle takip ediyorumÇatladıgını nasıl anlıycam onu düşünmeye başladım
noldu dun verıyordunnnn hemenKuzum benim bat 5 6 subat arasi haftaya sali falan kan vermeyi dusunuyorum
Ahahahahben test alip yapana kadar tutamam demistim
Suan patlamak uzereyim
Gidip bi pet bardaga idrarimi yapim
Bende bilmezdim üşüttüüm falan sanırdımBen önceleri hiç dikkat etmiyordum bu ay bebek düşününce dikkat ettim bilgim yok bu konuda valla gören beni acemi zanneder güler yaa
24 saat beklermiş canımCanim 3 saat beklicek asagi yukari
Ama agzi kapali
Bugün planlamadım kuzum arabam falan yok o yüzden hastaneye gıdemem de bakalım inşallah kuzucum amınn :) buyusun de yerleşşsın güzel güzel miniğim :) kan testi vereyim cıkınca sana haber verıcem mutlaka :)canım bebişimiz büyüyor maşallah allah nazarlardan korusun amin. bugün iş çıkışı verebilirsin kanı betan en az 100 vardır. bende bata bir kala akşam test yapmıştım.
yarın canım benım , bat günü geldi çattı battan sonrada güzel gitsin inşallahhh aminn :)maşallah günden güne koyulaşmış. adet günün ayın kaçı
Kızlar nasıl gıdıyor sızce , ben kopkoyu ya gecıs yapmasını bekledım ama olmadı ınsallah beta fln az artmıyordur. Yarın bat gunuminşallah devam eder buyumeye @pozitifbiri maman @fnd_50 @Devakus melisaa93 ay cok etıketleyemedım arabadayım da dıger tum kıymetlı kızlarım
indirim kraliçesi bebiş yükleniyorrrAhahahah ask olsunnn ya
Hepsıburada 10 lu 50 tlye aldım kuzum
Valla sakladim resmenAhahahahdikkat et dökülmesin
Tamam canım sağol
hayırlısı olsun canım inşallah sonu güzel bitecekAşılamanın 13 günü yarın için doktor dedi kan testi verin..ama bu testlerde çıkmayınca kandan vermicem
ya bende düşüş bekliyordum kızlarHayır kuzucum tabıkıde şart degıl
anne yemin ederim burdayım diyorKızlar nasıl gıdıyor sızce , ben kopkoyu ya gecıs yapmasını bekledım ama olmadı ınsallah beta fln az artmıyordur. Yarın bat gunuminşallah devam eder buyumeye @pozitifbiri maman @fnd_50 @Devakus melisaa93 ay cok etıketleyemedım arabadayım da dıger tum kıymetlı kızlarım
adetin geçince forum olarak rahatlayacağız.yarın canım benım , bat günü geldi çattı battan sonrada güzel gitsin inşallahhh aminn :)
Bir hafta mı devam edin dedi peki doktor nasıl bi takvim uyguladı.ayy aynı günler oldu herseyimizz güzel haberi de beraber alırız inşallahCanım benim teşekkür ederim bugün öğlen vurduk şifa niyetine inşallah yarın nasipse ilk değerlendirme olur
yandakı bordo kadar beklıyorum galıba ama oyle olması ıcın baya 1000-2000 falan olması lazım manyaklaştım iyice doğrusunuzKaset testin kopkoyu zaten. Daha ne kadar koyu olabilir ki
Senin yüksek çıkar beta HCG hatta
tamam canım sen kendine dikkat et hasta olma bebişimizede iyi bak.Bugün planlamadım kuzum arabam falan yok o yüzden hastaneye gıdemem de bakalım inşallah kuzucum amınn :) buyusun de yerleşşsın güzel güzel miniğim :) kan testi vereyim cıkınca sana haber verıcem mutlaka :)
benım olayım bu napcannnindirim kraliçesi bebiş yükleniyorrr
sagol hayatım hastalıgım daha gecmedıkı hasta olayım , hala hastayım o ıkı haftanın pesıne ılk defa gece oksurmeden yatabıldım cok mutluyum , kulağımda geçse ah bi geçse sende kendıne dıkkat et canım benımtamam canım sen kendine dikkat et hasta olma bebişimizede iyi bak.
kızlar aslında iyi eltiler de var ya benim eltimle aram iyi birbirimizi arar sorarız mesafe var tabi ama ara da bir birbirimizede gider geliriz belkide benden kaynaklanıyor bu durum kısnkamıyorum hiç bişeyini de takmıyorumAynen öyle canım doğru düşünüyorsunbizde biraz uzağız ben merkezdeyim o ilçede oturuyor.birbirimize gidip gelmeyiz zaten sadece kv’de denk geliriz o zaman da sinir olurum.daha önceden orada olduğunu biliyorsam gitmem bile Telefonlarımız birbirimizde vardı eşiyle tartışmış beni engellemiş ( ben ne alaka) sonra bende onu engelledim hala öyle çok şükür
Kalan testlerini yapma bence artık.yandakı bordo kadar beklıyorum galıba ama oyle olması ıcın baya 1000-2000 falan olması lazım manyaklaştım iyice doğrusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?